- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.921
öle ama napayım:roflol:biraz önce tlde bile canım die tlfonu açacağına ii akşamlar dio bende ona ii akşamlar :roflol: iki odun anca bukadar oluyo işte
öle valla balım ya sen naptın iyimisin
öle ama napayım:roflol:biraz önce tlde bile canım die tlfonu açacağına ii akşamlar dio bende ona ii akşamlar :roflol: iki odun anca bukadar oluyo işte
Bende yicemm kiiii cokacimcoook
Hakkımızdır demi senin daha çok hakkın var nişanlısın ya o yüzden :jeyyar:
görcez canımçok tuhaf oldum biliodum uzaga çıkıcaktı ama ynede duyunca ister istemez kötü oldummm çokkk uzak bana yaaaaaaa
Askerim bu askerlik bizi yedi bizde onu yerimseniben
BUGÜN NERDEMİYİZ?
ŞAFAĞIMIZ :NE COLA NE FANTA SADECE 007 ANTALYA
:dance::dance::dance:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
vedat msj cekti benden nefret etme diyor sözde bana yaranamamıs nazar degmesin safagına balım benim şeniz
tertoo albüme resim ekledim baksana
beni beğenecen mi kuzumm
:lepi::lepi:süper yaa darısııı biz şafagı zengın olanların basına
benimki seninkindende uzakta tatlım sınırda..beterın beterı var onun için üzülme çarşısı olucak buna şükret bizim o da yokboshayallersmile
kız daha resmi nişanımız olmadı biz aramız da yüzük taktık :kedi:Bende yicemm kiiii cokacimcoook
Hakkımızdır demi senin daha çok hakkın var nişanlısın ya o yüzden :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
çatlak hatunn sen diyeydin çocuğa kız iki cilve yapaydın ölürmüydün lennn:mymeka:
Hepmi böyle odun enişte güzel söz çıkmazmı ağzından yoksa askerdemi odun oldu :smiley-cool:
kolaydı deseydin.
Evt canım çok şükür haftaya yanımda
gidebilr miyim bilmiom canım yaaasen uçakla gidip akşam uçakla dönüon mu ?
evet canım ucakla gıdıp ucakla donuyorum..sen sakarya da mı oturuosun??istanbul sakarya arası kaç saat sürüo?
:roflol: canm yaa azcık sen dürt bari birer adım atın
nezamandır berabersiniz?
yavru hejara dedim onu ben biliyom sen daha bekarsın leennn geç kenara daha vaktin vardelikafaduldenkız daha resmi nişanımız olmadı biz aramız da yüzük taktık :kedi:
hoşgeldınn şekerimmmopuyorumnanaktanSelammm angelgozde+, bebusum, betus_g+, duygu.91, Fides_, mehabbet+, mesutugba, Pembe_ojeM, pissy+, susu_+, Thetis, _kvsr_
Maşallah kızlar ne bereketli bi geceee...
tertomm buradan cevap vereyim ayıptır söylemesi enişten 101 gül almıştı
kuruttum öylece kaldırdım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?