• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

birini seviyorum ama asker
sorunları birbirinden beter
diyorki bu hasret yeter
çünkü o bir asker

herşeye karamsar bakıyor
diyor şu günler geçmek bilmiyor
ayrılık artık canıma tak ediyor
çünkü ben bir askerim diyor

korkuyorum onu kaybetmekten
güzel günlerin bitmesinden
günlerim hep takvime bakmakla geçer
çünkü sevdiğim bir asker

ılık bir rüzgar esti bizim oralardan.... nerden geldiğini bilmediğim nereye gidiyorsun dedim.... özlenen herşeye dedi benim aklıma sen geldin....

selam guzeller nasılsınız??

uyku bastırmaya basladı ama ben sımdı hazırlanıp işe gidicem..bazen vardiya olayından nefret ediorummmm

buraya ilk yazdığımda çookkkk vardı askerliğin bitmesinee bitermi diyodumm bitti evlendik bide bebiş bekliyoruz darısı başınıza kızlarr

buraya ilk yazdığımda çookkkk vardı askerliğin bitmesinee bitermi diyodumm bitti evlendik bide bebiş bekliyoruz darısı başınıza kızlarr

şimdi aynısını biz diyorz
bizde bu günleri grürüz inşallah canım:13:

anowwwwwwwwwwwwwwwwwww
hastaneyi aradim, kari aldi telefonu
piyade onba$i ..... bayan ismi

kizlar yaa bayanlar asker olabiliyormu????? :20: :27:

anowwwwwwwwwwwwwwwwwww
hastaneyi aradim, kari aldi telefonu
piyade onba$i ..... bayan ismi

kizlar yaa bayanlar asker olabiliyormu????? :20: :27:

canım askeri hastane mezunu ise olur onlarında doktorları var askeri okuldan yetişen senin asker cennete düşmüş cennete :26::27:

sevgi yokmu ortalarda yaa yaron askeri teskere alıyo depüklencek artıkımm sonra sıra bize geliyoo anöwww

Hele sukur bea siyah icim, vallaha mutlu oldum beaa.. o neydi beaaa eosheraaa.. yemisim onu

Kizlar ya.. nasil bir bayan piyade onbasi olabiliyorki,.. ne yapiyor o hastende? ne isi var bea..
Hastenede birak bayan asker olmaz ya? hic duymadim

Back