• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahh kuzum üzülme nolur senin yerinde olabilmek için neler vermezdim şuanda 10 dk ya bile razıyım.10 dk görsem bi öpsem bi koklasam.eli elime değse sıcaklığını hissetsem.bilemezsin nasıl istiyorum bunu.eminim senin yerinde olmak isteyen birçok kişi vardır.ne güzel gittin gördün koklamış öpmüşündür.hiç görmemek daha kötü bence yakından görünce değişik olur tabi ayrılacağın zaman üzülürsün ama düşünsene elini tuttun herşeye bedel bişi bu... hem az kaldı ne kaldı şurda bide bize bak koskoca 9 ayımız var daha ve bu gidişle asla göremeden geçecek bi 9 ay.üzülme yani bence sevin.o dakikaları boşuna değil onunla ellele geçirebildiğin için şükret:nazar:

kıyamam ben sana ya.evet tatlım haklısın herşey güzeldide şu ayrılık olmasaydı.olsun gün gelicek hepimiz hiç ayrılmıcaz sevdiklerimizin yanından.gamzemm artık bende plakalardayım:dance::teytey:

Merhaba Arkadaşlar,

Topiğinizi yeni keşfettim.. Ama süper bir topik ii ki açmışsınız... Ben aslında KK'da Ağustos annelerinde yazıyorum. 17 haftalık hamileyim...Bebeik bekliyorum

Hem de asker bekliyorum.. Eşim Kars / Merkez'de askerlik yapıyor. Şafak 83... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hem bebek hem de eşinizi bekliyosunuz zor olsa gerek
Allah yardmcınız olsun

Saol cickız. Aslında gerçekten zor oluyor hiçç kolay değil... Ama kısmet böyle imiş. Bebeğimiz sürpriz yaptı bize:emir_bebek::emir_bebek:

Şimdi ikisini de geri sayıyorum. Babası en son 6 haftalıkken görmüştü o da pıhtı şeklindeydi. Şimdi bayağı büyüdü ama babası henüz göremedi.. Hayırlısıyla bakalım..

Biz de 155'den başladık geri sayıma. 83'deyiz bugün. Yarından itibaren plakalara göre mi düşüyoruz bilmiyorum ben??

yarın 82 diger gün 81 düzcedesin.81 ilimiz oldugu için kaydirigubbakcemile3
iyi bari kısa dönemmiş en azından doguma yetişiyo anladıgım kadarıyla.bu iyi haber

Bu arada asker bekleyen herkese hayırlı teskereler diyorum.. İnş göz açıp kapayana kadar geçer zaman kavuşuruz sevdiklerimize...:Saruboceq::Saruboceq:

modernlik böle oluyo hihoyyyt hihoyyyt

150512211m.jpg

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima:nazar:
2.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
3.17ocak2009 mannak:nazar:
4.17ocak2009 smoker:nazar:
5.17ocak2009 yurdaer:nazar:

6.18ocak2009 mirumo:nazar:
7.18ocak2009 nastasia:nazar:
8.20ocak2009 dilek_36:nazar:
9.23ocak2009 smile:nazar:
10.29 ocak2009 life city:nazar:
11.07şubat2009 sensebile:nazar:
12.10şubat2009 nilosss :nazar:
13.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
14.15şubat 2009istanblue:nazar:
15.17şubat 2009 gunicen:nazar:
16.17 şubat2009 solucan:nazar:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.seahorse=3 afyona SELAM (bugün bendesin şekerim):nazar::hooray:
afyonresimleri1.jpg

2.bujimenekşe=31 hatay a SELAM:nazar:
hatay.jpg

3.GGÖZEN=32 ısparataSELAM:nazar:
sparta1.jpg

4.bebix=36 karsa SELAM:nazar:
kars1.jpg

5.salihalil=60 tokata SELAM:nazar:
tokat.jpg

6.avukat_adayı_aslı=70 karamana selam:nazar:
karaman.jpg

7.desert06rose=71 kırıkkaleye SELAM :nazar:
krkkale3.jpg

8.p_nr=74 bartına selam :nazar:
bartn2.jpg

9.maviyeshill=81 düzceye selam :nazar:
dzce.png

10.tmyy=81 düzceye selam:nazar:
dzce1.jpg

Son düzenleme:
biten=183
sigaraicenp.gif
şafak=272:nazar:

88/3
kars/sarıkamış

hergeçen gün çoğalıyor hasretin...
sigaraicenp.gif

sensizliğimi yüzümde tokat yemiş gibi hissediyorum
yüzümü okşayan ellerini arayıpta bulamadığımda...
dön nolursun
sigaraicenp.gif

artık yüzümü sensizliğim değil
ellerin okşasın...

2dnk.gif
hayal7.gif
2dnk.gif
:nazar:

ayyyyy inanmıyorum ya bende artık listedeyim.hihoyyyt:lepi::teytey:kendimi listede görünce inanmaya başladım bu günlerinde biteceğine.gamzemmm benim canım ellerine yüreğine sağlık

Back