• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hehehe napim canım neşeli deli dolu olsam kafayı yerim bide bana diyorki sen hayattan kopmuşsun aşkm bir ara acayip bunalımdaydım atlattım sanırım valla bu sorunun cevabı kaan beyde ama nese üstelemicem üstünede düşmücem artık birazda o benim üstüme düşüversin gari:60:

e arada herkeste oluyor o bunalım halleri cnm atlattınya sen ona bak...

yılbaşından beri hep belliydi komutan çavuş olcan çavuş olcan diyip duruyodu
bizimkiler karakolda oldğndan çok işleri olmuyo
cezaevine vs asker geti götür işleri yapıyodu
ve bnmki gündüz uykusunu çok seviyo
gece ayakta gündüz uykuda olması iyisine geldi :9:

arkadaşı var nişanlımın çavuş adam karısımı arıcak vakit bulamıyorum diyormuş.. Onu gördükçe hiç istemiyorum diyor. istemio umarım yapmazlarr..

ewet arkadaşımda afedersiniz çok fazla kusuyorr.. ne yese dokunuyor.. Allah şifa versin sana canım.. sabrede sabrede atlamayalımdaaa hepimizz.

saol canım, geçer mi bilmiyorum çekenlerin hepsi geçmiyo diyo ama doktorum tedavi edicem diyo inşallah geçer de kurtulurum..
aman allah korusun ama bazen deliricez herhalde sonunda diye düşünüyorum yanii :52:

günaydınlaaaaaarrr kızlaaaaaaaaarrr... :52:

günaydıııınnnnn:52: nabeeeerrr :52:

evet çok zor oluyo oda çok üzülüyo ordan aşkım benım yanında yokum diye:26:

canım benim sağolun iyiki varsınızzz:54::54:

sen de iyi ki doğmuşsun iyi ki varsııınnnn, demeyin birbrinize öyl eşyler üzülmeyin canııım, zeynelimin de dediği gibi bizler varız, ailen var arkadaşların vaaar, kutlarız burda da biz :46:

iyilik cnm bugün agresifim sabah yaşadığım bi konudan dolayı.
askerimde iyi çok şükür. aklım çok karışık diyor, kafamı toparlayamıyorum diyor ona destek olmaya çalışıyorum.
sen nasılsın, askerin nasıl?

eh işte cnm ii gıbıyım askerım hastanede daha cıkmadı aksam 5 de cıkıcak belkı yarın hava degısımıne gonderırlerse eve gelıcek :31:

iyilik cnm bugün agresifim sabah yaşadığım bi konudan dolayı.
askerimde iyi çok şükür. aklım çok karışık diyor, kafamı toparlayamıyorum diyor ona destek olmaya çalışıyorum.
sen nasılsın, askerin nasıl?

günaydın susu, bu ilk ve son onsuz d.günün cnm böyle düşün.
ailen ve sevdiklerinle beraber upuzuuuun senelere :70:

amanın kuzu sarması gelmiş :29:

eveeeeet ben geldimmmm.şu agresifliğini bi geçirelim senin hemen.deprem konusunda da geçmiş olsun enişteme yardım destek ünitelerine başlayalım hemen.:9:

:64::64::64:ayyyy inşallah canım ne güzel dedin öyleee :69:

:13:

hehehe napim canım neşeli deli dolu olsam kafayı yerim bide bana diyorki sen hayattan kopmuşsun aşkm bir ara acayip bunalımdaydım atlattım sanırım valla bu sorunun cevabı kaan beyde ama nese üstelemicem üstünede düşmücem artık birazda o benim üstüme düşüversin gari:60:

e arada herkeste oluyor o bunalım halleri cnm atlattınya sen ona bak...

saol canım, geçer mi bilmiyorum çekenlerin hepsi geçmiyo diyo ama doktorum tedavi edicem diyo inşallah geçer de kurtulurum..
aman allah korusun ama bazen deliricez herhalde sonunda diye düşünüyorum yanii :52:

günaydıııınnnnn:52: nabeeeerrr :52:

sen de iyi ki doğmuşsun iyi ki varsııınnnn, demeyin birbrinize öyl eşyler üzülmeyin canııım, zeynelimin de dediği gibi bizler varız, ailen var arkadaşların vaaar, kutlarız burda da biz :46:

iyidir şafak güzeli senden naber:16:

kızlarr günaydın...
nisanım hatırlıyor musun seninle nişan topiğinde tanışmıştık
ben askerimi gönderdiğinde seninki 4 ay olmuştu askere gideli
bana hep destek oldun,ben ilk günler çok kötüydümm hergün ağlayarak uyanıyordum..
çoğu zaman senin sözlerini getirdim aklıma..
şimdi şafağın olmuş 15:nazar:,hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim,çok çok mutluyum senin adına..

kızlar benimkide çavuş oldu,bizimki karakolda karakolda kişi sayısı daha az olduğundan
rahat benimki en azından 10 saat nöbetten kurtuldu:24:
tabii sorumluluk biraz artıyor ama napalım hayırlısı diyelim

susum doğum günün kutlu olsun tatlım...
aşkınsız son doğum günün bir dahakinde yanında olacak:70:

benimkinin orası bölük 350 kişiymiş çok zorlanıyooo, yoruluyoo, arayamıyo hiç konuşamıyoruz artık ama nöbetten kurtulması konusunda katılıyorum sana, içim daha rahat artık dağın başında bu soğuklarda nöbet tutmayacağı için :29:

Kızlar benim işlerim yoğunlaştı sonra grüşürz kendinize ii bakın

görüşürüz cannıııımmm :3:

biz de resim konusunda anlaştık, kötü olurum dayanamam görünce, hayal etmek daha kolay oluyo dedi, resim hiç yollamadım ama istedikleri olmuştu bi kere koli yaptım çay kahve şampuan diş macunu diş fırçası falan yolladım, o zaman bişey olmamıştı, mutlu olmuştu aldığında onları.. bizim hiç görüşebilme imkanımız olmadı dağıtım izninden beri, bizim de gidemeyeceğimiz bi yerde, çarşısı da yok internetei de yok o yüzden baya zorlanıyoruz canım.. sabrı kalmadı artık sıkıntının son raddesinde, kargo da 1 ayda gidiyo zaten, 2 ay kala alıcak şimdi yollasam, ben de bi kazak yada polar alıcam, içine de not koyucam tezkereyi alıp gelirken giysin die, moral olur diye düşündüm inşallah olur :34:

istediklerini bizde aldık şampuan fırça ıvır zıvır onlarda sorun yoktuda
özel bişi hiç istemedi insan kötü oluyo ister istemez:25:
çok şükür biz yakınız 2 kez gittik yanına 22 gün izin kullandı
geçen yıl kasımın ilk haftasıda dağıtım izni vardı
seninki nerde yapıyo askerliği

ee ya üzülsemde hiçbişey değişmicekki bıraktım kendi haline:8:

:13: :48:

selam kızlar
günaydın..
bugün doğum günüm aşkım yanımda yok ne kadar kötü:2:

ay sorma geçen yıl çok zordu bnm için doğum günüm
keşke yanımda olsa dedim
ama saolsun ailem süprizler yaptı
annemle babam pasta almışlar gündüzden,bide hediye almışlar ayrıca.
annem yemekte keşke bi bisküviden falan yapsaydık pasta,bugüne kadar hiç pastasız geçirmedin doğ gün dedi
annem geçen yıl kemoterapi ve ışın tedavisi gördü
oyüzden hiç beklenti içine girmedim.olsun anne ne gerek var boşver filan dedim
ve hiçte beklemiyordum. dizinin en heyecanlı yerinde ışığı kapatıp pastayı getirdiler şok olmuştum :30: :17: :8:
k.validemlerde doğum günümde gelemedi
ertesi gün pasta alıp geldi onlarda :17: hediyeler filan almışlar
nişanlımın yokluğu aratmamaya çalıştılar böylece :16:

eveeeeet ben geldimmmm.şu agresifliğini bi geçirelim senin hemen.deprem konusunda da geçmiş olsun enişteme yardım destek ünitelerine başlayalım hemen.:9:

iyilik canım yaaa idare ediyoruz, sıkıntılar basıyo, bunalımlar geliyo arada ama napalım öyle yada böyle geçiyo işte günler, kurtulucaz inşallaaaahhhh :52:
88 gün daha sabretmemiz lazııımmmmm sonra biticek inşallaaaah :)

Son düzenleme:
flowerim tertibimmm gerçekten çok kişiymiş ama az kaldı artık
dayanıcak sabredicek..
bizim oarlarda soğuktu birde benim aşkım gececiydi 10 saat nöbet tutuyordu:24:
hayırlısı artık şu son aylarda hayırlısıyla geçseydi..

sağol durucum:70:
20 oldum yaa :52:valllaaa büyüdüm sankiii

Yok yok maşallah çıtırmışsın daha:31:

Yani benim tanıdıklarımında geçmedi canım üzmek gibi olmasında. Yinede Allahtan ümit kesilmez belki düzelir cnm..
Sabır sabır yaa Sabırrrrrrrrr:36:

kızlarr günaydın...
nisanım hatırlıyor musun seninle nişan topiğinde tanışmıştık
ben askerimi gönderdiğinde seninki 4 ay olmuştu askere gideli
bana hep destek oldun,ben ilk günler çok kötüydümm hergün ağlayarak uyanıyordum..
çoğu zaman senin sözlerini getirdim aklıma..
şimdi şafağın olmuş 15:nazar:,hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim,çok çok mutluyum senin adına..

kızlar benimkide çavuş oldu,bizimki karakolda karakolda kişi sayısı daha az olduğundan
rahat benimki en azından 10 saat nöbetten kurtuldu:24:
tabii sorumluluk biraz artıyor ama napalım hayırlısı diyelim

susum doğum günün kutlu olsun tatlım...
aşkınsız son doğum günün bir dahakinde yanında olacak:70:

kız nasıl hatırlamam seni, gel buraya :29:
az destek olmadık birbirimize
güle ağlaya 15 e indirdik şafağı :nazar:
evet cnm karakolda kişi sayıısı az olunca yapacak pek bi işte olmuyor

flowerb, miracle07, nnisanyagmuruu, pissy, siyah_inci+, susu_, tatlikis, xdurux, zeynelim+

selam kızlar

woooowww ne kadar kalabalık burası

eveeeet maaşallah ne güzeliz :nazar: :kkk:

istediklerini bizde aldık şampuan fırça ıvır zıvır onlarda sorun yoktuda
özel bişi hiç istemedi insan kötü oluyo ister istemez:25:
çok şükür biz yakınız 2 kez gittik yanına 22 gün izin kullandı
geçen yıl kasımın ilk haftasıda dağıtım izni vardı
seninki nerde yapıyo askerliği

:13: :48:

ay sorma geçen yıl çok zordu bnm için doğum günüm
keşke yanımda olsa dedim
ama saolsun ailem süprizler yaptı
annemle babam pasta almışlar gündüzden,bide hediye almışlar ayrıca.
annem yemekte keşke bi bisküviden falan yapsaydık pasta,bugüne kadar hiç pastasız geçirmedin doğ gün dedi
annem geçen yıl kemoterapi ve ışın tedavisi gördü
oyüzden hiç beklenti içine girmedim.olsun anne ne gerek var boşver filan dedim
ve hiçte beklemiyordum. dizinin en heyecanlı yerinde ışığı kapatıp pastayı getirdiler şok olmuştum :30: :17: :8:
k.validemlerde doğum günümde gelemedi
ertesi gün pasta alıp geldi onlarda :17: hediyeler filan almışlar
nişanlımın yokluğu aratmamaya çalıştılar böylece :16:

doğuda canım benim askerim, nerde oldugunu özelden yazarım, umarım düşüncem iyi gelir daha kötü olmaz :28:

flowerim tertibimmm gerçekten çok kişiymiş ama az kaldı artık
dayanıcak sabredicek..
bizim oarlarda soğuktu birde benim aşkım gececiydi 10 saat nöbet tutuyordu:24:
hayırlısı artık şu son aylarda hayırlısıyla geçseydi..

aynen canım benimki de doğuda olduğu için çok soğuk oluyodu nöbetteyken ben uyku uyuyamıyordum hem güvenlik açısından hem de hasta olucak diye, bitsin de kurtulalım herşeyden inşallah canım :29:

ah sağol cnm benim terapist gibisin :9:

:13:

flowerb, miracle07, nnisanyagmuruu, pissy, siyah_inci+, susu_, tatlikis, xdurux, zeynelim+

selam kızlar

woooowww ne kadar kalabalık burası

hoşgeldiniz kızlar selamlar :70:

Back