- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.881
kızlar doğum gunu ıcın ılgınc fıkırlerı olan varmı:kedi:
walla şaslı sennki yen yakın yerrr... rahatta eder inşalalh..hayırlısı olsun hepsi için.. acaba meralinki nereye düştü*
cnm özelden msj yazdım sanaopuyorumnanaktan
yawriiii nbrr laaaa kankaaa bayanssulusmile olumunekankayizsmileUsta birliği belli olan arkadaşlarım hayırlı olsun Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin:teselli:
tmm cnm olsun haberin olsund aaaaŞenizsanıyelerım dolmadıgı ıcın yazamaıdm..hallettimmm sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
canım kırklareli sanrımya yada kırıkkale oanda unuttum şaka yapınca
benim aşkımın da doğum günü yarın
bana şööyle güzel aşk sözleri söyleyin, ona söyleyiveriyim. bende azcık odunluk varda sempatiksalakcinni
ben vedata yapcaktım ama işte nasip değilmiş tatlım kalpli bir cikolata kutusu alıcaktım içindeki çikolataların kagını acıp kücük notlar yazıcakım onu nasıl sevdiğimi gecmişteki komik hatıralarımızı gülümseden seyleri yazıcakm küçücük notlar halinde sonra çikolata kagıtlarını güzelce kapatıp koyucaktım yerlerine ve bi cd yapıştırıcaktım ve dogum günü pastasını yaparken videoya cekip cd ye yapıştırıcaktım daha sonrada süprizzz tabi pastayı yaparken ona olan askımı sölemekten anlatmaktan cekinmicektim tabi bence onun için süper olur cok mutlu olur
o odunluk bendede var sempatiksalakcinni
güzel aşk sözleri söyleyiverin kızlar azcık ilhama gelelim kaydirigubbakcemile3
dogru sölüosun canım yaaaa...ama ynede ilk önce alışmak kolay olmuo..senin şafagın kaç?
yawriiii nbrr laaaa kankaaa bayanssulusmile olumunekankayizsmile
zamanla alışacaksın canım
hepimiz bu yollardan geçtik
çok uzak dedik
ama kabullendik geçmek zorunda bir şekilde
şafağımız atarsa 138turkbayragi
aaa cnm kirklareliyse ii benim babamda izmir gaziemirden kirklareliye gitti istla yakin biz orayi beklioduk ii seninki batiya cikmis ins rahat eder tatlim hayirlisi olsunhihoyyythihoyyyt
o odunluk benım herifte dede var:roflol:
sinir oluyorum ya biliyorum çok güzel şeyler dusunuyo ama dusundulerını soyleyememe yazamama gıbı bır ozellıgı var..
ben yazarım fenaa sengözlerimebaksanab ilham gelmesi lazım:roflol::roflol:
sağol duyguucumopuyorumnanaktan
düşünücem..sızın konunuz hakkında yorum yapmadım hayatım..
rabbim hayırlısı neyse onu versin inşaalh:Saruboceq:
evet geldiii yirim ben onu aklinialirimsmile:jeyyar:iyim kankaa:smiley-cool:
şimdi çıkıcam ama aklinialirimsmile
herifn geldimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?