• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eveeeeet ben geldimmmm.şu agresifliğini bi geçirelim senin hemen.deprem konusunda da geçmiş olsun enişteme yardım destek ünitelerine başlayalım hemen.:9:

ah sağol cnm benim terapist gibisin :9:

:13:

hoşgeldiniz kızlar selamlar :70:

hoşbulduk canım

iyiyim devrem sen nasılsın?

ne bileyim devrem ya bugün işe sıkıldı canım askerimde bugün araziye çıkıyor arayamayacak 3 gün nasıl dayancam bilmiyorum ilk defa konuşamayacağız :14::14:

Kızlarr yarın hastaneye gidicem bu üşüme şikayetimden dolayı kansızlıktan diye tahmin ediyorum canımı acıtmazlar dimi :59:

incim bendede var b12 demir eksikliği bisürü kan şurubu kullandım b12 vitaminler ama çok şişiriyor.. bende çok üşürüm özellikle elim ayağım hiç ısınmaz buz gibidir hep... kansızlık çıkarsa sanada o iğrenç şuruptan verirlerr ıyyy.. benim kansızlığım hala va ama bıktım sürekli ilaç kullanmaktan:37:

eveeeeet ben geldimmmm.şu agresifliğini bi geçirelim senin hemen.deprem konusunda da geçmiş olsun enişteme yardım destek ünitelerine başlayalım hemen.:9:

hoşgeldiniz kızlar selamlar :70:

konuşamadık Edacım yaaa yazdım bi yerlerde sana ama cevabını ya kaçırdım ya da sen görmedin,naber nasıl gidiyooo?:7:

Kızlarr yarın hastaneye gidicem bu üşüme şikayetimden dolayı kansızlıktan diye tahmin ediyorum canımı acıtmazlar dimi :59:

kan alıcaklar tabii bunu anlamak için ama inşallah eli hafif bi hemşireye denk gelirsin inşallah damarını da hemen bulabilirler :29:

hoşbulduk canım

ne bileyim devrem ya bugün işe sıkıldı canım askerimde bugün araziye çıkıyor arayamayacak 3 gün nasıl dayancam bilmiyorum ilk defa konuşamayacağız :14::14:

inş sigorta işini hallederler canım.sıkma o tatlı canını devrem.bak aşkınla konuşunca 289 a düşücek şafağımız:1:

ŞAFAK ........... " 1 " ...................... :69:

Adana ya slm :32:

:32: :52: :66: :62: :65: :54: :35:

waaaaaoooooooooowww bu ne güzel bir şafaktır arkadaşım.darısı başımıza:7:

bende korka korka 15 gün önce gittim cnm
iç kulakta duyma kaybı oldu. kansızlıktan olabilir dedi
gittim karşıma stajer çıktı :24:
dedim ben ilkkez aldırıcam,hiç aldırmadım daha önce
kızda bu defa tırstı :9: hemşire yanında durdu kız aldı kanı
inan hiç acımıyo
yapman gereken iğneye bakma,kafanı başka yöne çevir
ve battığında eyvah acıyo filan deme,sıkma kndni rahat bırak
heyecan yaparsan yandın
annem çok korkuyo bnm ve hep olaylı oldu onun kan alımları :9:

inş sonuçlarında çok güsel çıkar

inş sigorta işini hallederler canım.sıkma o tatlı canını devrem.bak aşkınla konuşunca 289 a düşücek şafağımız:1:

waaaaaoooooooooowww bu ne güzel bir şafaktır arkadaşım.darısı başımıza:7:

ayyy ewett ya bayramın 2. günü sıfır bitiyor ya :65::65:

sigorta işini de konuşsam içim rahatlayacak ama işte konuşamıyorum fırsat olmadı çıktı adam

kız nasıl hatırlamam seni, gel buraya :29:
az destek olmadık birbirimize
güle ağlaya 15 e indirdik şafağı :nazar:
evet cnm karakolda kişi sayıısı az olunca yapacak pek bi işte olmuyor

bi an görmedin sandım:9:
evet canım ya geçen yıl ben daha göndermemiştim askerimi aralıkta 1 yıl olucak işte bizim..şimdilik memnun hayatından umarım bitirene kadar bir sorun çıkmadan sağlıkla gelir bana:16:
sende heyecan vardır şimdi ne güzel,o heyecanları bizde yaşayalım:16:

eveeeet maaşallah ne güzeliz :nazar: :kkk:

doğuda canım benim askerim, nerde oldugunu özelden yazarım, umarım düşüncem iyi gelir daha kötü olmaz :28:

aynen canım benimki de doğuda olduğu için çok soğuk oluyodu nöbetteyken ben uyku uyuyamıyordum hem güvenlik açısından hem de hasta olucak diye, bitsin de kurtulalım herşeyden inşallah canım :29:

evet canım aynen bende senin gibi düşünüyorum geceleyin uyuyamıyordum
birşey yiyemiyordum falan inşallah rahat edecekler artık:7:

Heyttt şafağa balk maşallah süper ya nasıl heyecanlandım bend eşimdi 11 ekime gittim birden:))

incim sıkma kendini bend eöleydim ama acımıyor kız merak etme geçmiş olsun canım bendede demir ekdsikliği var:(vitamin verdiler bu kadar iğrenç kokar ya içemiyorum :(

kızlar bu arada sayfamıza bakın 1000 geldik ya maşallah bize:46:

bende yazcam aşkımı koskoca 3 gecem var aşkımsız sesini duymadan iyi olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum tatlım

Ben şimdiye kadar sesini duymadan uyumadığım gün olmadı çok şükür İnşallah da olmaz..Allah sabır versin cnmm.. Bu ruh haliyle neler yazarsın sen şimdi nelerrr döktürr bakalımm..

kansızlıktan bende gıdıcem yarın canım:24:
rengimi her gören sende kansızlık var dıyo sınır oluyorum rengım beyaz kardeşimm:9::9:

Bende çok beyazımve kansızım..ama kansızlığın beyazlıkla alakası yokmuş. doktorum kıpkırmızı olan kişilerdede kansızlık oluyor. Kan değerleri ölçmeden birinin kansız olduğunu saptanmaz dedi...

Back