• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah ararlar canım ...hangimizinki önce ararsa haber werelim birbrimize?inşallah haklarında hayırlısı olurrr...çok uzaga giderse yanına gidemem die çok üzülüommm:(

tmm canım haber veriirim bende ya uzakda olsa en azından merkezde biyer olsa :( diger türlü onlar içnde bizim içinde zor olur

nice nice yaşlar incim,iyi ki doğdun canımmmŞeniz

bundan soraki bütün yaşgünlerinde,aşkın yanında olucak inşallahh:teselli:
bu ilk ve son onsuz yaşgünün dimi:1hug:
canım megimm benim yaa çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
inşallah bundan sonra ep yanımda olcak evet bu ilk ve son aşkımsız doğum günüm tatlımmm:gitme: bir dahaki yıl yanımda olcak inşallahboshayallersmile

dogum gunun kutlu olsun ıncımm

çok saol canım benimmmopuyorumnanaktan

Kizlar ya.. Sizin su anki hissettiklerinizi cok iyi biliyorum.. Ne heyecanliydim yaaa.. İnsallah raht edecek yere duserler.. Haber verin ama.. Bende heyecanlandim vallaha

Kizlar ya.. Sizin su anki hissettiklerinizi cok iyi biliyorum.. Ne heyecanliydim yaaa.. İnsallah raht edecek yere duserler.. Haber verin ama.. Bende heyecanlandim vallaha

hemde nasıl yaa :( bizimde istediğimiz o öncelikle onların rahat edebilecekleri yerlere düşsünlerde baska bişey istemem haber veririz canım cok saol ilgin için opuyorumnanaktan

Siyahicim..
Dogum gunun kutlu olsun. Askinla birlikte nice mutludolu,saglikli,bol askli yillara canim..
İyiki varsin..

Nice hayırlı, mutlu yıllar SiYaHinCiM cim (:

kaydirigubbakcemile5

saolun kızlar çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktan sen de iyiki varsın babykemboshayallersmile
inşallah seneye aşkım yanımda olcak:gitme:

Back