- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #1.161
ahh kuzum üzülme nolur senin yerinde olabilmek için neler vermezdim şuanda 10 dk ya bile razıyım.10 dk görsem bi öpsem bi koklasam.eli elime değse sıcaklığını hissetsem.bilemezsin nasıl istiyorum bunu.eminim senin yerinde olmak isteyen birçok kişi vardır.ne güzel gittin gördün koklamış öpmüşündür.hiç görmemek daha kötü bence yakından görünce değişik olur tabi ayrılacağın zaman üzülürsün ama düşünsene elini tuttun herşeye bedel bişi bu... hem az kaldı ne kaldı şurda bide bize bak koskoca 9 ayımız var daha ve bu gidişle asla göremeden geçecek bi 9 ay.üzülme yani bence sevin.o dakikaları boşuna değil onunla ellele geçirebildiğin için şükret
ayy bu yazdığını görmedim kusura bakmaneyi güzel yazmışım kız hangi yazdığımdan bahsediyon yatcam bak çabuk yaz
hem bebek hem de eşinizi bekliyosunuz zor olsa gerek
Allah yardmcınız olsun
Bu arada asker bekleyen herkese hayırlı teskereler diyorum.. İnş göz açıp kapayana kadar geçer zaman kavuşuruz sevdiklerimize...:Saruboceq::Saruboceq:
Bu arada asker bekleyen herkese hayırlı teskereler diyorum.. İnş göz açıp kapayana kadar geçer zaman kavuşuruz sevdiklerimize...:Saruboceq::Saruboceq:
ayyyyy inanmıyorum ya bende artık listedeyim.hihoyyyt:lepi::teytey:kendimi listede görünce inanmaya başladım bu günlerinde biteceğine.gamzemmm benim canım ellerine yüreğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?