Zaten insan inanamıyor uzun bi müddet hala 400 lerdeymişsin gibi geliyor
Takıldı bu 3 bize
Bende bağlayamam yanındayken duygusala ona sarılır vedalaşırız ben taş gibi
eve gelirim zırıl zırıl ağlarım
sen gezeceğim mekanııı sallaa ne işin var mekanlaaa gidin bi yerde sabahtan akşama oturun gezmeyin bilee dip dibe olun
Hahah planlar tamamm
Kızlarrr ben cıktım öptüm hepiniziiii
İyi akşamlar kızlar nasılsınızz
Kızlarrr ben cıktım öptüm hepiniziiii
evet canım, bakalım bundan sonrası nasıl geçecek.. yaz gelince iyi olur diyordum ama yazın daha da bir kötü olucak gibi geliyor, havalar güzel o yanımd ayok üffne bileyim..
sabır sabır sabır yani
hiç aklıma gelmezdi asker yolu bekleyeceğim kaderimde buda varmış.. ama üzülmüyorum aksine çok güzel bişeymiş fakat birde şu hasret olmasa..
.
sende öpüldünn canım
hoşgeldin canımm ben iyiyimm sen?
ay sen böyle eve gelirim zırıl zırıl ağlarım deyince aklıma geldi benimki benim yanıma ilkkkk geldiğinde ben bunu uğurladım gitti tamammı otogarda falan değil ama bizim eve yakın bi yerde ayrıldıkk ben eve geldim annemlerin odasına yallah nasıl ağlıyorum ama kapınında arkasına oturdum kardeşim girmeye çalışıyoo ben salya sümük gidiyo allahım ne gündü yaaaaaaaaartık o kadar duygusala bağlayamıyom yaa yolluyom gidiyo işte hatta otogardan yolladıgım halde dokunmuyo
yok yaa hiç bi planım yok plan otogardan taksiyle alıp eve gelmeksonrası Allah kerimm
iyi akşamalar canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın
ii geceler cnm..
hoşgeldin cnm..
Bende çok iyiyim çarşımız vardı bugün
Ceydaaaa yolunu bulmuşsun kuzum benim okudum sayfaları geliyomuş askerin çok sevindim senin adına
Hhaaa manyakkk oda iyimişşş
ayy bilmiyorumm bana onun yanındayken değilde sonradann çok fenaa koyuuyoo buranın her yerinde gezmişliğimiz etmişliğimiz var pencerenden baksam duygulanıyorum bazen
iyi akşamalar canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın
yaz ayını geçirdim ben canım mayısta yolladım koca yaz geçti ama bi değişiklik yok aslında bana göre kış daha kasvetli insan bunlaıyotr
Yaz daha kolay
Hoşbulduk canım.. Bende iyiyim askerimi gördüm daha iyi oldum. Mehtaba 1 ayGeliyooo geliyoooooooo
Hoşbuldum canım..
Hoşbulduk canım.. Bende iyiyim askerimi gördüm daha iyi oldum. Mehtaba 1 ayGeliyooo geliyoooooooo
Hoşbuldum canım..
Hoşbuldum canım..
Ooo ne güzel gözün aydıncanım sende mehtap sayacaksın desene
ooooooo cnmmmmmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnn mehtabın..
aaa geliyomuuuu hani gelmiyoduu çavuş izin vermiyodu insafamı gelmişşşşşşş
sağol canım benim buldum çok şükür son anda bişey çıkmazsa
doğrudur canım yaa zordur eminimm banada en çok koyan şey oluyodu geliyo güzel güzel vakit geçiriyoruz iyi güzel yolluyorum burdan 14 saatlik yola gidiyo ya onu yalnız yollamak var yaa benim için ayrılıgın en zor yönlerinden biri 14 saat boyunca yalnız ayy felaket bişi yaa ben ona çok üzülüyodum mesela dayanamıyodumm
bana da inşaAllah öyle olur
şimdi para biriktiriyorum yazın bol bol gezip çeyizimi tamamlamak için oyle vakit geçirmeyi planlıyorum işte bakalım
.
Evet sonunda sayacagım ya çok mutluyum bugün yerimde duramıyorum
Saol canım benim :90:
Gelmiyosun işte diye zırladım bugün oda martta geliyodum süpriz yapacaktım ama delirttin beni dedi :111:
Oda çavuşu delirtmiş gidecem gidecem diye
ayy kıyamammm zor yaa çok zor bu ayrılıklar
iyi yapmışsın bencee canımm gözün aydın hadi
evet canım öyle valla evlenene kadrda böyle bize
Merhaba kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?