Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cooltext474587302.gif

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:

dfaf.gif
:nazar:93 FLOWERB :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:96 0306
2008 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:105 DİDEM_EVO :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:111 BABYKE :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:113 BUSRAE :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:138 HEJAR12 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 125 FIDES :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 169 SUSU :nazar:
dfaf.gif

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:

dfaf.gif
:nazar: 204 GRIMSI :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 202 ECEM3004 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 204 KARDELEN44 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 204 ANGELGÖZDE :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 204 YENGEC123 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 204 MAVIMAVIMAVI :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 207 DUYGU_C :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 210 NURAN07 :nazar:
dfaf.gif

turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi

kızlar gıremıyorum nete hepınıze gunaydın benım devreler ogrenmıs usta bırlıklerının benımkı aramadı aksam hakarı yuksek ova demıstı dpgru mu bılmıyorum bı daha armadı ınsallah bugun ararda bende ogernırım hepınızı optuyorum ıyı gunler

tickerfactory die bi siteden yapılıo cnmmm

bugün çıkıo yarın burda olacak cnmmm =)
Vayyyy masallahhhh.. heyecan varmi heyecannnnnnnn :lepi:

kızlar gıremıyorum nete hepınıze gunaydın benım devreler ogrenmıs usta bırlıklerının benımkı aramadı aksam hakarı yuksek ova demıstı dpgru mu bılmıyorum bı daha armadı ınsallah bugun ararda bende ogernırım hepınızı optuyorum ıyı gunler
hayirlisi cnm.. hakkariyemi cikti?
yada bilmiyormusun daha? anlamadim pek

kızlar gunaydıın nasılsınız bakım moraaller nasıl safaklar nasıl benım safagım 342 kafamçokkarıştı bıtıcek ınsallah kafamçokkarıştı

herkeslere günaydınlar a.s.

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet'imizin 87.yılı kutlu olsun! turkbayragi

Bugün ayrıca anneciğimin doğum günü, bizimle beraber nice sağlık ve mutluluk dolu nice senelere annem a.s.

Veeee bugün sevdiğimle nişanımızın 1. yıl dönümü :sm_cool: Canım aşkım, bitanecik askerim onlarca yıl beraber omuz omuza geçireceğimiz nice senelerimiz olsun. Seni Çoook Seviyorum :asigim:

herkeslere günaydınlar a.s.

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet'imizin 87.yılı kutlu olsun! turkbayragi

Bugün ayrıca anneciğimin doğum günü, bizimle beraber nice sağlık ve mutluluk dolu nice senelere annem a.s.

Veeee bugün sevdiğimle nişanımızın 1. yıl dönümü :sm_cool: Canım aşkım, bitanecik askerim onlarca yıl beraber omuz omuza geçireceğimiz nice senelerimiz olsun. Seni Çoook Seviyorum :asigim:

Maşallahhh tatlım yaa..Ne güzel anlamı büyük bir günmüş senin için bugün... Daha askerinlee nice nice senelere o zman tatlımmmmmmmmmmmm :nazar::teytey:

Back