• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dün söledim zaten annenin haberi olucak dimi telefondaki gibi ikimizi şaşırtma dedim oda olur olur bakarız dedi bende pek sanmıyorum dededim oda bana güven gerisini bana bırak dedi

tamam bende görmek istiyorum ama didemim yapılcak bişe yokkki abim onla görse öldürür ya yapar bunu eminim sölüyorum inanmıyor bu durum çok sıkıyr beni git annene,abine söle ciddiyiz,evlenmeyi düşünüyoz de diyo nasıl sölerim bunu
Y o da biraz anlayışsızlık yapıyor canım senıde anlaması lazım ailenle papaz olucak halin yok..İş çıkışları 1 saat gorusun kahwe ıcın olmazmı o şekilde.

oyy kıyamam cnm sanaa... bende telde çok ağlarım yaa kapattıktan sonrada kendime kızarımm.. aşkım orda moral bulmak her fırsat buldukça arıyor sende zırlıyon telde diyom kendimee... cep tel kullanmıyormu cnm sevgilin?

Ayy sende ben gibi ağlak mısın canım bende kızıyorum kendıme telde ağladıgım zaman tut kendini işte dimi olmuyo ama:1:
Cep tel temmuz ayına kadar kullanıyordu sonra izine geldi ve yeri değişti sevgilimin yeni yerinde vodafone hiç çekmiyo biizm hattımızda vodafondu..Neyse avea ve turkcelde çok az çekiyordu sevgilimde mesajlaşsak iletildimi iletilmedimi baya uğraştırcak bizi almıyalım yeni hat dedi tmm dedim..Şimdi ankesor bozulunca annesıne demış avea hattımı açtır dıye bende aveaya geçicem en azından mesajlasırız canım o da yeter be:17:

Y o da biraz anlayışsızlık yapıyor canım senıde anlaması lazım ailenle papaz olucak halin yok..İş çıkışları 1 saat gorusun kahwe ıcın olmazmı o şekilde.
Ayy sende ben gibi ağlak mısın canım bende kızıyorum kendıme telde ağladıgım zaman tut kendini işte dimi olmuyo ama:1:
Cep tel temmuz ayına kadar kullanıyordu sonra izine geldi ve yeri değişti sevgilimin yeni yerinde vodafone hiç çekmiyo biizm hattımızda vodafondu..Neyse avea ve turkcelde çok az çekiyordu sevgilimde mesajlaşsak iletildimi iletilmedimi baya uğraştırcak bizi almıyalım yeni hat dedi tmm dedim..Şimdi ankesor bozulunca annesıne demış avea hattımı açtır dıye bende aveaya geçicem en azından mesajlasırız canım o da yeter be:17:

evet canım inanılmaz duygusal ve sulugözlüyüm.. hele nişanlım gittiğinden beri dokunsalar ağlıcak haldeyim..cep iyi oluyor cnm. bizde kullanıyoruz. şükür inşallah sorun çıkmazz...

didemcim bende iyim canım ya aynı işte herşey kk 'da biraz dolanayım dedim ....yapcak bişey yok valla .şafaklar azalmış baya.hayırlısı olur inş tatlım ya..bu arada resimlerini gördüm ne giydinde.. çok tatlısın :nazar:saçların doğal rengindi sanırım.senin saçlarını görünce geçn seneki saçlarım geldi aklıma.okadar uzunduki saçlarım ve çokda düzdür saçlarım ama boya vardı siyah boyayı akıtmak doğal rengime dönmek için kestirdim işte şimdi omuzlarımda hızla uzamasını bekliyorum ya.doğal rengi kahverengi çok güzel oyüzden saçlarıma kıydım.

Sağol canım benim:17:
Evet doğal rengi saçlarımın canım..
Doğallık herzaman güzeldir tatlım..Benimde saçlar baya uzun sevgılım kestırmeme izin vermıyo kestırırsen iltifat bekleme benden diyo:1:
Sizn söz nişan olcakmı bişeyler canım?

oda olmaz canım ablamla aynı yerdeyix arabayla gidiyoruz:(
1 saat yetmiyor beyfendiye malesefq

evet canım inanılmaz duygusal ve sulugözlüyüm.. hele nişanlım gittiğinden beri dokunsalar ağlıcak haldeyim..cep iyi oluyor cnm. bizde kullanıyoruz. şükür inşallah sorun çıkmazz...

Bende duygusalım bebeğim ya gözyaşım hazırdır hemen..
Cep iyi evet aman dikkat edin yakalanmayın canım.Biz yakalandık bir kere ama doğuda pek laf etmıyo komutanlar:1:

didem doktor şarkısını dinliyorum :14:

Yapma dinleme:14:
Edacım çok etkiledi o şarkı beni ya bütn gün dinledim:59:

Sağol canım benim:17:
Evet doğal rengi saçlarımın canım..
Doğallık herzaman güzeldir tatlım..Benimde saçlar baya uzun sevgılım kestırmeme izin vermıyo kestırırsen iltifat bekleme benden diyo:1:
Sizn söz nişan olcakmı bişeyler canım?

evet doğallık herzaman daha güzeldir canımm...
canım valla şuanda değil.iş falan buldu aşkım ama daha iyi bi iş istiyor memur vs.sınavlara gircek kpss yi bekliyoruz.işte ondan sora tam düzene sokalımda hayatımızı sora inş...evlenmeye bi 2 3 yılvar ama.evlilik kolay değil ya ...

Cep iyi evet aman dikkat edin yakalanmayın canım.Biz yakalandık bir kere ama doğuda pek laf etmıyo komutanlar:1:

Evet cnm bende korkuyorum İnşallah yakalanmaz... çünkü çok alıştık cep e...

ben çıkıyorum kızlar öpüyorummmm...
zaten karanlık oldu yine korka korka gidicem evee..:24:

bu şarkıyı dinlemiştim daha öncede çok etkilyeci kızın sesi ama kızın adının sefa olduğunu şimdi öğrendim :31:

zara & ekrem düzgören bir fırtına tuttu bizi son zamanlarda favorimdi

bide tanju okan / hasret :43:

evet doğallık herzaman daha güzeldir canımm...
canım valla şuanda değil.iş falan buldu aşkım ama daha iyi bi iş istiyor memur vs.sınavlara gircek kpss yi bekliyoruz.işte ondan sora tam düzene sokalımda hayatımızı sora inş...evlenmeye bi 2 3 yılvar ama.evlilik kolay değil ya ...

Önce sağlam bi iş şart zaten canım..Sende o zamana hazırlıgını yaparsın birkimini yaparsın..Bizimde 2 yıl var evlenmemıze kolay degıl gercekten hayat şartları çok ağır emoşum.

Evet cnm bende korkuyorum İnşallah yakalanmaz... çünkü çok alıştık cep e...

ben çıkıyorum kızlar öpüyorummmm...
zaten karanlık oldu yine korka korka gidicem evee..:24:
dıkkat et kendine canım..

bu şarkıyı dinlemiştim daha öncede çok etkilyeci kızın sesi ama kızın adının sefa olduğunu şimdi öğrendim :31:

zara & ekrem düzgören bir fırtına tuttu bizi son zamanlarda favorimdi

bide tanju okan / hasret :43:

Sende hep etkileyici şarkılar dinliyosun be güzelim aman bu hasretlik ne hale getirdi bizi.Hareketli bişeyler aç edacım nişanlın aradıgın sesini kötü duymasın:29:

Önce sağlam bi iş şart zaten canım..Sende o zamana hazırlıgını yaparsın birkimini yaparsın..Bizimde 2 yıl var evlenmemıze kolay degıl gercekten hayat şartları çok ağır emoşum.

evet canım bilinçsizce yapılan evliliklerde zaten hep boşanmalar vs. oluyor.hayat şartları gerçekten ağır canım ya.allah hakımızda hayırlısını versin ne diyelim.bir an önce olsn istiyoruz fakat mantıkla düşününce nekadar zor olduğunu anlıyoruz demi didemcim ama ben şimdiden bişeyler alıyorum hep ikimiz kullanıcaz diye hayal ederek :1::) geçen gün bi süs aldım kendim için çeyizime çok hoşuma gitti kafamda hep canlandırıyorum.

Sende hep etkileyici şarkılar dinliyosun be güzelim aman bu hasretlik ne hale getirdi bizi.Hareketli bişeyler aç edacım nişanlın aradıgın sesini kötü duymasın:29:

nişanlım diyor zaten bu askerlik seni romantik ve duygusal yaptı diye :9:
ben böyle değildim didemim :27:

Son düzenleme:
Back
X