Canım ben sana söylüyorum ya neden kafan karışıyor hala
havacı değillll benim askerimde konyada hava savunmada yaptı havacılar birtek kütahyada acemi eğitimi alabilirler
bunuda havacı binbaşı olan dayımdan biliyorum yeteri kadar ikna olabildinmi ?
zeynoooooooooooooo bir erkek bir kadın başlamışşşşşşşşşş
Evet canım ya hem özlem hem merak iyi degildi şuan çok rahatım
Sen nasılsın sıkıştırıyormu şafak. Heycan varmı heyecan :111:
neyse kızlarr size iyi sohbetlerr. annem geldii ben kaçar:) iyi gecelrrrr
Yok yok bendende kaynaklanıyo bi selam vercem vercem denk gelmedi :111:
Hahaha ben kankan gibi düşünmedim ama kim bilir belki kanka oluruz bizde :90:
Evet 10 gündür bozuktu ama şimdi çok iyiyiz Allah'a şükür. Burdaki kızlar olmasa daha aramazdım ben onu ama :113:
Evet kuzum ya mart kedi ayıydı ama neyse susuyorum
ayy benim kediciğim süslenince hayırdır bu süs kime dio.herzaman böyle misin bak ben yokum diyone yapsam suç anacım getirebilsem keşke getiririm şekerim ama hepsini ben yicem
telefonla konusurdum sekerim sayfalar ilerlemiş.kahva yaptım içiyorum anacım istermisin
Ahahah havamıda atarım havacı değiliz ama havacıyız
bende topçu yarenimi olcam şimdi sen gibi:)
ay ben bayılıyorum onlara ya
vaaavvvv kahveee mmm tamm bir kahvee koliğimm alayımmm kuzuu
çokkk daaa felsefikizzzz uğrican başkaa yerr varmıı artistlikkk gibi
Benimki alışkın canım bende aşırı makyaj zaten sevmem de. göz makyajı mutlaka yapardıımm.ayy benim kediciğim süslenince hayırdır bu süs kime dio.herzaman böyle misin bak ben yokum diyone yapsam suç anacım getirebilsem keşke getiririm şekerim ama hepsini ben yicem
telefonla konusurdum sekerim sayfalar ilerlemiş.kahva yaptım içiyorum anacım istermisin
takma kafana canım ...ayy kızlar kafam çok karıştı:S Bak şimdi gidecek diye üzülürken havacı mı havancı mı merakı sardı iyi mi(
Evet canım öyle olucaksın büyük ihtimal başka bir görevi olmazsa
vaaavvvv kahveee mmm tamm bir kahvee koliğimm alayımmm kuzuu
Haidiiiiii açıyommmmm hemennn straııı bayılıyorummm onlaraa yaaaa demett evgarr rolunu süper yapıyoo yaa taşş hatunn
Hehe kız adı öyle onların benimkide havacı güya ama uçtuğunu duymadum maket uçak varmış zaten sadece birliklerine
Öyleyimdir kuzu bu çirkefliğe kadar gider
peki sizin konyadan sonrası neresi çıktı?Başka nerelere gönderiyormuş biliyo musun
Sanırım kuzu senden kaynaklanıyo tamami ile suşsuzum
Bellimi olurr olureririz
Oo iyi iyi bozmayın arayı askerlikte hele hiç
Nasıl olayım şafak sıkıştırması yaşıyorum bir yandan da mehtap heyecanı zaman geçmiyor anlayacağın
ii geceler cnm..
bence de susmalısın..
2 sayfa önce yazdım ama görmedin sanrım kopyaladım :)
Merhaba hoşgeldin..Benim askerim acemiliğini konyada yaptı.
Konya havacı değil,hava savunma okulu karacı yani.Komutanlar vs iyiydi biz acemideyken kötü bir yer değil..
Gönderdiği yerler değişiyor benimki şuan çanakkalede doğuyada batıyada gönderiyor
acemilikte baya yürütüolarmış die duymuştum askerimden doğrumu?
ay bendeeeeeeeeee hemdeee nasııııııııı taşşşşşşşşş
Seni hiç oralarda düşenmiyorum bebeğim
üşeniyorum kahve yapmayaaayy benim kediciğim süslenince hayırdır bu süs kime dio.herzaman böyle misin bak ben yokum diyone yapsam suç anacım getirebilsem keşke getiririm şekerim ama hepsini ben yicem
Valla askeriyenin işlerine zaten akıl sır ermiyooHaidiiiiii açıyommmmm hemennn straııı bayılıyorummm onlaraa yaaaa demett evgarr rolunu süper yapıyoo yaa taşş hatunn
Hehe kız adı öyle onların benimkide havacı güya ama uçtuğunu duymadum maket uçak varmış zaten sadece birliklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?