:92:04.02.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...106 buseh...
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
ben hep Rabbimden hayırlısını diledim iyisiyle kötüsüyle ben üzülsem bile sen bana hayırlı olanı ver Rabbim dedim elimden geleni yaptım ki şu an elim kolum bağlı hiç bişey yapamıyorum çok zoruma gidiyo hele ona hemen söyleyememek o kavuşacağımız anın hayalini kurarken ben burda ümitsizce aramasını bekliyorum
haha aldımm bilee
Ayyy utandım şimdii sahii
iyi gecelerr kızlar ben yatıyorum malum yarın çok erken kalkmam lazıımm..Öptüm hepiniziii.
Ceydacıım üzme kendinii herşeyin hayırlısı canımm
selam kızlar ben geldiim nasılsınız :)
zeynep biz arkadaşımda kalcaktık ya o başka bi ile ameliyata gitti ve ağrısı çokmuş pazartesiye kadar gelemicekmişben bunu temele söyleyemedim daha aramadı buse eşi evde canım olmaz
aynenn kuzu bir kenera yazıyorum zaten gelince hepsii sorulacak şuan herşeyden muaf
ben hep Rabbimden hayırlısını diledim iyisiyle kötüsüyle ben üzülsem bile sen bana hayırlı olanı ver Rabbim dedim elimden geleni yaptım ki şu an elim kolum bağlı hiç bişey yapamıyorum çok zoruma gidiyo hele ona hemen söyleyememek o kavuşacağımız anın hayalini kurarken ben burda ümitsizce aramasını bekliyorum
İyi geceler canım sana bol güzell şeker tadında muhabbetler
Selam canım hoş geldin iyiyim sen nasılsın
sanırım
iyi gecelerr kızlar ben yatıyorum malum yarın çok erken kalkmam lazıımm..Öptüm hepiniziii.
Ellerine sağlık zeynom
Evet kuzum çok tatlılar zeynepe bayılıyorumsenaristleride acaip iyi gözlemci
zeynep biz arkadaşımda kalcaktık ya o başka bi ile ameliyata gitti ve ağrısı çokmuş pazartesiye kadar gelemicekmişben bunu temele söyleyemedim daha aramadı buse eşi evde canım olmaz
Canım neden hemen bu kadar ümitsizliğe kapılıyorsun dur bi Çaresi bulunur elbet.
Yukarıdada yazdım yokmu başka arkadaşın o kadar kişi varken başka birinde kalsan yada bi otelde kalın kuzum
Canım başka bi arkadaşın yokmu ayarlayabilecegin?
:113:
canım üzülmehep hayırlısını dilemişsin demekki hayırlısı buymuş tatlım.senin yapabileceğin bişey yokki.üzülme
hoşgeldin aramıza canım.el birliğiyle geçircez günleri
Tanışalım bende 21 yaşındayım adım ecem şafağımız 52
Canım zeynep ben 24 yaşındayım 460 günü yiyorum bu topikte
hoşgeldin cnm..ben buse..yaşım 24..askerim Van'daşafak 106
Merhaba canım adım Yasemin :)
23 ten gidiyorum(yaş)
Şafak 198
sağol canımm iyi geceler
var ama gece yarısı burda olcak benimkio saate kadar kim bekler bizi
iyi geceler canımm
Hoşgeldin canım ben kendi adıma çok iyiyim sen nasılsın?
Kuzum benim üzülme hem daha bişey belli degil hemde hayırlısını istemişsin sen belkide hayırlısı gerçekten budur
Ben yeşim canım.22 yaşıma giricem yakında.Evliyim.
Merhaba canım bende tuba 21 yaşındayım. Hep beraber iyi günler geçircez inşallah :87:
hepinizle tanıştığma çook memnun oldum kızlar inşallah sorunsuz yer bitiririz şafakları hayırlısıyla.Gerçi ben daha başlamadım ama:)
sağol canımm iyi geceler
var ama gece yarısı burda olcak benimkio saate kadar kim bekler bizi
Ben yeşim canım.22 yaşıma giricem yakında.Evliyim.
Merhaba canım bende tuba 21 yaşındayım. Hep beraber iyi günler geçircez inşallah :87:
hepinizle tanıştığma çook memnun oldum kızlar inşallah sorunsuz yer bitiririz şafakları hayırlısıyla.Gerçi ben daha başlamadım ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?