Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

korkma canım..allahım hayırlısını versin
endişelenmen çok normal ama içini ferah tut..doğusu batısı yok tehlıke heryerde
allahım askerlerımızı koruusunturkbayragi
senin ona destek vermen lazım..gerçi askerlerimiz hiçbir zaman doğuya dustuklerı ıcın uzulmezler..böyle büyük bir yurege sahıpler..
ama sende uzulme lutfen:1hug:

görünce bende çok mutlu oldum beybimm..opuyorumnanaktan
canım aşkım benim
Nezaman yolladi cnm.. gercekten cok ho$

%90 mı bedava verselermiş :roflol: :roflol:
Heyaaaa cok ucuzzz

Uzulmee canim.. belki cok rahat eder.. dogu herzaman kotu demek degildir..
Hayirlisi canim.. ins cok rahat eder.. ve gunde en az 5 kez seni arar
:lepi:
slm kızlar Ş A F A K = 204 turkbayragi
Hiç geçmedi bu 200 ler..

babyke hayırlı olsun tencere takımın..

susu o ne güzel resim öyle..enişte baya romantikmiş..
Tesekkür ederim canimmm
Safagina masallahhhhh 100 leree gel gel gel 100 lere gel

Dogusu batısı yok dogru söylüyorsun hep hayırlısı olsun batıda zorluk cekcekse doguda rahat edicekse dogu olmasına ragzıyım demiştim uzaklıkta beni üzen şey. tüm askerlerimizi Allah bize sağsalim kavusturmak nasip etsin :Saruboceq:

sürekli bakma kızzzz üzülme hem bak ne güzel şeyler düşünmüş..benimki düşünemedi böle şeyler hiç :roflol: :roflol: anca geyik yapsın bana ordan başka işi yok :roflol: :roflol: :dilcikar:

:roflol::roflol:hahah benimkininde farkı yok bacım merak etme
normaldede öyle cıddı bişey konusulmuyo hiç hemen dalga gecıyo makara,
çok neselıdır aşkım allah bozmasın:1hug:

pembe ojem benimki de doğuda..zorlukları var tabi,çarşısı falan yok ama,çok rahat hamdolsun..arama konusunda hiç sıkıntı yaşamadık..

susum şanslısın valla..benimkinin bi askerlik resmi bile yok elimde...

CNM SENI COOK KISKANDIM NIE BILMIORUM IÇIM CIZ ETTI BIAN ALLAH SEWDIKLERIMIZE BIRAN ONCE KAVUSTURSUN:1hug:

Vuuuuuvvvv :lepi:

Canlarım ya inş sizede sıra gelicek ben hala inanamıyorumki daha dün yolladığım ardından nasıl ağladığım günleri hatırlıyorum.Birileri bana alışıcaksın derdi sinir olurdum ya nasıl dayanılır diye ama öle bi dayanılıyorki .Hem o kadar gururlu ki asker beklemek gene olsa beklermiyim hahah yollamam kisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…