Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heee ben size bunu sorcaktım ne oldu haber aldınız mı diye nasıl olmus baya baya kaçmış öyle mi vah vah :53:

canım kaçmış gelmiş bir gece kalmış

Sonra ertesi gün geri yolamışlar evini karısını çocuğunu çok özlemiş

Oraya gitmiş bir hafta disko,çarşılar kilitli imiş 2. bi emre kadar

Birde askeri mahkemeye çıkacakmış daha durum bu :31:

Evet tatlım 25 bölüm sürcekmiş ve sondan başa dogru geliyor o yüzden karışıyoruz bizde :27:
Yalan Dünya ve Seksenler de güzel oldugu zaman bakıyorum :16:

heee ben size bunu sorcaktım ne oldu haber aldınız mı diye nasıl olmus baya baya kaçmış öyle mi vah vah :53:
Yalan dünyaya bayıılıyorum ya seksenleride izliyorum bir onu bir pis yediliyi izliyorum :9:
Geçmiş sayfalarda okudum bende canım gerçekten kaçmış 1 hafta uzamış,çok üzüldüm ya

Evet kuzucum ya ben şaka diyordum ama ciddiymiş :53:

yalnızımm dostlarım yalnızım yalnızz :43::43:

o eski halimdennn eser yok şimdii :14::14:

Bende şaka olmasını umut ediyordum :53:

canım kaçmış gelmiş bir gece kalmış

Sonra ertesi gün geri yolamışlar evini karısını çocuğunu çok özlemiş

Oraya gitmiş bir hafta disko,çarşılar kilitli imiş 2. bi emre kadar

Birde askeri mahkemeye çıkacakmış daha durum bu :31:

değermiydi yaa valla yazık etmiş kendine askerliğine disko bide ooww ne fenadır :31:düşünmek bile istemiyorum çarşı da yok dua etsin askerliğini uzatmamıslar dicem de mahkemeye cıkcak kim bilir neler olcak :ssz:
bir gün bile uzamasına tahammülüm yok :19:1 gün ya :19:
merak ettim eşi kaç yasında acaba

Yalan dünyaya bayıılıyorum ya seksenleride izliyorum bir onu bir pis yediliyi izliyorum :9:
Geçmiş sayfalarda okudum bende canım gerçekten kaçmış 1 hafta uzamış,çok üzüldüm ya

Bende şaka olmasını umut ediyordum :53:

ama değilmiş :50:

değermiydi yaa valla yazık etmiş kendine askerliğine disko bide ooww ne fenadır :31:düşünmek bile istemiyorum çarşı da yok dua etsin askerliğini uzatmamıslar dicem de mahkemeye cıkcak kim bilir neler olcak :ssz:
bir gün bile uzamasına tahammülüm yok :19:1 gün ya :19:
merak ettim eşi kaç yasında acaba

Bilmem ki yeşim 22 yaşındaydı ama eşi kaç yaşında bilmiyorum.

disko bir hafta bir hafta uzadı diyordu yeşim

hhahah kızlaarr kulaklarımm çınladııı:1:
2 yaş büyük benden eşim 24

Son düzenleme:
hhahah kızlaarr kulaklarımm çınladııı:1:
2 yaş büyük benden eşim 24

kız eşin büyük bir talihsizlik yasamız aman he askerlikle oyun olmaz ya aklını basına devşirsin umarım sorun daha da büyümez bi tarafta sen cocugun falan aman kuzun aman

Canım hoşgeldinn seni merak etmiştim.
Okudum ve çok üzüldüm inşallah eşin akıllanmıştır bir daha yapmaz böyle bir şey

Hoşbulduk canımm...Sağol ya.
Evet ya şu disko olayı kötü sanırım haftada sadece 1 kere telf. konuşmaya izin veriyolarmış..
9 doğurucam sanıırm o haftaa..
yapmazz ya bidahaa 9 aydan başlıyo ceza dedi.

Evet ya şu disko olayı kötü sanırım haftada sadece 1 kere telf. konuşmaya izin veriyolarmış..

allah sabırlar versin canım sana ya ne diyeyim demin ecem yazdı 1 hafta uzamıs valla üzücü :31:

Diskoyu biliyorum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum :44:
Tez zamanda geçer inşallah o bir haftada yinede ucuz atlatmışsınız

Anladım zaten kuzucuk :51:artık yeşime yanlış yok 6.hissi çarpar ona göre :27::27:
Ceydadan haber var mı yaa?

kız eşin büyük bir talihsizlik yasamız aman he askerlikle oyun olmaz ya aklını basına devşirsin umarım sorun daha da büyümez bi tarafta sen cocugun falan aman kuzun aman

Kendisi yarattı bunu.Zaten cezasına da razıymış.Ama uzun süreli olmadığı için büyük bi ceza beklemiyorum.
İnşallah atlatırız

Kendisi yarattı bunu.Zaten cezasına da razıymış.Ama uzun süreli olmadığı için büyük bi ceza beklemiyorum.
İnşallah atlatırız

Ceydaaa ohooo ceydaa:16: aşkks arhoşuu ceydaa bulutlarda o :16:şimdii hülya leyla ne desem kaldımı :16:başkaa bişee asekri geldi yada şuan :16:gelmek üzere

İnşallah atlatırız

Evet bile bile kendini böyle birşeye nasıl atar .. Gerçi oldu bitti ama faturası agır oldu ...
İnşallah canım ... SAbır bol sabır..

allah sabırlar versin canım sana ya ne diyeyim demin ecem yazdı 1 hafta uzamıs valla üzücü :31:
Sağol canımm.Öyle olcak galiba.

Diskoyu biliyorum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum :44:
Tez zamanda geçer inşallah o bir haftada yinede ucuz atlatmışsınız

Mahkemeden sonra belli olur herhalde canım net ceza..Ama dün nette okudum adamın biri çarşıdan kaçmış 1.5 yıl dönmemiş.Askerde 1 ay diskoya gitmiş.Sİvilde de 64 gün hapiss..
Sonuçta benim kociş hemen döndü :32:

Sağol canımm.Öyle olcak galiba.

Mahkemeden sonra belli olur herhalde canım net ceza..Ama dün nette okudum adamın biri çarşıdan kaçmış 1.5 yıl dönmemiş.Askerde 1 ay diskoya gitmiş.Sİvilde de 64 gün hapiss..
Sonuçta benim kociş hemen döndü :32:

Çok ağır bir ceza almaz ozaman hemen döndüğü için..
Sen sıkıcı tembihleseydin kocanı bir daha ki sefere ben gelirim diye :9:

Ceydaaa ohooo ceydaa:16: aşkks arhoşuu ceydaa bulutlarda o :16:şimdii hülya leyla ne desem kaldımı :16:başkaa bişee asekri geldi yada şuan :16:gelmek üzere
piss cidaaa sattıı hemen ...Ohhhh ne güzelll

Evet bile bile kendini böyle birşeye nasıl atar .. Gerçi oldu bitti ama faturası agır oldu ...
İnşallah canım ... SAbır bol sabır..

Aşk adama herşeyi yaptırıyormuş vallaa..
Ama süperr bir geceydiii hiç uyumadık zatenn sabaha kadar muhabbett:16:İçimden 1 gece daha kalsa dedim ama dilim başka söyledi.
:50:

Back
X