- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #97.601
susu pasonu aldınmı tatlım?
didoşum neler çektim paso kuyruklarında ya görseydın halimikaydirigubbakcemile3
uzun ugraslar sonucu basvurdum 10 gün sonra gel dediler almaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
susu pasonu aldınmı tatlım?
Canım benim :teselli:
Sen elinden geleni yaptın ilişkin için ..
Saygısızlık benimde tahammül edemediğim birşey saygısız kelimeler sevilmediğimi düşündürtür bana şahsen..
Sanırım vedatın kişiliği daha yerine oturmamış hala çocukça hevesler peşinde eğer kişiliği otursaydı askerlik sonrası daha mutlu olurdunuz bence..
Sende önüne bak daha yaşın genç okulunu oku bence sonra okulundan biri çıkar belki karşına daha daha mutlu olursun tatlım..
Herkes unutuluyor acın daha çok yeni..
Biraz zaman geçsin sen ohh be iyiki bitmiş bile diyebileceksin şuan mantık olarak bakamıyorsun olanlara hala seviyorsun çünkü..
:teselli:
anammmmmmm ne güzel tatlım inş bende senin gibi çok güzel haberler alırım ist olursa süper olur bizim için doğma büyüme ist zaten askerim ama kütüğü çorum belkim çıkar şans işi hayırlısı olsun genedezemuszemus
o nasıl rahat davranıosa sende öle rahat davran cnm kendini nie yıpratıon o keyfini çıkarırken hayatının geri kalan kısmına bakmaya çalış biz kadınlar hep güçlü olmak zorundayız yoksa yıpranan hep biz oluruzkaydirigubbakcemile5
Yok canım estagfurullah kovun tabi ya kovulmaya razıyım valla böyle kovulmaya can kurban sempatiksalakcinniewet ya gidin artık sıra bize gelsin canım kovmak gibi olmasın ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bende iettden başvuru yaptım ya mail gelcek diye beklıyorum gunlerdır megerse sıteden takıp edıyormussun 10 gun olmuş basılalıkaydirigubbakcemile3didoşum neler çektim paso kuyruklarında ya görseydın halimikaydirigubbakcemile3
uzun ugraslar sonucu basvurdum 10 gün sonra gel dediler almaya
Anlattıklarına göre bitmesi daha hayırlı olmuş canım sen onu düşünürken seni bencil olarak görmesi çok ayıp etmiş çok pişman olur ama iş işten geçer bu da bi gerçek üzme sen kendini canım:1hug:didemim benim zaten bu ilişkinin bitmemesi için ben tam 2 ay sarfetmem gereken enerjiyi cok fazla sarfetmeye basladım iyice ama olması için cocuk gününü gün etmek istiyor zamanında benden neler istediiğinide sen biliyorsun o günden beri zaten ice bana soguk davranmaya baslıyor bilmiyorum ya Allah büyük be didemim bana dedi bencilsin senin istediklerini yapmak için kendimi yedim dedi cocuktan ben sanki yat villa istedim yani ben ondan hep istediğim oku güvenlik e gir para biriktir ailene yardım et bunlar onun hepsi onun iyiliği içinde sırf bunlar yüzünden bana diyorki bencilsin ya bunlar benim için deilki senin için bana diyor bencilsin son dedim laf Allah biliyor be vedat dedim baskada bişey demedim zaten oda anladı laf söleyemedi artık ve sonudna bitti
Yok canım estagfurullah kovun tabi ya kovulmaya razıyım valla böyle kovulmaya can kurban sempatiksalakcinni
canım bende iettden başvuru yaptım ya mail gelcek diye beklıyorum gunlerdır megerse sıteden takıp edıyormussun 10 gun olmuş basılalıkaydirigubbakcemile3
Pzrtesi gidip alıcam sevindim seinide halletmene canımaklinialirimsmile
Anlattıklarına göre bitmesi daha hayırlı olmuş canım sen onu düşünürken seni bencil olarak görmesi çok ayıp etmiş çok pişman olur ama iş işten geçer bu da bi gerçek üzme sen kendini canım:1hug:
doru ve birazda kendini düşünmek gerekiyor sanırım yoksa karsındaki insan rahata alısıyor bütün yükleri senin tasımanı istiyorklava:
Canim özelden yazarim olumunekankayizsmilekızlarrrrrrrrrr ben cıkıyorummm hadi kendinze ii bakın aksama görüşrüz Babyke yorumlarını bekliyorum tatlım
Yok canım estagfurullah kovun tabi ya kovulmaya razıyım valla böyle kovulmaya can kurban sempatiksalakcinni
canım bende iettden başvuru yaptım ya mail gelcek diye beklıyorum gunlerdır megerse sıteden takıp edıyormussun 10 gun olmuş basılalıkaydirigubbakcemile3
Pzrtesi gidip alıcam sevindim seinide halletmene canımaklinialirimsmile
Anlattıklarına göre bitmesi daha hayırlı olmuş canım sen onu düşünürken seni bencil olarak görmesi çok ayıp etmiş çok pişman olur ama iş işten geçer bu da bi gerçek üzme sen kendini canım:1hug:
kızlarrrrrrrrrr ben cıkıyorummm hadi kendinze ii bakın aksama görüşrüz Babyke yorumlarını bekliyorum tatlım
Ben geldim ve yarim saat sonra gidecem :))))
sütten yandım yogurdu üfleyerek yerim bundan sonra :d ben cıkıyorum didemcim sonra grsrz aksama doru giricem ozaman konusurz burda olursan ŞGörüşürz canım Şeniz
Ben geldim ve yarim saat sonra gidecem :))))
Hoşgeldin bebekk :ecrin_bebek:
evet ama tam duyguya msj attim 500 saniye beklemem lazim uHAuahaUHUAHuah :)))
Üzgünüz ama her 600 Saniyede bir Özel Mesaj gönderebilirsiniz. Yeniden Özel Mesaj gönderebilmeiz için daha 360 Saniye beklemelisiniz.
Ne sacma birsey dimi