- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #99.861
tatlımmm kimse sevmedi eosumuu bende yeniden inci oldummgeçmiş olsun canım yok bişe olmaz korkma
tatlım sen niye siyah inci oldun yeniden
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
anemm kilo aldırıomu o ilaçlar yaa sonra şişmiymm duba gibi olmıyayımmincim bendede var b12 demir eksikliği bisürü kan şurubu kullandım b12 vitaminler ama çok şişiriyor.. bende çok üşürüm özellikle elim ayağım hiç ısınmaz buz gibidir hep... kansızlık çıkarsa sanada o iğrenç şuruptan verirlerr ıyyy.. benim kansızlığım hala va ama bıktım sürekli ilaç kullanmaktan![]()
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
bende daha önce hiç kan aldırmadım tatlımm öyleki kan grubumu bile bilmiorumkan alıcaklar tabii bunu anlamak için ama inşallah eli hafif bi hemşireye denk gelirsin inşallah damarını da hemen bulabilirler![]()
![]()
bende esmerim ama uzun zmandır sarı dolaşıyorum ortalıktaakansızlıktan bende gıdıcem yarın canım
rengimi her gören sende kansızlık var dıyo sınır oluyorum rengım beyaz kardeşimm![]()
nisanımm valla ben ödleğin tekiyim ve acıya dayanamam kütt der tansiyon yere vurur beni
bende korka korka 15 gün önce gittim cnm
iç kulakta duyma kaybı oldu. kansızlıktan olabilir dedi
gittim karşıma stajer çıktı
dedim ben ilkkez aldırıcam,hiç aldırmadım daha önce
kızda bu defa tırstıhemşire yanında durdu kız aldı kanı
inan hiç acımıyo
yapman gereken iğneye bakma,kafanı başka yöne çevir
ve battığında eyvah acıyo filan deme,sıkma kndni rahat bırak
heyecan yaparsan yandın
annem çok korkuyo bnm ve hep olaylı oldu onun kan alımları
inş sonuçlarında çok güsel çıkar![]()
yarın inşallah bi kaza çıkmazz en son baş ağrısı için hastaneye gittimde ( 1 ay önce ) tansiyon yine gittiydii
![]()