- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.021
Maşallahhh tatlım yaa..Ne güzel anlamı büyük bir günmüş senin için bugün... Daha askerinlee nice nice senelere o zman tatlımmmmmmmmmmmm:teytey:
herkeslere günaydınlar a.s.
Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet'imizin 87.yılı kutlu olsun! turkbayragi
Bugün ayrıca anneciğimin doğum günü, bizimle beraber nice sağlık ve mutluluk dolu nice senelere annem a.s.
Veeee bugün sevdiğimle nişanımızın 1. yıl dönümü :sm_cool: Canım aşkım, bitanecik askerim onlarca yıl beraber omuz omuza geçireceğimiz nice senelerimiz olsun. Seni Çoook Seviyorum :asigim:
Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet'imizin 87.yılı kutlu olsun! turkbayragi
Bugün ayrıca anneciğimin doğum günü, bizimle beraber nice sağlık ve mutluluk dolu nice senelere annem a.s.
Veeee bugün sevdiğimle nişanımızın 1. yıl dönümü :sm_cool: Canım aşkım, bitanecik askerim onlarca yıl beraber omuz omuza geçireceğimiz nice senelerimiz olsun. Seni Çoook Seviyorum :asigim:
Günaydın tatlım hoşgeldinnbuarada günaydın kızlarherkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsunturkbayragi
Günaydın tatlım hoşgeldinn
Şafak 204
Hayırlı günler herkese
hoşbulduk canımkaydirigubbakcemile3 neler yapıyosunuz?
Ne olsun tatlım..Bir cuma fakat bayramı içinde tutan bir cuma.. hihoyyyt Çalışıyorum işteyimm hihoyyyt Sen napıosunnnn :uhm:
iii günlerrr herkezee kızlarrr bugün bizler için cok özel bir gün 29 ekim cumhuriyetimizin temellerinin atıldıgı günler askerlerimiz bizim için vatanlarını korurken biz 29 ekim daha bize gösterdikleri için onlara minnattarım hepimizle gurur duyorum onlar orta vatanı siz burda dürüstce onları bekliyorsunuz iyiki Türk dogmusum ve Allah a şükür olsunki bana asker sevgilisi olma gururu bahsettiği için cok şükürler olsun turkbayragi NE MUTLU TÜRKÜM DİEYEturkbayragi
iii günlerrr herkezee kızlarrr bugün bizler için cok özel bir gün 29 ekim cumhuriyetimizin temellerinin atıldıgı günler askerlerimiz bizim için vatanlarını korurken biz 29 ekim daha bize gösterdikleri için onlara minnattarım hepimizle gurur duyorum onlar orta vatanı siz burda dürüstce onları bekliyorsunuz iyiki Türk dogmusum ve Allah a şükür olsunki bana asker sevgilisi olma gururu bahsettiği için cok şükürler olsun turkbayragi NE MUTLU TÜRKÜM DİEYEturkbayragi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE turkbayragi
Çok Şükür turkbayragi
ahhh hepsini kutlarim canim :lepi:
Insallah 100 yil birlikte kalirsiniz..
canım senn ıcın onemı dahada cokmus sevdıklerınle bır omur yan yana olman dılegıyle
aa çifte mutluluk desenesırnaşık şey daha birlikte nice mutlu senelere canımkaydirigubbakcemile3
hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar olumunekankayizsmile
aşkım yanımda olsa çok herşey tam olacaktı ama inşallah bu ilk ve son ayrı kalmamız olur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?