• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bugün erken çıkıcamm ve 2 gün yokummm çarşamba akşam burdayımmm öpeyrumm sizi kendinize cici bakın 2 gün.. 2 gün sonra ben gelirim size bakmaya azcık paspal halimden çıkayım :52::52:

kızlar ben bugün erken çıkıcamm ve 2 gün yokummm çarşamba akşam burdayımmm öpeyrumm sizi kendinize cici bakın 2 gün.. 2 gün sonra ben gelirim size bakmaya azcık paspal halimden çıkayım :52::52:

gittt haserettttt giderrr koklaşşşş gellll bebeğimm :16::16:

bizzz burdaaa olcazz ve senii özlücezzz :52::52::52:

hadi gitttttttttttt git güzelleşşşşşşşşşşş öpüorum seniiiiiiiiiii seni özlicezzzzzzzzzzz inş herşey süper geçer:54::54::54:

Ne oldu kızım anlamadım ben:44:

Hoşbulduk canımm

Hoşbulduk ve hoşçakal canım hasret gider gell

Senin haberin yok tabi.:9:

Hani yorum yaptığın bi konu vardı,benimde yorum attığım ne yazdığını anlamadığımız:37:

Bu zamana kadar farketmemişiz biz ecem :53:nasıl kaçırdık bunu konu sahibi şıp diye çözüvermiş:9: bizim okumamızda problem varmış :27::27:

1 3 1

1 3 1

Bekleme yapmayalım lütfen yoldan çekilin yoldan çekilin :27::27::27:

Senin haberin yok tabi.:9:

Hani yorum yaptığın bi konu vardı,benimde yorum attığım ne yazdığını anlamadığımız:37:

Bu zamana kadar farketmemişiz biz ecem :53:nasıl kaçırdık bunu konu sahibi şıp diye çözüvermiş:9: bizim okumamızda problem varmış :27::27:

Heee şimdi anladım :27:
Öylemiymiş okumamızda problem varmış demek bak sen.
Eleştiriye gelemeyen insanlara da sinir olurum he hemen gidip okuyayım tabi becerebilirsem:9:

Heee şimdi anladım :27:
Öylemiymiş okumamızda problem varmış demek bak sen.
Eleştiriye gelemeyen insanlara da sinir olurum he hemen gidip okuyayım tabi becerebilirsem:9:

Bak bakalım okuyabiliyormusun

Belki sökmüşsündür okumayı bu süre zarfında :27::27:

Back
X