Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bende baya bisiy koydum canim.. dogum gununde kunye yaptirmistim biri ona biri bana uzerine guzel bir sey yazdırıp yollamistim sende yaptirabilrsiin
benimkinin doğum günüde 11 ekimde ama ben çok gıcık olmuştum benim doğum günümde bişey yapmıycam senin doğum gününde diye yemin etmiştim ama şuan onun hasretini çekerken içim acıyo keşke yemin etmeseydim diye

Bysa L Leyla- kuzucuklar biraz önce aradı belli olmamış her an belli olabilirmiş aramaya çalışcam açıklanırsa dedi stres süresi daha çok uzadı hayırlısı artık
Canim hic dert yapma kendine kader neresiyse orasi cikacak zaten. Bak ben en basindan beri askerimin doguya gidicegini biliyodum yemin ederim her zaman soyluyodm dogu cikicak diye dua ederken bile sınıra falan gitmesin bari diyodum yani :) diyarbakir ciktiginda hic sasirmadim nerde olursa olsun uzakta yani kotu seyler dusunme

Ahahah hayirlisi neyse o olsun hadi bakalim az kaldi bikac saat sabrett

Ah kuzum nerde hala haber yok vallahi 20 yıllık ömrüm varsa 10û gitti

Çoğunun belli olmamış zaten daha. Stresini anlayabiliyorum şuan..Genelde cuma deyip haftasonuna uzatıyorlar. Bizimde taa cumartesi akşamı belli olmuştu. Sabret kuzum yarın akşam kesin belli olur artık. Bende sabırsızlandım vallaa senin adına:) )

İnşaAllah kuzucum bakalım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…