Buseeee hahaaa 5 binn sterlinnnnn
Kesinlikle benden
Oluruz tabiBidaha bozmakmı asla şu 10 günde çektigim stresi şu zamana kadar bekledigim günlerin toplamında çekmedim
onu kaçırdım kızzzzzzz..ay dio ya kapı sabit dursun evi döndürelim tmm nası yapcaz onu dio
Kesinlikle benden
Oluruz tabiBidaha bozmakmı asla şu 10 günde çektigim stresi şu zamana kadar bekledigim günlerin toplamında çekmedim
Ay o heycanlar nasıl güzel heycanlar :90: Ama senin şafagı kendi üzerimde düşünemiyorum bile. Ölürüm heralde
Sustum bile
teşekkürler kuzum inş bizimde doğu çıkmaz..
üşeniyorum kahve yapmayaa
Ah kuzumm bende gitmem zaten oralara
üşeniyorum kahve yapmayaa
Valla askeriyenin işlerine zaten akıl sır ermiyoo
bu mübarek gecede herşeyde bi hayır var diyorum ve dualarınızda yer almak istiyorum kızlar
bu mübarek gecede herşeyde bi hayır var diyorum ve dualarınızda yer almak istiyorum kızlar
HAHA aynenn bebekk bizdee bi terslikk varr bilirsinnnuçurcazz dedilerr yerii opuyolerr yürüseler iyiii süründürüyolarr,tarafların birinde hata var:26:bir taraf uçmayı yanlış algılıyo ama hangi taraf
En baştaydı yawru koltuk takımı 5 bin sterlinnnbendee o onu kaçarıdım yada hala eurodan izlediğim için daha gelmedi
hahhaha aynen öyle vallaaasüslenmeye üşenmiyo kahve yapmaya üşeniyo bak hele yeşimeeee
Yolunu bile bilmezsin kuzum sen
Benim ki diye diye bana ezberletii "askeriyede mantık arama"
canımm moralşne nolduu?bu mübarek gecede herşeyde bi hayır var diyorum ve dualarınızda yer almak istiyorum kızlar
baya arazi varmış techizatla yürütüolarmışşş..valla ne tarafın yanlış anladığını hiç konuşmayalım
ayyyyy ben onu görmedimmmmm..mutfaktalar şimdi..
aminnnnn cnm..
hoşgeldin tatlım..nasısın..bişeyinmi var?
oyy canımmoralin mi bozuk yoksa
Ceydam ne oldu kuzum msj atmışın dönemedim ben sana:26: sms hakkım bitmiş
Hayırdır canım ne oldu ya
meraklanma canıımm.herakşam bol bol dua alıyosun zateenn(listeden)
baya arazi varmış techizatla yürütüolarmışşş..valla ne tarafın yanlış anladığını hiç konuşmayalım
ayyyyy ben onu görmedimmmmm..mutfaktalar şimdi..
aminnnnn cnm..
hoşgeldin tatlım..nasısın..bişeyinmi var?
ay zordur yawru yaa hani asker olmasa sivil olsa takmassın dersin barışırız şu olur bu olur. ama asker istesen arayamıyorsun ulaşamıyorsun vs vs baya bi parazital durumlar
Seninde çok birşey kalmadı bu şafağa canım ,bende öyle diyordum ama şimdi bitsin der ken heyecan kalmıyo
Şöyle 30larda falan fena olur herhalde
Ay canım gelsinlerde bekleriz ya heycanın babasını yaşıyoruz ama olsun
Rica ederim canım inşallah
sanırım aşkım gelemicekdaha konuşamadık bilmiyo ameliyat olan arkadaşım gelemicek evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?