• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.seahorse=4 ağrı ya SELAM
:nazar::hooray:
ar1.jpg

2.bujimenekşe=32 ıspartaya SELAM:nazar:
774736867c65f506794.jpg

3.GGÖZEN=33 içele SELAM:nazar:
iel1.jpg

4.bebix=37 kastamonu ya SELAM:nazar:
kastamonu7.jpg

5.salihalil=61 trabzona SELAM:nazar:
trabzon1.jpg

6.avukat_adayı_aslı=71 kırıkkaleye selam:nazar:
kirikkale1r.jpg

7.desert06rose=72 batman a SELAM :nazar:
batman1.jpg

8.p_nr=75 ardahana selam :nazar:
ardahan1.png

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima:nazar:
2.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
3.17ocak2009 mannak:nazar:
4.17ocak2009 smoker:nazar:

5.17ocak2009 yurdaer:nazar:
6.18ocak2009 mirumo:nazar:
7.18ocak2009 nastasia:nazar:
8.20ocak2009 dilek_36:nazar:
9.23ocak2009 smile:nazar:
10.29 ocak2009 life city:nazar:
11.07şubat2009 sensebile:nazar:
12.10şubat2009 nilosss :nazar:
13.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
14.15şubat 2009istanblue:nazar:
15.17şubat 2009 gunicen:nazar:
16.17 şubat2009 solucan:nazar:

biten=182
sigaraicen.gif

şafak=273
88/3
kars/sarıkamış

gerçektende doğruymuş ölümden betermiş ayrılık
1dk bile sensiz kalamazken 182 gün geçirdim sensiz
ömrüm boyunca bundan daha zor bi 15 ay yaşayacağımı sanmıyorum
seni çok özledim canıma,kanıma işledi hasretin
dayanamıyorum sensizliğe
geceleri koynuna sarmadan uyumaya alışamadım
sabahlara sensiz gözlerinle uyanmak işkence
sensiz yaşamak ızdırap oldu ömrüm
geleceğin güne bağladım ben tüm umutlarımı
ancak ozaman bitecek bu ızdırap
gel ömrüm
gel...
sigaraicen.gif

:nazar:
84186461.gif
656830l403mm2u8k.gif
ghost32vi.gif
:nazar:

1.seahorse=4 ağrı ya SELAM

Bitanemin yerindesiniz bugün.... benim kalbimin attığı nefes aldığım yerde... biriciğime onu çok sevdiğimi ve kokusunu özlediğimi söyleyinnn

nasılsız kızlar bende dün sabah 7 de askerimin yanına gitmem lazımdı uçağı kaçırdım bir sonrakine bindim ama 12 de orda oldum zaman kaybı oldu.ayağımın tozuyla şimdi geldim eve ÇOK KÖTÜYÜM senağlamasenağlamasenağlamaçok zor oldu ayrılık görmemek daha iyimi anlamadım boğuluyorum sıkıntıdan başa döndüm yine içim çok acıyor nefes alamıyorum sanki sizimle paylaşmak istedim arkadaşlar benim halimden sadece siz anlarsınız çünkü

ahh kuzum üzülme nolur senin yerinde olabilmek için neler vermezdim şuanda 10 dk ya bile razıyım.10 dk görsem bi öpsem bi koklasam.eli elime değse sıcaklığını hissetsem.bilemezsin nasıl istiyorum bunu.eminim senin yerinde olmak isteyen birçok kişi vardır.ne güzel gittin gördün koklamış öpmüşündür.hiç görmemek daha kötü bence yakından görünce değişik olur tabi ayrılacağın zaman üzülürsün ama düşünsene elini tuttun herşeye bedel bişi bu... hem az kaldı ne kaldı şurda bide bize bak koskoca 9 ayımız var daha ve bu gidişle asla göremeden geçecek bi 9 ay.üzülme yani bence sevin.o dakikaları boşuna değil onunla ellele geçirebildiğin için şükret:nazar:

olsun gitsinde ben razıyım yeterki biriciğime benden birşeyler gitsin beni hissetsin

gider gider merak etme sen gene efkarlara dalmışın bacım bugünlerde çok yoğunum elişi siparişi aldım onlarla uğraşıyorum şimdi bile gözlerim çok acıyor yatıcam o yüzden konuşamadık ne zamandır doğru düzgün siparişler bitsin konuşalım mutlaka

günaydınnnn.....yağmurlu ve soğuk bir günde yalovadan yüreğinizin kıyılarına sıcacvık bir merhabaa.s
ŞAFAK:33 İÇELE SELAM
AZ KALDI CANIMIN CANI AZ KALDI ÖMRÜM DAYAN BİRAZ DAHA SABIR BİTANEM
ANLADIMKİ SEVDİĞİM,SEVDALARIN ŞİMDİ BANA HERŞEYMİŞ,AŞK YALNIZ SENDE GERÇEKMİŞ,SENİNLE AŞKI YAŞAMAK HİÇBİRŞEYE DEĞİŞİLMEZMİŞ

ve yine bennnnnn hihoyyyt
canım aşkoşumun mehtabı bitti dün sabah yolcu ettim onu :a015: 10 gün nasıl geçti anlamadım şafakda böle geçse ya :oklava: kokusu burnumda dayanmak beklemenin daha çok olduğunu bilmek :çok üzgünüm: birde hasta yolladım onu :çok üzgünüm: Allahım sağsalim onu bana kavuşturur inş... :Saruboceq:

Biten : 73
kalan : 387
Gaziantep / Islaheli Çok özledim ....

Kıyamam ben sana canım benim :teselli: keşke öbür hafta gitseydin sabah 7de. zor olmuştur aslında görmemek galiba en iyisi ben çarşı izninden giderken bile çok kötü oluyorum nette. değilki yanına gidicem gelicem heralde bgn kaldırırdınız benim cenazemi. izine gelicek 1 buçuk ay sonra filan benim eşim inan geleceğinden çok nasıl döneceği beni düşündürüyo anlıyorum seni üzülmeeesenağlama bugünlerde geçtiğinde dönüp bakıcaz vay be dicez askerliği bile yedik:delphin:

evet canım ya bende dönüşün sıkıntısından gideceğime sevinemiyordum.tamam çok zor oldu ama değer çok güzel 2 gün geçirdik rüya gibiydi.şu anda daha iyiyim bende zamanla atlatıcam bu üzüntümüde.tatlım sende izine gelince hiçbirşeyi düşünme her dakikanı doya doya yaşa hiç gitmicekmiş gibi geçicek bu günler çok sağol desteğin için

Back