• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

işin varsa bölmiyim ben iğneleyici şekilde demedim gayet tatlı dillede konuştum yani sonunda oda bende sinirlendik:(haklısın nisancım doğru söylüyorsun kendi haline bırakıyım napim elimden bişey gelmyor artık
maşallah şafağına canım sadece 15 günün kalmış ne güzel

onun psikoloji askere gitmeden önceki gibi değil şuan
bıraktığı ortama tekrar alışmaya çalışıyor
olmadık bişiden alınganlık yapabilir,aniden sinirlenebilir
yani bu kişiden kişiye göre değişir ama ortalama bunlar hep görülüyor
5 adet kuzen ve 1 adet nişanlımı askere göndermiş biri olarak konuşuyorum :37:
6.kuzende bayramdan sora gidicek kısmetse :72:

Bugün şükür çok iyiyim canımm gece nişanlımla 3saatten fazla konuştuk ondan moralim 10numaraa:66:
senden naber cnm?

oh oh maşallah ne güsel ya:31:
çavuş olmadan önce bizde konuşuyoduk
ama şimdi 11e doğru ancak arıyor
en fazla yarım saat konuşabiliyoruz bunada şükür :16:

Bugün şükür çok iyiyim canımm gece nişanlımla 3saatten fazla konuştuk ondan moralim 10numaraa:66:
senden naber cnm?

iyilik canım benden de dün doktorumla konuştum yeniden mide ilacına başladım, daha iyim bugün, reflüden kaynaklanıyomuş demekki geçen günlerdeki bulantılarım :37:
oohh maşşallah, bizde konuşma açısından bi gelişme yok maalesef :36:

sabah iş arkadaşımın şuursuz bir konuşmasına maruz kaldığım için fena sinirliyim.
sabah sabah kapışıyorduk nerdeyse aptal şeey :47:

Nişanlımın orada bi hayli hissedilmiş, dolaplar felan zangır zangır ses çıkardı diyor baya bi telaş yapmışlar. daha önce marmara depremini yaşayan bir arkadaşı yatakta kitlenmiş kalmış onu kendine getirmeye çalışmışlar :24:

günaydın Begümcüm, maşallah cnm yaa 88 olmuş şafağın tüh tüh nazar değmesin :nazar:
sabahtan hareketli bir güne uyandım Allah beterinden korusun.

ııyy sinir oluyorum iş yerindeki patavatsız insanlara, arada benim de başıma geliyo canım takarım ben de bütün gün gergin gergin otururum :26:

saol cannıııım, bitiyo galiba yaaa inanamıyorum ama etrafımdakiler hala çok var diyolar ama bana çok az kalmış gibi geliyo sanırım size de çünkü bi ben biliyorum neler yaşadığımızı bi de sizler :28:

günaydııın kızlarrrr şafağımm 03 afyon:65:

günaydın mehabbetiiiimmmmm bitti yaaa süper :nazar: :71:

günaydııın kızlarrrr şafağımm 03 afyon:65:

günaydın çılgın şafakçı :27:

nişanlımıda çavuş yapmaya çalışıyolarmış ama çavuş olursam şimdikinden dahada yoğun olurum diyo. şimdi bile işleri çok yoğunlaştı :26:

Benim nişanlımıda komutanı çavuş yapalım seni demiş istemiyorr. Aşkım çok yoğun olur sorumluluğum artar. Böyle çok iyi diyor.. Çok Şükürr...:nazar:

nişanlımıda çavuş yapmaya çalışıyolarmış ama çavuş olursam şimdikinden dahada yoğun olurum diyo. şimdi bile işleri çok yoğunlaştı :26:

ahh ahhh benimkini de çavuş yaptıklarından beri koptuk işte Edacım, haftada 1-2 ancak konuşabiliyoruz, ne kadar geç olsa o kadar iyi sanırım, ben 3 ay kaldı diye sabrediyorum ama daha önceden çavuş olsaydı delirirdim :59:

süper düşünmüşsün canım, aynen öyle, anlamazsın bu şekilde :32:
darısı başımıza valla ben de heyecanlı ve mutluyum 80lerdeyim diye, nişanlıma biraz afakanlar basmış durumda ama sabredeck yapıcak bişey yok, ona bişeyler alıp yollıycam süpriz, iyi gelir diye düşnüüyorum, bakalım :16:

onlar biraz daha sabırsız oluyolar
hem ailesine hem sevdiğine kavuşma isteği büyüyo içlerinde
ben hiç bişi yollamadım ona.
arada yanına gittiğmizde bikaç resmimizden çıkarttım,bide knd resimlerimden çıkartttım
çok çabuk duygusala bağlıyoruz biz olayı
ilk gittiğimizde çok kısa bi not yazmıştım resimlerin arasına koymuştum
bütün gece ağlamış. o son oldu. uzun bi süre özledim kelimesi bile geçmedi
ben çok istedim hediyeler paketler hazırlayayım yollayayım
ama baştan söledi hiç bişi yapma üzülürüm dayanamam dedi
öle böle geçirdik zamanı işte :31:

iyilik canım benden de dün doktorumla konuştum yeniden mide ilacına başladım, daha iyim bugün, reflüden kaynaklanıyomuş demekki geçen günlerdeki bulantılarım :37:

Evet benim arkadaşımdada reflü var çok kötü oluyor bazen..İlaçları aksatma..
Az kaldı cnm biraz daha sabırr..

Nişanlımın orada bi hayli hissedilmiş, dolaplar felan zangır zangır ses çıkardı diyor baya bi telaş yapmışlar. daha önce marmara depremini yaşayan bir arkadaşı yatakta kitlenmiş kalmış onu kendine getirmeye çalışmışlar :24:

Çoook Geçmiş Olsunn..Öğlen tekrar arayınca sorayım hissetmişmi nişanlım.. Yoksa beni üzmemek için söylememilmi?:28:

:64:ay burcumm çok tatlısınn.. o kaanda yani ne istiyorr. bulmuş sen gibi neşe dolu bir kızı:22:

hehehe napim canım neşeli deli dolu olsam kafayı yerim bide bana diyorki sen hayattan kopmuşsun aşkm bir ara acayip bunalımdaydım atlattım sanırım valla bu sorunun cevabı kaan beyde ama nese üstelemicem üstünede düşmücem artık birazda o benim üstüme düşüversin gari:60:

onun psikoloji askere gitmeden önceki gibi değil şuan
bıraktığı ortama tekrar alışmaya çalışıyor
olmadık bişiden alınganlık yapabilir,aniden sinirlenebilir
yani bu kişiden kişiye göre değişir ama ortalama bunlar hep görülüyor
5 adet kuzen ve 1 adet nişanlımı askere göndermiş biri olarak konuşuyorum :37:
6.kuzende bayramdan sora gidicek kısmetse :72:

doğrudur canım aman takmıyorum nisanım alışsın ortamına gelsin bulsn beni:60:
heyy maşallah nisancım yani :27:

Wauwwwwwwwwwwwww şafağın süperrrrrrrrr...:52:
Günaydın bu aradaa

ııyy sinir oluyorum iş yerindeki patavatsız insanlara, arada benim de başıma geliyo canım takarım ben de bütün gün gergin gergin otururum :26:

saol cannıııım, bitiyo galiba yaaa inanamıyorum ama etrafımdakiler hala çok var diyolar ama bana çok az kalmış gibi geliyo sanırım size de çünkü bi ben biliyorum neler yaşadığımızı bi de sizler :28:

günaydın mehabbetiiiimmmmm bitti yaaa süper :nazar: :71:

teşekkürler kızlarrr darısı tez vakitte sizlerin başına inşşşş:52:

arada yanına gittiğmizde bikaç resmimizden çıkarttım,bide knd resimlerimden çıkartttım

ya bnm askerımde ben ona ufacık bı mektup yolıyım aglıyarak arıo benı :14:

Benim nişanlımıda komutanı çavuş yapalım seni demiş istemiyorr. Aşkım çok yoğun olur sorumluluğum artar. Böyle çok iyi diyor.. Çok Şükürr...:nazar:

yılbaşından beri hep belliydi komutan çavuş olcan çavuş olcan diyip duruyodu
bizimkiler karakolda oldğndan çok işleri olmuyo
cezaevine vs asker geti götür işleri yapıyodu
ve bnmki gündüz uykusunu çok seviyo
gece ayakta gündüz uykuda olması iyisine geldi :9:

doğrudur canım aman takmıyorum nisanım alışsın ortamına gelsin bulsn beni:60:
heyy maşallah nisancım yani :27:

dimi ya üzme kndni gelir bulur o seni :70:

biz de resim konusunda anlaştık, kötü olurum dayanamam görünce, hayal etmek daha kolay oluyo dedi, resim hiç yollamadım ama istedikleri olmuştu bi kere koli yaptım çay kahve şampuan diş macunu diş fırçası falan yolladım, o zaman bişey olmamıştı, mutlu olmuştu aldığında onları.. bizim hiç görüşebilme imkanımız olmadı dağıtım izninden beri, bizim de gidemeyeceğimiz bi yerde, çarşısı da yok internetei de yok o yüzden baya zorlanıyoruz canım.. sabrı kalmadı artık sıkıntının son raddesinde, kargo da 1 ayda gidiyo zaten, 2 ay kala alıcak şimdi yollasam, ben de bi kazak yada polar alıcam, içine de not koyucam tezkereyi alıp gelirken giysin die, moral olur diye düşündüm inşallah olur :34:

Evet benim arkadaşımdada reflü var çok kötü oluyor bazen..İlaçları aksatma..
Az kaldı cnm biraz daha sabırr..

sorma canım çok fenaydım haftasonundan beri ölüyodum bulantıdan yaa bugün iyim çok şükür aman maaşallah :nazar: iğrenç bişey sürekli bulanması :36: sabrede sabrede nolucaz acaba :9:

yılbaşından beri hep belliydi komutan çavuş olcan çavuş olcan diyip duruyodu
bizimkiler karakolda oldğndan çok işleri olmuyo
cezaevine vs asker geti götür işleri yapıyodu
ve bnmki gündüz uykusunu çok seviyo
gece ayakta gündüz uykuda olması iyisine geldi :9:

Dimi ya üzme kndni gelir bulur o seni :70:

ee ya üzülsemde hiçbişey değişmicekki bıraktım kendi haline:8:

Back