Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten insan inanamıyor uzun bi müddet hala 400 lerdeymişsin gibi geliyor :9:

evet canım, bakalım bundan sonrası nasıl geçecek.. yaz gelince iyi olur diyordum ama yazın daha da bir kötü olucak gibi geliyor, havalar güzel o yanımd ayok üff :31: ne bileyim..

sabır sabır sabır yani :6:

hiç aklıma gelmezdi asker yolu bekleyeceğim kaderimde buda varmış.. ama üzülmüyorum aksine çok güzel bişeymiş fakat birde şu hasret olmasa.. :31:

.

:27::27::27::27::27:

Takıldı bu 3 bize

Bende bağlayamam yanındayken duygusala ona sarılır vedalaşırız ben taş gibi

eve gelirim zırıl zırıl ağlarım :27::27::27:

sen gezeceğim mekanııı sallaa ne işin var mekanlaaa gidin bi yerde sabahtan akşama oturun gezmeyin bilee dip dibe olun :16::16::16:

ay sen böyle eve gelirim zırıl zırıl ağlarım deyince aklıma geldi benimki benim yanıma ilkkkk geldiğinde ben bunu uğurladım gitti tamammı otogarda falan değil ama bizim eve yakın bi yerde ayrıldıkk ben eve geldim annemlerin odasına yallah nasıl ağlıyorum ama kapınında arkasına oturdum kardeşim girmeye çalışıyoo ben salya sümük gidiyo allahım ne gündü yaaaaaaaa :27: artık o kadar duygusala bağlayamıyom yaa yolluyom gidiyo işte :27: hatta otogardan yolladıgım halde dokunmuyo :60::60:

Hahah planlar tamamm:1::1:

yok yaa hiç bi planım yok plan otogardan taksiyle alıp eve gelmek :27: sonrası Allah kerimm :60::60:

İyi akşamlar kızlar nasılsınızz :10: :10:

iyi akşamalar canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın

evet canım, bakalım bundan sonrası nasıl geçecek.. yaz gelince iyi olur diyordum ama yazın daha da bir kötü olucak gibi geliyor, havalar güzel o yanımd ayok üff :31: ne bileyim..

sabır sabır sabır yani :6:

hiç aklıma gelmezdi asker yolu bekleyeceğim kaderimde buda varmış.. ama üzülmüyorum aksine çok güzel bişeymiş fakat birde şu hasret olmasa.. :31:

.

yaz ayını geçirdim ben canım mayısta yolladım koca yaz geçti ama bi değişiklik yok aslında bana göre kış daha kasvetli insan bunlaıyotr

Yaz daha kolay

ay sen böyle eve gelirim zırıl zırıl ağlarım deyince aklıma geldi benimki benim yanıma ilkkkk geldiğinde ben bunu uğurladım gitti tamammı otogarda falan değil ama bizim eve yakın bi yerde ayrıldıkk ben eve geldim annemlerin odasına yallah nasıl ağlıyorum ama kapınında arkasına oturdum kardeşim girmeye çalışıyoo ben salya sümük gidiyo allahım ne gündü yaaaaaaaa :27: artık o kadar duygusala bağlayamıyom yaa yolluyom gidiyo işte :27: hatta otogardan yolladıgım halde dokunmuyo :60::60:

yok yaa hiç bi planım yok plan otogardan taksiyle alıp eve gelmek :27: sonrası Allah kerimm :60::60:

Hhaaa manyakkk oda iyimişşş :9:

ayy bilmiyorumm bana onun yanındayken değilde sonradann çok fenaa koyuuyoo buranın her yerinde gezmişliğimiz etmişliğimiz var pencerenden baksam duygulanıyorum bazen :27::27:

Bende çok iyiyim çarşımız vardı bugün :16:

Ceydaaaa yolunu bulmuşsun kuzum benim okudum sayfaları geliyomuş askerin çok sevindim senin adına :69: :69:

sağol canım benim buldum çok şükür son anda bişey çıkmazsa :nazar::nazar: :16:

Hhaaa manyakkk oda iyimişşş :9:

ayy bilmiyorumm bana onun yanındayken değilde sonradann çok fenaa koyuuyoo buranın her yerinde gezmişliğimiz etmişliğimiz var pencerenden baksam duygulanıyorum bazen :27::27:

doğrudur canım yaa zordur eminimm banada en çok koyan şey oluyodu geliyo güzel güzel vakit geçiriyoruz iyi güzel yolluyorum burdan 14 saatlik yola gidiyo ya onu yalnız yollamak var yaa benim için ayrılıgın en zor yönlerinden biri 14 saat boyunca yalnız ayy felaket bişi yaa ben ona çok üzülüyodum mesela dayanamıyodumm :50:

Son düzenleme:
iyi akşamalar canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın

yaz ayını geçirdim ben canım mayısta yolladım koca yaz geçti ama bi değişiklik yok aslında bana göre kış daha kasvetli insan bunlaıyotr

Yaz daha kolay

bana da inşaAllah öyle olur :31:

şimdi para biriktiriyorum yazın bol bol gezip çeyizimi tamamlamak için oyle vakit geçirmeyi planlıyorum işte bakalım :31:

.

Ooo ne güzel gözün aydın:nazar::nazar: canım sende mehtap sayacaksın desene

Evet sonunda sayacagım ya çok mutluyum bugün yerimde duramıyorum :23:

ooooooo cnmmmmmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnn mehtabın..:27::27::27:

Saol canım benim :90:

aaa geliyomuuuu hani gelmiyoduu çavuş izin vermiyodu insafamı gelmişşşşşşş :9::9:

Gelmiyosun işte diye zırladım bugün oda martta geliyodum süpriz yapacaktım ama delirttin beni dedi :111: :1: :1:

Oda çavuşu delirtmiş gidecem gidecem diye :1: :1:

sağol canım benim buldum çok şükür son anda bişey çıkmazsa :nazar::nazar: :16:

doğrudur canım yaa zordur eminimm banada en çok koyan şey oluyodu geliyo güzel güzel vakit geçiriyoruz iyi güzel yolluyorum burdan 14 saatlik yola gidiyo ya onu yalnız yollamak var yaa benim için ayrılıgın en zor yönlerinden biri 14 saat boyunca yalnız ayy felaket bişi yaa ben ona çok üzülüyodum mesela dayanamıyodumm :50:

ayy kıyamammm zor yaa çok zor bu ayrılıklar

bana da inşaAllah öyle olur :31:

şimdi para biriktiriyorum yazın bol bol gezip çeyizimi tamamlamak için oyle vakit geçirmeyi planlıyorum işte bakalım :31:

.

öyle olur canım yazın yapacak çok şey var kışın ne bilim vakit geçmiyor

Evet sonunda sayacagım ya çok mutluyum bugün yerimde duramıyorum :23:

Saol canım benim :90:

Gelmiyosun işte diye zırladım bugün oda martta geliyodum süpriz yapacaktım ama delirttin beni dedi :111: :1: :1:

Oda çavuşu delirtmiş gidecem gidecem diye :1: :1:

iyi yapmışsın bencee canımm gözün aydın hadi :nazar:

Back
X