Çok kızdın bana hemşo ama bak açtım aldım gönlünü
Saol kuzum. Ah ah şu şafak şafak atarsa 120 ymiş canım. Tabi belli olmaz bu izin kullanmamış haliyle 120ydi ama martta gelecem izne diye tuturdu
aslındaa biz ayrı şehrlerdeyizz kızlarr kavuşamıcazz ama bol bol konuşuruzz inş mesaj yazmayı özledimm yaaaaa
Hoşbulduk kızlar nasılsınız ?
Hoşgeldin canım
Bencede erkenden yat güzellik uykunu tamamla
Ben ne yapayım canım işte film izliyordum bir yandan da buraya bakıyorum
Hoşbulduk canım nasılsın ?Merhaba hoşgeldin canım..
Zeynepppp nasılsın biz hiç konusamadık senle
Aman maşallah çarşı var diye sanırımO bile yeter canım insana yaa..
istediğin zaman aramak , mesaj atmak.
Görüşseydiniz daha iyi olurdu tabi
Ben çok iyyiim canıımmSEn?
Merhaba hoşgeldin canım..
Zeynepppp nasılsın biz hiç konusamadık senle
Valla öyle yapıcam cnım benimHoşgeldin canım
Bencede erkenden yat güzellik uykunu tamamla
Ben ne yapayım canım işte film izliyordum bir yandan da buraya bakıyorum
çek tabi kızım yaa..ne güzel işte:) bende bari bi fön çekiyimyarında aşkımcığımın teyzoşuna gidicem.içli köfte yapacakmış bana:) ordanda kaynana adayına gidicem.azcık süsleniyim bi taşla iki kuş vurayım onlarda güzel görsün beni bari
O bile yeter canım insana yaa..
istediğin zaman aramak , mesaj atmak.
Görüşseydiniz daha iyi olurdu tabi
Hoşbulduk zeynom nasılsın neler yapıyosun ?
Hoşbulduk canım nasılsın ?
Aman maşallah çarşı var diye sanırım
Bende idare ediyorum işte canım
ah o msjlaşmak, istediğin zaman arayıp sesini duymak çok güzel bi duygudoya doya msjlaş,konuş..
demekki özlemiş kız seniiiioosun bu şafakta güzel maşallahhhh
ah o msjlaşmak, istediğin zaman arayıp sesini duymak çok güzel bi duygudoya doya msjlaş,konuş..
ii cnm sen nasısın?
Konuşmadık sanırım
İyiyim canım sen nasılsın
İyi işte canım ne olsun hep aynıııdemekki özlemiş kız seniiiioosun bu şafakta güzel maşallahhhh
ii cnm sen nasısın?
Ay o neymiş öyle öyle 150 dk hangi filmayy bi film izliyeyim dedim nerden seçtin garip bi film seçmedim 150 dk bitmek bilmedi başladım bitireyim dedim felan filan
Sen neler yapıyorsun kuzum mehtap yanaşıyor
hoşgeldin canımm..Son günlerinizi çok iyi değerlendirinn..slm kızlar ben 92/1 yareniyim nişanlımı göndericem.Konya havacılık çıktı nasıl bi yer bilgisi olan var mı?havacılık kötü mü?Konya nerelere gönderiyo?
slm kızlar ben 92/1 yareniyim nişanlımı göndericem.Konya havacılık çıktı nasıl bi yer bilgisi olan var mı?havacılık kötü mü?Konya nerelere gönderiyo?
Çok büyük moral kaynağı canım haklısın iyiki var
Evet canım..Zaten şu çarşılarda olmasa naparım bilmem
Merhaba hoşgeldin..Benim askerim acemiliğini konyada yaptı.slm kızlar ben 92/1 yareniyim nişanlımı göndericem.Konya havacılık çıktı nasıl bi yer bilgisi olan var mı?havacılık kötü mü?Konya nerelere gönderiyo?
Bende onu özledim gelsin tabi :78:
Bugun çok çok daha iyiyim canım :112:
Ah ne kadar ayıp bize:89: Bende çok iyiyim canım bugün askerimle barıştım
slm kızlar ben 92/1 yareniyim nişanlımı göndericem.Konya havacılık çıktı nasıl bi yer bilgisi olan var mı?havacılık kötü mü?Konya nerelere gönderiyo?
Havacılıkmı ? bildiğim havacı lar acemilikte sadeve Kütahyaya çıkıyo ama Havacılık ayrı bişeymi değilya Allah allah o havancı felan olmasın :26:
Havacılıkmı ? bildiğim havacı lar acemilikte sadeve Kütahyaya çıkıyo ama Havacılık ayrı bişeymi değilya Allah allah o havancı felan olmasın :26:
Çok büyük moral kaynağı canım haklısın iyiki var
Merhaba hoşgeldin..Benim askerim acemiliğini konyada yaptı.
Konya havacı değil,hava savunma okulu karacı yani.Komutanlar vs iyiydi biz acemideyken kötü bir yer değil..
Gönderdiği yerler değişiyor benimki şuan çanakkalede doğuyada batıyada gönderiyor
Aa çok sevindim canım gözün aydın
Bende onu özledim gelsin tabi :78:
Bugun çok çok daha iyiyim canım :112:
Ah ne kadar ayıp bize:89: Bende çok iyiyim canım bugün askerimle barıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?