• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

heee ya afyonluyum ben ooo hemseriyik ne guzel cok sevindim bi hemserim oldugunaa. gurbetciyik o yuzden guzel memleketimden uzak taa buralardayik :delphin: senağlama

gider gider merak etme sen gene efkarlara dalmışın bacım bugünlerde çok yoğunum elişi siparişi aldım onlarla uğraşıyorum şimdi bile gözlerim çok acıyor yatıcam o yüzden konuşamadık ne zamandır doğru düzgün siparişler bitsin konuşalım mutlaka

konuşamadık tabi kuzum yaaa anlatçakların yokmu senin bana :kahve: hem ihmal ettin sen beni bugünlerde :delphin:

şafaklarımız aynıymış inşallahh herkes kavuşur sağ salim:çok üzgünüm:

Saol canım inşallah.. Senin nişanlın ve ya sevilin mi askerde canım? O nerede askerlik yapıyor?

amin canım
zor olsa gerek bebeğini ve babasını bir arada beklemek
neyse ki az kalmış seninle tertibiz
benim şafağımda 82delikafadulden

Evet geröekten zormuş cnm. Yanı zor olan tarafı, eşinle bebeğini paylaşamamak. Ne bilim dra beraber gidememek, güzel haberlerine beraber sevinememek.. İçinde hep bir hüzün oluyor.. Mahsun kalıyorsun ama kısmet böyle imiş. Telefonla görüşüyoruz tabi her gün Allahıma şükür ama yanında olmasıyla bir değil.. senağlamasenağlama

Ama yine şükürler olsun ki rahat bir gebelik geçiriyorum. Sıkıntım olmuyor. Bir de sıkıntı yaşasaydım daha da üzülürrdüm herhalde :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Neyse benim sıkıntılarımla sizi de üzmiyeyim.. Bu arada Kars/Merkez'de askerlik yapan yakını olan var mı ark?

' 4 4 0 '
yani ne siz sorun ne ben söylimm...:(
ama geçicek allahın izniyle...

zuzu üzülme demek kolay belki ama geçicek canım emin ol geçicek....
ben eşimi 9 aylık evliyken yolladım askere bak gelmesine az kaldı,burdan kızlara dertleniyodum zaman geçermi diye ama bak geçti işte
sende bize müjdeli haberler vericeksin sen üzüzlme ağlamaki oda üzülmesin içi rahat olsun bitanem
ŞAFAK:32 ISPARTA

slm kıslar bnm şafak 360larda bişey.ama şu an için mutluyum çünkü sevgilim yanımda dağıtıma geldi c.tesi gidiceksenağlama hemde şırnak silopiye nasıl geçicek bilmiorum çok üzülüorum ya çooooooooooookkkkk allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın.biz 7yıldır beraberiz ve hiç ayrılmadık şimdiye kadar ben bursaya üni okumaya gittim o zaman bile benimle beraber geldi ozaman bile ayrı kalmadık.hep beraberdik her gün görüşürdük.hiç bu kadar ayrı kalmamıştık şimdi sevdiğinden uzkta olanları çok daha ii anlıorum.allah sevdiğinden ayrı olanları tez zamanda kavuştursun inşallah.kusura bakmayın sizinde kafanızı şişirdim...senağlama

slm kıslar bnm şafak 360larda bişey.ama şu an için mutluyum çünkü sevgilim yanımda dağıtıma geldi c.tesi gidiceksenağlama hemde şırnak silopiye nasıl geçicek bilmiorum çok üzülüorum ya çooooooooooookkkkk allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın.biz 7yıldır beraberiz ve hiç ayrılmadık şimdiye kadar ben bursaya üni okumaya gittim o zaman bile benimle beraber geldi ozaman bile ayrı kalmadık.hep beraberdik her gün görüşürdük.hiç bu kadar ayrı kalmamıştık şimdi sevdiğinden uzkta olanları çok daha ii anlıorum.allah sevdiğinden ayrı olanları tez zamanda kavuştursun inşallah.kusura bakmayın sizinde kafanızı şişirdim...senağlama

:teselli:üzülme tatlım geçio dert etme benimde canımın içi bitanem şırnakta asker:delphin: Ama BirGünGelecekBirGünKalacak Diyoruzyerimseniben
Şafak__152__

cokuzaklarda2ik2.gif

Son düzenleme:
Back