• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben sana söylüyorum ya neden kafan karışıyor hala
havacı değillll benim askerimde konyada hava savunmada yaptı havacılar birtek kütahyada acemi eğitimi alabilirler
bunuda havacı binbaşı olan dayımdan biliyorum yeteri kadar ikna olabildinmi ? :9:

bende topçu yarenimi olcam şimdi sen gibi:)

Evet canım ya hem özlem hem merak iyi degildi şuan çok rahatım :34:

Sen nasılsın sıkıştırıyormu şafak. Heycan varmı heyecan :111: :40:

Nasıl olayım şafak sıkıştırması yaşıyorum bir yandan da mehtap heyecanı zaman geçmiyor anlayacağın :9:

neyse kızlarr size iyi sohbetlerr. annem geldii ben kaçar:) iyi gecelrrrr :3::3::3::54::54::54:

ii geceler cnm..

Yok yok bendende kaynaklanıyo bi selam vercem vercem denk gelmedi :111:

Hahaha ben kankan gibi düşünmedim ama kim bilir belki kanka oluruz bizde :90:

Evet 10 gündür bozuktu ama şimdi çok iyiyiz Allah'a şükür. Burdaki kızlar olmasa daha aramazdım ben onu ama :113: :60: :60:

Evet kuzum ya mart kedi ayıydı ama neyse susuyorum :60: :60:

:60::60::60: bence de susmalısın..

ayy benim kediciğim süslenince hayırdır bu süs kime dio.herzaman böyle misin bak ben yokum diyo:27: ne yapsam suç anacım:27: getirebilsem keşke getiririm şekerim ama hepsini ben yicem:52:

telefonla konusurdum sekerim sayfalar ilerlemiş.kahva yaptım içiyorum anacım istermisin :56:

vaaavvvv kahveee mmm tamm bir kahvee koliğimm alayımmm kuzuu :7:

Ahahah havamıda atarım havacı değiliz ama havacıyız :63::52:

:60: çokkk daaa felsefikizzzz uğrican başkaa yerr varmıı artistlikkk gibi :51::51::52::52::52::52:

ayy benim kediciğim süslenince hayırdır bu süs kime dio.herzaman böyle misin bak ben yokum diyo:27: ne yapsam suç anacım:27: getirebilsem keşke getiririm şekerim ama hepsini ben yicem:52:

telefonla konusurdum sekerim sayfalar ilerlemiş.kahva yaptım içiyorum anacım istermisin :56:
Benimki alışkın canım bende aşırı makyaj zaten sevmem de. göz makyajı mutlaka yapardıımm.
benmde canım acayip kahve istiyo ama üşeniyom

ayy kızlar kafam çok karıştı:S Bak şimdi gidecek diye üzülürken havacı mı havancı mı merakı sardı iyi mi:((
takma kafana canım ...
Gidince öğrenirsiniz nasıl olsaa.mühim olan rahat biyer olması

Haidiiiiii açıyommmmm hemennn straııı bayılıyorummm onlaraa yaaaa demett evgarr rolunu süper yapıyoo yaa taşş hatunn :52::52::52::52:

Hehe kız adı öyle onların benimkide havacı güya ama uçtuğunu duymadum maket uçak varmış zaten sadece birliklerine :27::27:

acemilikte baya yürütüolarmış die duymuştum askerimden doğrumu?

ay bendeeeeeeeeee hemdeee nasııııııııı taşşşşşşşşş:27::27::27:

peki sizin konyadan sonrası neresi çıktı?Başka nerelere gönderiyormuş biliyo musun

2 sayfa önce yazdım ama görmedin sanrım kopyaladım :)

Merhaba hoşgeldin..Benim askerim acemiliğini konyada yaptı.
Konya havacı değil,hava savunma okulu karacı yani.Komutanlar vs iyiydi biz acemideyken kötü bir yer değil..
Gönderdiği yerler değişiyor benimki şuan çanakkalede doğuyada batıyada gönderiyor

Sanırım kuzu senden kaynaklanıyo tamami ile suşsuzum :27::27:

Bellimi olurr olureririz :48:

Oo iyi iyi bozmayın arayı askerlikte hele hiç (:

Kesinlikle benden :67: :52:
Oluruz tabi :69: Bidaha bozmakmı asla şu 10 günde çektigim stresi şu zamana kadar bekledigim günlerin toplamında çekmedim :23:

Nasıl olayım şafak sıkıştırması yaşıyorum bir yandan da mehtap heyecanı zaman geçmiyor anlayacağın :9:

Ay o heycanlar nasıl güzel heycanlar :90: Ama senin şafagı kendi üzerimde düşünemiyorum bile. Ölürüm heralde :77:
ii geceler cnm..

:60::60::60: bence de susmalısın..

Sustum bile:12:

2 sayfa önce yazdım ama görmedin sanrım kopyaladım :)

Merhaba hoşgeldin..Benim askerim acemiliğini konyada yaptı.
Konya havacı değil,hava savunma okulu karacı yani.Komutanlar vs iyiydi biz acemideyken kötü bir yer değil..
Gönderdiği yerler değişiyor benimki şuan çanakkalede doğuyada batıyada gönderiyor

teşekkürler kuzum inş bizimde doğu çıkmaz..

acemilikte baya yürütüolarmış die duymuştum askerimden doğrumu?

ay bendeeeeeeeeee hemdeee nasııııııııı taşşşşşşşşş:27::27::27:

HAHA aynenn bebekk bizdee bi terslikk varr bilirsinnn:27: uçurcazz dedilerr yerii opuyolerr :37:yürüseler iyiii süründürüyolarr,tarafların birinde hata var:26:bir taraf uçmayı yanlış algılıyo ama hangi taraf:27:

üşeniyorum kahve yapmayaa:50:

Haidiiiiii açıyommmmm hemennn straııı bayılıyorummm onlaraa yaaaa demett evgarr rolunu süper yapıyoo yaa taşş hatunn :52::52::52::52:

Hehe kız adı öyle onların benimkide havacı güya ama uçtuğunu duymadum maket uçak varmış zaten sadece birliklerine :27::27:
Valla askeriyenin işlerine zaten akıl sır ermiyoo

Back
X