- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.041
selam herkeseeeeeeeeeee..cumhuriyetimizin kuruluşunun 87.yılı kutlu olsun turkbayragi ayrıca şafak 96 zemuszemus:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Şafağım azalıo sankiiii şafak ne 400ler de ne 300ler deee şafak sadece 205 teee
Şafağım azalıo sankiiii şafak ne 400ler de ne 300ler deee şafak sadece 205 teee
darıısı en çabuğundan senn başına cnmmmm olumunekankayizsmileMASALLAH SAFAGINA CNMturkbayragihihoyyyt
gerçekten mi cnm yhaaaa bak umutlanıom herkes aynı şeyi sölüo ama :kedi:kaydirigubbakcemile5:sm_cool:kaydirigubbakcemile5 bak gör sen 100ler ne çabuk biticek inanmıcaksın sen bilezemuszemus
gerçekten mi cnm yhaaaa bak umutlanıom herkes aynı şeyi sölüo ama :kedi:
seni de 15 gün sora büyük bi zevkle plakalar listesine depüklicemmmm cnmm aklinialirimsmile:jeyyar: olumunekankayizsmiletabi ki gerçektennnn ben nasıl bitti anlamadım bile olumunekankayizsmile
seni de 15 gün sora büyük bi zevkle plakalar listesine depüklicemmmm cnmm aklinialirimsmile:jeyyar: olumunekankayizsmile
cnm bnm şafak 205ten azmış yaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2ayyy saol bebeimmmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile
h.g pembik ojeeeeee :hulya:selamm kızlar ben geldimm :2:
h.g pembik ojeeeeee :hulya:
cnm bnm şafak 205ten azmış yaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
yok be bnm o kadar düşmezzzz =) ama kalan izin hakkımı düşersem düşer ancaaaaaaaaeee daha ne istiosun süper işteeeeeeeeee :sm_cool: bizimki de şöle bi 15 gün birden düşüvereydi :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?