Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bugün erken çıkıcamm ve 2 gün yokummm çarşamba akşam burdayımmm öpeyrumm sizi kendinize cici bakın 2 gün.. 2 gün sonra ben gelirim size bakmaya azcık paspal halimden çıkayım

kızlar ben bugün erken çıkıcamm ve 2 gün yokummm çarşamba akşam burdayımmm öpeyrumm sizi kendinize cici bakın 2 gün.. 2 gün sonra ben gelirim size bakmaya azcık paspal halimden çıkayım

gittt haserettttt giderrr koklaşşşş gellll bebeğimm

bizzz burdaaa olcazz ve senii özlücezzz

hadi gitttttttttttt git güzelleşşşşşşşşşşş öpüorum seniiiiiiiiiii seni özlicezzzzzzzzzzz inş herşey süper geçer

Ne oldu kızım anlamadım ben:44:

Hoşbulduk canımm

Hoşbulduk ve hoşçakal canım hasret gider gell

Senin haberin yok tabi.

Hani yorum yaptığın bi konu vardı,benimde yorum attığım ne yazdığını anlamadığımız

Bu zamana kadar farketmemişiz biz ecem nasıl kaçırdık bunu konu sahibi şıp diye çözüvermiş bizim okumamızda problem varmış

1 3 1

1 3 1

Bekleme yapmayalım lütfen yoldan çekilin yoldan çekilin

Heee şimdi anladım
Öylemiymiş okumamızda problem varmış demek bak sen.
Eleştiriye gelemeyen insanlara da sinir olurum he hemen gidip okuyayım tabi becerebilirsem

Heee şimdi anladım
Öylemiymiş okumamızda problem varmış demek bak sen.
Eleştiriye gelemeyen insanlara da sinir olurum he hemen gidip okuyayım tabi becerebilirsem

Bak bakalım okuyabiliyormusun

Belki sökmüşsündür okumayı bu süre zarfında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…