- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #1.361
Allah kavustursun fındıkcım
evlı olarak asker yolu beklemek dahada bır zordur heralde Allah sabır versın canım tez zamanda kavusuruz hepımız ınsallah
benim askerimde uzun dönem eftalya...
balıkesirde...
allah bizden çok onlara güç kuvvet sağlık versin biz sevdiğimizden uzak kalıyoz onlar herşeyden uzak kalıyorlar.
canım benımkıde 13unde aldı sulusunu ama subatta gıdenler 23unde asker sayılıyormus
yanı sanırım senın askerınde 23unde baslamıs oluyodur
sen yıne bı askerıne sor o daha ıyı bılır.
canım çok saolll ya.görüşemedik henüz:çok üzgünüm:.Manisa\Kırkağaçta yapıyranın şartlarını bilmiyorum aramasını bekliyorum sesini duysam bi of offf
aminnnnnnnnnnnn canım benim..
evet evli olarak asker yolu beklemek zor ..ama alışıyosun
ve çok farklı duygular yaşıyosun...biz kısa dönem beklerken uzun dönem çıktı bize 330 gün...ilk şok olmuştum...sonralar alışıyosun işte ..
ve diorum ki benim yaşadıım duyguları allah herkeze yaşamayı nasip etmez herhalde..
özlem içinde oluyon..her izne geldiin de heyecandan ölcek gibi oluyosun..yeni evliymişsin gibi hissediyosun...heran eşinle oluyosun sevgililer gibi güle oynaya geziyosun..
yeni evliyiz biz zaten evlendik 4 ay sonra askere gitti..11 ay oldu evleneli.
ALlahım tüm askerlerimizi korusun..tez zamanda kavuşmak nasip etsin bizlere
şimdide msnden konuşuyom eşimle Allahtan rahat yerinde o bile büyük bi huzur:asigim:
arar canım ya merak etme her yerın sartları bır olmuyor malesef
rahatı ıyı olsunda onemlı olan o manısaya ne askerı olarak gıttı canım bellımı
ıyı canım ne guzel bak Allah herkese rahat askerlık yapmayı nasıp etsın
şişşt güçlü olun bakim...
Biz güçlü olcazki onlara destek olalım...
Dipnot : Benide ağlarken görürseniz dalabilirsiniz:)
jandarma komando:çok üzgünüm:karakol eri yazıyodu sülüste.gitmeden biliyoduk şartların çok iyi olmadığını söylemişti.ordan büyük bi ihtimalle doğuya veriyolar zatensenağlama
canım benım ıste asıl askerlık sızınkı ama uzulme sakın Allahın ıznıyle sagsalim yapıp gelıcekler ınsallah
bıde unutma her annenın oglu asker olur ama her kızın sevdıgı komando olamazyerimseniben
Allah onunda sabrını verır merak etme tatlım
aminnnn.hep dua ediyorum ona bişey olsa dayanamam ki ben :Saruboceq:
gurur duyuyorum onunla ,çok seviyorum.bi arasa dicem ona hep yanındayım dayan kalbim diye:teselli:
balparem sen askerinden öğren ne günden itibaren asker sayıldığını iyice.benim bildiğim ne gün teslim olduysa ondan 2 gün öncesidir 2 gün yol veriyorlar.eşimde 27sinde teslim oldu sülüsü 19unda almıştı ama 25inden asker sayıldı.manisa gibi batıda olan yerlere 2 gün veriyorlar yol.ne gün teslim olduysa 2 gün öncesinden say bana söyle sana hesap yaparım daha öncede birçok arkadaşa yaptım ve doğru çıktı merak etme tam olarak çıkartırım.sen yeterki tarihi doğru ver bana.bana sormuşsun önceden ama benim pc çok eski ve sürekli bozuluyo dün cevaplayacaktım ama pc gitti gene şafak listesindekilere resim bile ekleyemedim kapanınca son anda listeyi gönderebilmişim ondan cevaplayamadım kusura bakma ben elimden geldiğince ilgilenmeye çalışırım herkesle burdaki herkese sorabilirsin beni.........:1hug:kaydirigubbakcemile5
CANIM SAMSUN IL JANDARMADAMI SENIN ASKERIN :)
benım ısyerım cok yazın merkezdekıyse tabıı
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz kızlar Allah kavuştursun hepimizi günler çabucak geçer biter inşallah ilk başta günler çok zor zamanla acınız hafiflicek özleminiz artıcak ama alışıyorsunuz güçlü olun onlara güç verin Allah yardım etsin hepimize[/QUOTE
hoşbulduk canım .aslında ben bayadır aranızdaydım da siz görmüyodunuz,misafir olarak girip çıkıyodum yerimseniben
amin canım Allah herkesi kavuştursun sevdiğine.ben şimdiden öyle özledim ki resimlerinden seviyorum bitanemi:çok üzgünüm:
Gamzecim teşekkür ederima.s..aşkımla görüşemedik henüz fırsatını bulsa arardı biliyorum bekliyorum hala:çok üzgünüm: 26sında yani dün teslim oldu canım.ben burdaydım hep misafir olarak:enbuyukkk:yeni üye olabildim.sizinle şafak saydım ben de sevdiğim daha gitmeden artık ben de burdayımmmyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?