Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi gecelerr kızlar ben yatıyorum malum yarın çok erken kalkmam lazıımm..Öptüm hepiniziii.
Ceydacıım üzme kendinii herşeyin hayırlısı canımm

tşklerrrrrrr kuzum..

Canım neden hemen bu kadar ümitsizliğe kapılıyorsun dur bi Çaresi bulunur elbet.

Yukarıdada yazdım yokmu başka arkadaşın o kadar kişi varken başka birinde kalsan yada bi otelde kalın kuzum

iyi gecelerr kızlar ben yatıyorum malum yarın çok erken kalkmam lazıımm..Öptüm hepiniziii.

İyi geceler canım sana bol güzell şeker tadında muhabbetler

selam kızlar ben geldiim nasılsınız :)

Selam canım hoş geldin iyiyim sen nasılsın

zeynep biz arkadaşımda kalcaktık ya o başka bi ile ameliyata gitti ve ağrısı çokmuş pazartesiye kadar gelemicekmiş ben bunu temele söyleyemedim daha aramadı buse eşi evde canım olmaz

Canım başka bi arkadaşın yokmu ayarlayabilecegin?

aynenn kuzu bir kenera yazıyorum zaten gelince hepsii sorulacak şuan herşeyden muaf

:113:

canım üzülme hep hayırlısını dilemişsin demekki hayırlısı buymuş tatlım.senin yapabileceğin bişey yokki.üzülme

iyi geceler canımm

Hoşgeldin canım ben kendi adıma çok iyiyim sen nasılsın?

Kuzum benim üzülme hem daha bişey belli degil hemde hayırlısını istemişsin sen belkide hayırlısı gerçekten budur

Ellerine sağlık zeynom

Evet kuzum çok tatlılar zeynepe bayılıyorum senaristleride acaip iyi gözlemci

bencede

zeynep biz arkadaşımda kalcaktık ya o başka bi ile ameliyata gitti ve ağrısı çokmuş pazartesiye kadar gelemicekmiş ben bunu temele söyleyemedim daha aramadı buse eşi evde canım olmaz

cnm zeynepin dediği gibi bişey olamazmı?

ii geceler cnm..

hoşgeldin cnm..kendi adımaiim sen nasısın?

Son düzenleme:

sağol canımm iyi geceler

Canım neden hemen bu kadar ümitsizliğe kapılıyorsun dur bi Çaresi bulunur elbet.

Yukarıdada yazdım yokmu başka arkadaşın o kadar kişi varken başka birinde kalsan yada bi otelde kalın kuzum

Canım başka bi arkadaşın yokmu ayarlayabilecegin?

:113:

canım üzülme hep hayırlısını dilemişsin demekki hayırlısı buymuş tatlım.senin yapabileceğin bişey yokki.üzülme

var ama gece yarısı burda olcak benimki o saate kadar kim bekler bizi

hoşgeldin aramıza canım.el birliğiyle geçircez günleri

Tanışalım bende 21 yaşındayım adım ecem şafağımız 52

Canım zeynep ben 24 yaşındayım 460 günü yiyorum bu topikte

hoşgeldin cnm..ben buse..yaşım 24..askerim Van'da şafak 106

Ben yeşim canım.22 yaşıma giricem yakında.Evliyim.

Merhaba canım adım Yasemin :)
23 ten gidiyorum(yaş)
Şafak 198

Merhaba canım bende tuba 21 yaşındayım. Hep beraber iyi günler geçircez inşallah :87:

hepinizle tanıştığma çook memnun oldum kızlar inşallah sorunsuz yer bitiririz şafakları hayırlısıyla.Gerçi ben daha başlamadım ama:)

hosbldm cnm bnde kendı adıma ııym :)

Memnun oldum tuba burda günler daha hızlı geçiyor

sağol canımm iyi geceler

var ama gece yarısı burda olcak benimki o saate kadar kim bekler bizi

cnm sen yinede arklarına bi sor..otelide düşenebilirsiniz..

amin cnm inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…