- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #99.621
evet canım bilinçsizce yapılan evliliklerde zaten hep boşanmalar vs. oluyor.hayat şartları gerçekten ağır canım ya.allah hakımızda hayırlısını versin ne diyelim.bir an önce olsn istiyoruz fakat mantıkla düşününce nekadar zor olduğunu anlıyoruz demi didemcim ama ben şimdiden bişeyler alıyorum hep ikimiz kullanıcaz diye hayal ederek:) geçen gün bi süs aldım kendim için çeyizime çok hoşuma gitti kafamda hep canlandırıyorum.
Haklısın emoşum..Hayal kurmak kadar güzel bişey yok zaten aldıgın o şeyi aşkınla evlendiğinde beraber kendi evinizde kullanacagınızı hayal etmek bambaşka bi duygu Allah tez zamanda hayırlısıyla yuvanızı kurmayı nasip etsin canım
nişanlının hoşuna gıdıyordur duygusal olman dımınişanlım diyor zaten bu askerlik seni romantik ve duygusal yaptı diye
ben böyle değildim didemim
didom takııo bu be =(
ay amin canım ya isteyen herkesi kavuştursun allah.
Burcum evlenınce hep beraber olucaksınız kaan beyde idare ediversin bıkıcaksın o zaman benden deahh kaan üzme burcumu yetinmeyi bil kaan okur diye yazdım
heheh kız allah seni:)) yok canım yetinmek nedir bilmiyor bende dedim sıkılcan dedim yok sıkılmam ben diyo acaba bu normal mi anlamamdım ki
benim şafağımıı attırmayaannn mehabbetttt seni yakalarsaammm varyaaaaşafağım 8 benim be yavvv
devomm ya şafağın atarsa 8 olucak oturdum tek tek hesapladım depük gecesi yapıcağımız için son geceyi tezkere gününe bağlayan gece depükleneceğimizden durum böle oldu yoksa bi yanlışlık yok
selaaaaaaaaaam kızlarrrrr.
selam kızlar
selam caNım nasılsın
aynı anda yazmışız canım :13: .ben iyiyim teşekkürler sen nasılsın?
kızlaaaaaaaaaaar kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
şafak atarsa 133
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?