Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçmiş olsun canım yok bişe olmaz korkma

tatlım sen niye siyah inci oldun yeniden
tatlımmm kimse sevmedi eosumuu bende yeniden inci oldumm :66:
incim bendede var b12 demir eksikliği bisürü kan şurubu kullandım b12 vitaminler ama çok şişiriyor.. bende çok üşürüm özellikle elim ayağım hiç ısınmaz buz gibidir hep... kansızlık çıkarsa sanada o iğrenç şuruptan verirlerr ıyyy.. benim kansızlığım hala va ama bıktım sürekli ilaç kullanmaktan:37:
anemm kilo aldırıomu o ilaçlar yaa sonra şişmiymm duba gibi olmıyayımm :53:
kan alıcaklar tabii bunu anlamak için ama inşallah eli hafif bi hemşireye denk gelirsin inşallah damarını da hemen bulabilirler :29:
bende daha önce hiç kan aldırmadım tatlımm öyleki kan grubumu bile bilmiorum :60:
kansızlıktan bende gıdıcem yarın canım:24:
rengimi her gören sende kansızlık var dıyo sınır oluyorum rengım beyaz kardeşimm:9::9:
bende esmerim ama uzun zmandır sarı dolaşıyorum ortalıktaa :60:

bende korka korka 15 gün önce gittim cnm
iç kulakta duyma kaybı oldu. kansızlıktan olabilir dedi
gittim karşıma stajer çıktı :24:
dedim ben ilkkez aldırıcam,hiç aldırmadım daha önce
kızda bu defa tırstı :9: hemşire yanında durdu kız aldı kanı
inan hiç acımıyo
yapman gereken iğneye bakma,kafanı başka yöne çevir
ve battığında eyvah acıyo filan deme,sıkma kndni rahat bırak
heyecan yaparsan yandın
annem çok korkuyo bnm ve hep olaylı oldu onun kan alımları :9:

inş sonuçlarında çok güsel çıkar
nisanımm valla ben ödleğin tekiyim ve acıya dayanamam kütt der tansiyon yere vurur beni :36: :1: yarın inşallah bi kaza çıkmazz en son baş ağrısı için hastaneye gittimde ( 1 ay önce ) tansiyon yine gittiydii :24:

kansızlıktan bende gıdıcem yarın canım:24:
rengimi her gören sende kansızlık var dıyo sınır oluyorum rengım beyaz kardeşimm:9::9:

:9: bana da hep kansızsın diyolar ben de bembeyazım canım yaa ama yok maaşallah kansızlık sorunum :9:

eveeeeet ben geldimmmm.şu agresifliğini bi geçirelim senin hemen.deprem konusunda da geçmiş olsun enişteme yardım destek ünitelerine başlayalım hemen.:9:

ah sağol cnm benim terapist gibisin :9:

:13:

inş sigorta işini hallederler canım.sıkma o tatlı canını devrem.bak aşkınla konuşunca 289 a düşücek şafağımız:1:

waaaaaoooooooooowww bu ne güzel bir şafaktır arkadaşım.darısı başımıza:7:

betüüüşşşş nerde benim cevabııım :9:

bi an görmedin sandım:9:
evet canım ya geçen yıl ben daha göndermemiştim askerimi aralıkta 1 yıl olucak işte bizim..şimdilik memnun hayatından umarım bitirene kadar bir sorun çıkmadan sağlıkla gelir bana:16:
sende heyecan vardır şimdi ne güzel,o heyecanları bizde yaşayalım:16:

evet canım aynen bende senin gibi düşünüyorum geceleyin uyuyamıyordum
birşey yiyemiyordum falan inşallah rahat edecekler artık:7:

amin canıım inşallah birazcık daha sabretsinler gelicekler arka arkaya kavuşucaz :16:
seninki de mi doğuda canım?

ağzım kulaklarımda resmen :52: tşk ederim cnm bnm :16:

tşk ederim darısı başına cnm :16:

amin cnm tşk ederim :16:

maaşallah canım şafağına, geçmiş olsun, gözünüzaydın olsun :13: :54: :nazar: :72: :52:

Ben şimdiye kadar sesini duymadan uyumadığım gün olmadı çok şükür İnşallah da olmaz..Allah sabır versin cnmm.. Bu ruh haliyle neler yazarsın sen şimdi nelerrr döktürr bakalımm..

Bende çok beyazımve kansızım..ama kansızlığın beyazlıkla alakası yokmuş. doktorum kıpkırmızı olan kişilerdede kansızlık oluyor. Kan değerleri ölçmeden birinin kansız olduğunu saptanmaz dedi...

ay sinir oluyorummm :9:boş boş kousuyolar..rengıne bak sen kesın kansızsın diye cok bılıyolar ya..yinede ben baktırım bi kalıte kontrol ehehee:60:

"Kişi yalnız bir tek kimseyi seviyor, başka her şeye karşı ilgisiz kalıyorsa sevgisi sevgi değil, genişletilmiş bencilliktir."
Karl Marks

Günün söz olsun mu?

Son düzenleme:

bende daha önce hiç kan aldırmadım tatlımm öyleki kan grubumu bile bilmiorum :60:

nisanımm valla ben ödleğin tekiyim ve acıya dayanamam kütt der tansiyon yere vurur beni :36: :1: yarın inşallah bi kaza çıkmazz en son baş ağrısı için hastaneye gittimde ( 1 ay önce ) tansiyon yine gittiydii :24:

aaaa.. o zamann bi kere aldır artık :9: ben her sene giderim yaa aıştım artık :9:
ama dedigim gibi damarın kolay bulunmasına ve denk gelen hemşireye bağlı :9:

incim korkutmak gib olmasın ama harbiden duba gibi yapıyorr...ben 6ay falan düzenli kullandım maltofer+b12 vitamini 8-10 kilo aldım... sonra bırakınca otomatikmen hepsini verdimm...:8:

bende duydum çok kilo aldırdıklarını :9:

Ben şimdiye kadar sesini duymadan uyumadığım gün olmadı çok şükür İnşallah da olmaz..Allah sabır versin cnmm.. Bu ruh haliyle neler yazarsın sen şimdi nelerrr döktürr bakalımm..

Bende çok beyazımve kansızım..ama kansızlığın beyazlıkla alakası yokmuş. doktorum kıpkırmızı olan kişilerdede kansızlık oluyor. Kan değerleri ölçmeden birinin kansız olduğunu saptanmaz dedi...

normalde de yazılarım iyidir sadece içimden gelsin bu halde bakalım onu da orda üzmek istemiyorum aslında özlemimi yazıp bakalım

ay bu akşam kayınvalidemler gelcekmiş stres sardı yine beni

ay sinir oluyorummm :9:boş boş kousuyolar..rengıne bak sen kesın kansızsın diye cok bılıyolar ya..yinede ben baktırım bi kalıte kontrol ehehee:60:

bence çok saçma benim tesadüf oldu beyazım kansız çıktım.... eğer baş dönmen halsizliğin falanda oluyorsa git bi baktır canım ama ömür boyu ilaç yani başka çaresi yok bunun..
ben sıkıldım senelerdir ilaç kullanmaktan.. çok kötü olduğumda 1-2 ay içim sonra bırakıyom..

iyi yapmışın canım inci daha akılda kalıcı:16:

kızlar sıze bısey dıyım dun piere cardinın ıç çamasır katalogu gectı elıme bırtane kırmızı jartıyer takım ve string camasır alsım super bısı ayyy :9::17::17::17:

Back