Buseeee hahaaa 5 binn sterlinnnnn![]()
onu kaçırdım kızzzzzzz..ay dio ya kapı sabit dursun evi döndürelim tmm nası yapcaz onu dio

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buseeee hahaaa 5 binn sterlinnnnn![]()
Kesinlikle benden![]()
Oluruz tabiBidaha bozmakmı asla şu 10 günde çektigim stresi şu zamana kadar bekledigim günlerin toplamında çekmedim
![]()
onu kaçırdım kızzzzzzz..ay dio ya kapı sabit dursun evi döndürelim tmm nası yapcaz onu dio![]()
Kesinlikle benden![]()
Oluruz tabiBidaha bozmakmı asla şu 10 günde çektigim stresi şu zamana kadar bekledigim günlerin toplamında çekmedim
Ay o heycanlar nasıl güzel heycanlar :90: Ama senin şafagı kendi üzerimde düşünemiyorum bile. Ölürüm heralde
Sustum bile![]()
teşekkürler kuzum inş bizimde doğu çıkmaz..
üşeniyorum kahve yapmayaa![]()
Ah kuzumm bende gitmem zaten oralara![]()
üşeniyorum kahve yapmayaa
Valla askeriyenin işlerine zaten akıl sır ermiyoo
bu mübarek gecede herşeyde bi hayır var diyorum ve dualarınızda yer almak istiyorum kızlar![]()
bu mübarek gecede herşeyde bi hayır var diyorum ve dualarınızda yer almak istiyorum kızlar![]()
HAHA aynenn bebekk bizdee bi terslikk varr bilirsinnnuçurcazz dedilerr yerii opuyolerr
yürüseler iyiii süründürüyolarr,tarafların birinde hata var:26:bir taraf uçmayı yanlış algılıyo ama hangi taraf
![]()
En baştaydı yawru koltuk takımı 5 bin sterlinnnbendee o onu kaçarıdım yada hala eurodan izlediğim için daha gelmedi
![]()
hahhaha aynen öyle vallaaasüslenmeye üşenmiyo kahve yapmaya üşeniyo bak hele yeşimeeee![]()
Yolunu bile bilmezsin kuzum sen
Benim ki diye diye bana ezberletii "askeriyede mantık arama"![]()
canımm moralşne nolduu?bu mübarek gecede herşeyde bi hayır var diyorum ve dualarınızda yer almak istiyorum kızlar![]()
baya arazi varmış techizatla yürütüolarmışşş..valla ne tarafın yanlış anladığını hiç konuşmayalım
ayyyyy ben onu görmedimmmmm..mutfaktalar şimdi..
aminnnnn cnm..
hoşgeldin tatlım..nasısın..bişeyinmi var?
oyy canımmoralin mi bozuk yoksa
Ceydam ne oldu kuzum msj atmışın dönemedim ben sana:26: sms hakkım bitmiş![]()
Hayırdır canım ne oldu ya![]()
meraklanma canıımm.herakşam bol bol dua alıyosun zateenn(listeden)
baya arazi varmış techizatla yürütüolarmışşş..valla ne tarafın yanlış anladığını hiç konuşmayalım
ayyyyy ben onu görmedimmmmm..mutfaktalar şimdi..
aminnnnn cnm..
hoşgeldin tatlım..nasısın..bişeyinmi var?
ay zordur yawru yaa hani asker olmasa sivil olsa takmassın dersin barışırız şu olur bu olur. ama asker istesen arayamıyorsun ulaşamıyorsun vs vs baya bi parazital durumlar
![]()
Seninde çok birşey kalmadı bu şafağa canım ,bende öyle diyordum ama şimdi bitsin der ken heyecan kalmıyo
Şöyle 30larda falan fena olur herhalde
Ay canım gelsinlerde bekleriz ya heycanın babasını yaşıyoruz ama olsun
Rica ederim canım inşallah
sanırım aşkım gelemicekdaha konuşamadık bilmiyo
ameliyat olan arkadaşım gelemicek evine
![]()