- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #99.841
hoşbulduk tatlım nasılsın![]()
iyiyim devrem sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk tatlım nasılsın![]()
nisanım sen benim yazdığımı görmedin galiba![]()
hoşbulduk tatlım nasılsın
eveeeeet ben geldimmmm.şu agresifliğini bi geçirelim senin hemen.deprem konusunda da geçmiş olsun enişteme yardım destek ünitelerine başlayalım hemen.
ah sağol cnm benim terapist gibisin
:13:
hoşgeldiniz kızlar selamlar![]()
hoşbulduk canım
iyiyim devrem sen nasılsın?
ne bileyim devrem ya bugün işe sıkıldı canım askerimde bugün araziye çıkıyor arayamayacak 3 gün nasıl dayancam bilmiyorum ilk defa konuşamayacağız![]()
Kızlarr yarın hastaneye gidicem bu üşüme şikayetimden dolayı kansızlıktan diye tahmin ediyorum canımı acıtmazlar dimi![]()
Kızlarr yarın hastaneye gidicem bu üşüme şikayetimden dolayı kansızlıktan diye tahmin ediyorum canımı acıtmazlar dimi![]()
eveeeeet ben geldimmmm.şu agresifliğini bi geçirelim senin hemen.deprem konusunda da geçmiş olsun enişteme yardım destek ünitelerine başlayalım hemen.
hoşgeldiniz kızlar selamlar![]()
konuşamadık Edacım yaaa yazdım bi yerlerde sana ama cevabını ya kaçırdım ya da sen görmedin,naber nasıl gidiyooo?
kan alıcaklar tabii bunu anlamak için ama inşallah eli hafif bi hemşireye denk gelirsin inşallah damarını da hemen bulabilirler![]()
ŞAFAK ........... " 1 " ......................
Adana ya slm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adana ya slm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoşbulduk canım
ne bileyim devrem ya bugün işe sıkıldı canım askerimde bugün araziye çıkıyor arayamayacak 3 gün nasıl dayancam bilmiyorum ilk defa konuşamayacağız![]()
inş sigorta işini hallederler canım.sıkma o tatlı canını devrem.bak aşkınla konuşunca 289 a düşücek şafağımız
Adana ya slm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
waaaaaoooooooooowww bu ne güzel bir şafaktır arkadaşım.darısı başımıza![]()
Şükür canımm iyiyim..aşkıma mektup yolladım..alcağı günü sabırsızlıkla bekliyorumm
sen nasılsın cnm?
inş sigorta işini hallederler canım.sıkma o tatlı canını devrem.bak aşkınla konuşunca 289 a düşücek şafağımız
ayyy ewett ya bayramın 2. günü sıfır bitiyor ya
sigorta işini de konuşsam içim rahatlayacak ama işte konuşamıyorum fırsat olmadı çıktı adam
kız nasıl hatırlamam seni, gel buraya
az destek olmadık birbirimize
güle ağlaya 15 e indirdik şafağı
evet cnm karakolda kişi sayıısı az olunca yapacak pek bi işte olmuyor
eveeeet maaşallah ne güzeliz![]()
doğuda canım benim askerim, nerde oldugunu özelden yazarım, umarım düşüncem iyi gelir daha kötü olmaz
aynen canım benimki de doğuda olduğu için çok soğuk oluyodu nöbetteyken ben uyku uyuyamıyordum hem güvenlik açısından hem de hasta olucak diye, bitsin de kurtulalım herşeyden inşallah canım![]()
bende yazcam aşkımı koskoca 3 gecem var aşkımsız sesini duymadan iyi olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum tatlım
kansızlıktan bende gıdıcem yarın canım
rengimi her gören sende kansızlık var dıyo sınır oluyorum rengım beyaz kardeşimm![]()
ağzım kulaklarımda resmenheyyyyyyyyyyyyttttttttttt beeeeeeeeee açılın yoldannnnnnnnnnnnn
şu şafağınnnnn güzelliğine bakınnnnnnnnnnn![]()
tşk ederim darısı başına cnmHey maşallahhh şafağaaa baakkk![]()