Hakkında neresi hayırlıysa orası olur inşallah içinizi ferah tutunneresi olacak çok merak ediyorum canım
benimkinin doğum günüde 11 ekimde ama ben çok gıcık olmuştum benim doğum günümde bişey yapmıycam senin doğum gününde diye yemin etmiştim ama şuan onun hasretini çekerken içim acıyo keşke yemin etmeseydim diyeBende baya bisiy koydum canim.. dogum gununde kunye yaptirmistim biri ona biri bana uzerine guzel bir sey yazdırıp yollamistim sende yaptirabilrsiin
Hakkında neresi hayırlıysa orası olur inşallah içinizi ferah tutun
bende öyleydim her dakika elim telefonda haber bekliyodum ve ankara çıktı :/Sağol canım :*
bende öyleydim her dakika elim telefonda haber bekliyodum ve ankara çıktı :/
nasip kuzum bizde güzel haberler alırız umarım :/
Canim yok olmamistir egitim vardir zaten aksam belli olurHöööfff stres oldum iyice hala aramadı kötü bişi yoktur inşallah
Höööfff stres oldum iyice hala aramadı kötü bişi yoktur inşallah
Canim hic dert yapma kendine kader neresiyse orasi cikacak zaten. Bak ben en basindan beri askerimin doguya gidicegini biliyodum yemin ederim her zaman soyluyodm dogu cikicak diye dua ederken bile sınıra falan gitmesin bari diyodum yani :) diyarbakir ciktiginda hic sasirmadim nerde olursa olsun uzakta yani kotu seyler dusunme
Ahahah hayirlisi neyse o olsun hadi bakalim az kaldi bikac saat sabrettKuzum herkes öyle diyor hissettim falan diyr bende hiç bi his yok kendi kedime diyorum acaba bende sorun mu var diyevalla bişi hissetmiyorum ne biliyim alıcı ayarlarını mı değiştirsem kafayı yedim iyice Bysa
C Chharlotte Belli oldu mu kuzum?
Ah kuzum nerde hala haber yokvallahi 20 yıllık ömrüm varsa 10û gitti
Çoğunun belli olmamış zaten daha. Stresini anlayabiliyorum şuan..Genelde cuma deyip haftasonuna uzatıyorlar. Bizimde taa cumartesi akşamı belli olmuştu. Sabret kuzum yarın akşam kesin belli olur artık. Bende sabırsızlandım vallaa senin adına:) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?