• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oyy canım benim ya geçicek ne olur üzülme böle bakma o resimlere ne olur bakıpda kendine eziyet ediyorsun canım benim yapma böyle yazık sana ya gerçekten çok üzülüyorum böyle olunca ya.

hoşbuldum begümcüm nasılsın begümcüm öpme kız beni grivbim sanada geçer mazallah:2::2::17:

napayım cnm çok özledim bakmak istedimm bakıncada kötü oluyorumm elimde değillllllllll.....offffffffffff geçsin artık bitsinn... askım moral düzeldi benim berbat şimdii bugünde o beni teselli edicekk....

oyy canım benim ya geçicek ne olur üzülme böle bakma o resimlere ne olur bakıpda kendine eziyet ediyorsun canım benim yapma böyle yazık sana ya gerçekten çok üzülüyorum böyle olunca ya.

hoşbuldum begümcüm nasılsın begümcüm öpme kız beni grivbim sanada geçer mazallah:2::2::17:

:9: delii.. geçmez sanal ortamda korkma :9:
kaçıoruum mesaim bitti çok şükür :9:

evet cnm sevgileri bambaşka, 6 tane kedi oo baya varmış sendede.

terrier ve uslu valla helal olsun. tarçın tanımadıklarına karşı çoğunlukla havlar korkutur. balkondan bile sevmediği birileri olsun hiç esirgemez havlamasını:1: onun haricinde kendi halindeyken gayet uslu hiç sesi çıkmaz.
[/B] ismi ne cnm seninkinin? sende apartmanda mı bakıyorsun?

hoşgeldin cnm :70:

cnm toparla bakayım kendini aa ne mutlu seni öyle seven gözünün içine bakan bir sevdiğin var :34:

merhaba hoşgeldin emoss

hoşbuldum edacım

hoşgeldin emoş

durucum yapma böle ikinizde morelinizi yüksek tutun gerçekten edanında dediği gibi seni seven biri var sevdiğininde canını sıkma,üzme tatlım
kimi zaman ben diyorumki askerdeyken iyiydi ya en azından sürekli tartışmıyorduk şimdi sürekli tartışıyoruz yani

şimdi askım ilk giderkene otobüs terminalinde çekilen resimlerimize baktım..her resimde gözlerim yaşlı..her resimde askım sımsıkı tutmuş ellerimi..ailesi ark.la çekilen resimlerdede hiç bırakmamış ellerimi, gözleri bende hep... offfffffff.. çok kötüyüm yaaaaaaaaa:14::43:

Resimlere baktığım zaman bende çook kötü oluyorumm :59:

cnm toparla bakayım kendini aa ne mutlu seni öyle seven gözünün içine bakan bir sevdiğin var :34:

haklısın canım buna herzaman şükrediyorum ama özellikle şu zamanlar çok kötü geçiyor bana.. henüz alışamadım sanırım gitmesine:(

hoşbuldum edacım

hoşgeldin emoş

durucum yapma böle ikinizde morelinizi yüksek tutun gerçekten edanında dediği gibi seni seven biri var sevdiğininde canını sıkma,üzme tatlım
kimi zaman ben diyorumki askerdeyken iyiydi ya en azından sürekli tartışmıyorduk şimdi sürekli tartışıyoruz yani

burcum aaa saçmalama ne demek askerdeyken iyiydi... ne güzel bak yanında sevdiğin kıymetini bil bunun kavgada etmeyinn

selam kızlar...

hoşgeldinnnnnnnnn....

hoşbulduk tatlıkıscım.didemcim nasılsın konuşamadık seninle neler yapıyorsun...
İyiym canım askerlıgın bıtmesını beklıyorum bi sorun yok şuanlık gelmesiini beklıyorum sadece sen nasılsın emoşum?
yarından sonra 2 haneliler didemim ne güzel hadi gözünaydın canım atarsa 100:72::nazar:
evet cnm ya şaka gibi..bitsin artık valla sabrım tükenmek üzere..siz iyisiniz dimi yok bi sorun.

Son düzenleme:

haklısın canım buna herzaman şükrediyorum ama özellikle şu zamanlar çok kötü geçiyor bana.. henüz alışamadım sanırım gitmesine:(

burcum aaa saçmalama ne demek askerdeyken iyiydi... ne güzel bak yanında sevdiğin kıymetini bil bunun kavgada etmeyinn

hoşgeldinnnnnnnnn....

gerçekten mle ama askerden nbr nasılsın felan derken kapatıyorduk tartışmaya tartışıyoduk ama ne bilim en ufak bir şeyde kavga ediyoruz mesela;haftasonuda hasta olduğumdan dolayı çıkamadıydım o zaman buluşmıuyalım dedi peki dedim ablamın arkadaşına gittim vay efendim niye gitmişimde hastaymışım biz burda buluşmayı iptal ediyoruz sen sağa sola gitmekten gerşi kalmıyon dedi olucak mı şey mi canım bu buna göre neler yani...

hastalandığım için bile kavga ediyoruz bakmıyorsun kendine 7/24 hastasın ben senin ne zaman ii olduğunu görücem iileşmeye niyetind eyok diyor

Son düzenleyen: Moderatör:
İyiym canım askerlıgın bıtmesını beklıyorum bi sorun yok şuanlık gelmesiini beklıyorum sadece sen nasılsın emoşum?

evet cnm ya şaka gibi..bitsin artık valla sabrım tükenmek üzere..siz iyisiniz dimi yok bi sorun.

bitiyor canım bitiyor az daha sabret biz bi iyiyiz bi kötüyüz yani annesiyle tanıştırmak istiyor ?:SSS:17:
siz nasılsınız bakalım askerin nasıl moreller nasıl bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
bitiyor canım bitiyor az daha sabret biz bi iyiyiz bi kötüyüz yani annesiyle tanıştırmak istiyor ?:SSS:17:
siz nasılsınız bakalım askerin nasıl moreller nasıl bakalım

Tanış cnm tanışmaktan bişey olmaz.Sizin tek sorun buluşma en buyuk derdiniz bu olsun tartısmasıda guzel olur bunun boşver cocuk devamlı yanında ıstıyo ne guzel bu açıdan bak..

Son düzenleme:
gerçekten mle ama askerden nbr nasılsın felan derken kapatıyorduk tartışmaya tartışıyoduk ama ne bilim en ufak bir şeyde kavga ediyoruz mesela;haftasonuda hasta olduğumdan dolayı çıkamadıydım o zaman buluşmıuyalım dedi peki dedim ablamın arkadaşına gittim vay efendim niye gitmişimde hastaymışım biz burda buluşmayı iptal ediyoruz sen sağa sola gitmekten gerşi kalmıyon dedi olucak mı şey mi canım bu buna göre neler yani...

canım sizin bu tartışmalarda sadece buluşma sorunundan onu bi halletseniz herşey yolundaa gidecek

hoşbuldum durucum sağol tatlım tez zamanda sizde yaşayın bu mutluluğu..Nasılsın biraz duygusalsın sanırım bugun arada olur canım aksama nısanlının sesını duy bomba gıbı olursun:70:

inşallah canımm...evet bugün biraz kötüyüm moralim çökmüş durumda.sabah öğlen konuştuk ama çok rahat ve uzun konuşamadık tabi.. kötü olduğumuda belli etmedim.. akşam o beni iyi eder:17:
sen nasılsın cnm?

Tanış cnm tanışmaktan bişey olmaz.Sizin tek sorun buluşma en buyuk derdiniz bu olsun tartısmasıda guzel olur bunun boşver cocuk devamlı yanında ıstıyo ne guzel bu açıdan bak..

bilmiyorum canım iyi mi kötü mü olur tanışmam sonuçta bu durumdan annesininde haberinin olmasını istiyorum karşılandığımda şaşırıp kalmasın çok sinir olurum ya habersiz :(en büyk dert sorun malesef o ama kötü oluyor didemim öle deme ya.

Back
X