• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım benim :teselli:
Sen elinden geleni yaptın ilişkin için ..
Saygısızlık benimde tahammül edemediğim birşey saygısız kelimeler sevilmediğimi düşündürtür bana şahsen..
Sanırım vedatın kişiliği daha yerine oturmamış hala çocukça hevesler peşinde eğer kişiliği otursaydı askerlik sonrası daha mutlu olurdunuz bence..
Sende önüne bak daha yaşın genç okulunu oku bence sonra okulundan biri çıkar belki karşına daha daha mutlu olursun tatlım..
Herkes unutuluyor acın daha çok yeni..
Biraz zaman geçsin sen ohh be iyiki bitmiş bile diyebileceksin şuan mantık olarak bakamıyorsun olanlara hala seviyorsun çünkü..
:teselli:

didemim benim zaten bu ilişkinin bitmemesi için ben tam 2 ay sarfetmem gereken enerjiyi cok fazla sarfetmeye basladım iyice ama olması için cocuk gününü gün etmek istiyor zamanında benden neler istediiğinide sen biliyorsun o günden beri zaten ice bana soguk davranmaya baslıyor bilmiyorum ya Allah büyük be didemim bana dedi bencilsin senin istediklerini yapmak için kendimi yedim dedi cocuktan ben sanki yat villa istedim yani ben ondan hep istediğim oku güvenlik e gir para biriktir ailene yardım et bunlar onun hepsi onun iyiliği içinde sırf bunlar yüzünden bana diyorki bencilsin ya bunlar benim için deilki senin için bana diyor bencilsin son dedim laf Allah biliyor be vedat dedim baskada bişey demedim zaten oda anladı laf söleyemedi artık ve sonudna bitti

anammmmmmm ne güzel tatlım inş bende senin gibi çok güzel haberler alırım ist olursa süper olur bizim için doğma büyüme ist zaten askerim ama kütüğü çorum belkim çıkar şans işi hayırlısı olsun genedezemuszemus

inşallah kız kütüğe bakıyorlar zaten benim askerimin yanında çok arkadaşı var hepsinin ailesi istanbulda yaşıyor kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
o nasıl rahat davranıosa sende öle rahat davran cnm kendini nie yıpratıon o keyfini çıkarırken hayatının geri kalan kısmına bakmaya çalış biz kadınlar hep güçlü olmak zorundayız yoksa yıpranan hep biz oluruzkaydirigubbakcemile5

doru ve birazda kendini düşünmek gerekiyor sanırım yoksa karsındaki insan rahata alısıyor bütün yükleri senin tasımanı istiyor :oklava:

ewet ya gidin artık sıra bize gelsin canım kovmak gibi olmasın ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok canım estagfurullah kovun tabi ya kovulmaya razıyım valla böyle kovulmaya can kurban sempatiksalakcinni
didoşum neler çektim paso kuyruklarında ya görseydın halimikaydirigubbakcemile3
uzun ugraslar sonucu basvurdum 10 gün sonra gel dediler almaya
canım bende iettden başvuru yaptım ya mail gelcek diye beklıyorum gunlerdır megerse sıteden takıp edıyormussun 10 gun olmuş basılalıkaydirigubbakcemile3
Pzrtesi gidip alıcam sevindim seinide halletmene canımaklinialirimsmile

didemim benim zaten bu ilişkinin bitmemesi için ben tam 2 ay sarfetmem gereken enerjiyi cok fazla sarfetmeye basladım iyice ama olması için cocuk gününü gün etmek istiyor zamanında benden neler istediiğinide sen biliyorsun o günden beri zaten ice bana soguk davranmaya baslıyor bilmiyorum ya Allah büyük be didemim bana dedi bencilsin senin istediklerini yapmak için kendimi yedim dedi cocuktan ben sanki yat villa istedim yani ben ondan hep istediğim oku güvenlik e gir para biriktir ailene yardım et bunlar onun hepsi onun iyiliği içinde sırf bunlar yüzünden bana diyorki bencilsin ya bunlar benim için deilki senin için bana diyor bencilsin son dedim laf Allah biliyor be vedat dedim baskada bişey demedim zaten oda anladı laf söleyemedi artık ve sonudna bitti
Anlattıklarına göre bitmesi daha hayırlı olmuş canım sen onu düşünürken seni bencil olarak görmesi çok ayıp etmiş çok pişman olur ama iş işten geçer bu da bi gerçek üzme sen kendini canım:1hug:

Yok canım estagfurullah kovun tabi ya kovulmaya razıyım valla böyle kovulmaya can kurban sempatiksalakcinni

canım bende iettden başvuru yaptım ya mail gelcek diye beklıyorum gunlerdır megerse sıteden takıp edıyormussun 10 gun olmuş basılalıkaydirigubbakcemile3

Anlattıklarına göre bitmesi daha hayırlı olmuş canım sen onu düşünürken seni bencil olarak görmesi çok ayıp etmiş çok pişman olur ama iş işten geçer bu da bi gerçek üzme sen kendini canım:1hug:

sütten yandım yogurdu üfleyerek yerim bundan sonra :d ben cıkıyorum didemcim sonra grsrz aksama doru giricem ozaman konusurz burda olursan Şeniz

doru ve birazda kendini düşünmek gerekiyor sanırım yoksa karsındaki insan rahata alısıyor bütün yükleri senin tasımanı istiyor :oklava:

bu her ilişki için geçerli canım orta yolu bulmak önemli hakkında hayırlı neyse o olsun senin için fedakarlık yapamayan insan ilerde ne yapar ki sabırlı ol eminim hayatında seni mutlu edecek insanlar çıkacaktır karşına

:1::1:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrr ben cıkıyorummm hadi kendinze ii bakın aksama görüşrüz Babyke yorumlarını bekliyorum tatlım

görüşürüz canım üzme kendini hiç değmez

evet ama tam duyguya msj attim 500 saniye beklemem lazim uHAuahaUHUAHuah :)))
Üzgünüz ama her 600 Saniyede bir Özel Mesaj gönderebilirsiniz. Yeniden Özel Mesaj gönderebilmeiz için daha 360 Saniye beklemelisiniz.

Ne sacma birsey dimi

Son düzenleme:
evet ama tam duyguya msj attim 500 saniye beklemem lazim uHAuahaUHUAHuah :)))
Üzgünüz ama her 600 Saniyede bir Özel Mesaj gönderebilirsiniz. Yeniden Özel Mesaj gönderebilmeiz için daha 360 Saniye beklemelisiniz.

Ne sacma birsey dimi

kız koplayıp yapıştırdın mı neyse atarsın bir ara görmedin sandım da ondan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back