- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #97.101
aa ilk defa duydum ben, daha öğrenmediğimiz ne kaldı askerlikle acaba kaydirigubbakcemile3
aman bu askerler kızlardan beter neler uyduruyolar aralarında neler.. vardır daha bilmediklerimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa ilk defa duydum ben, daha öğrenmediğimiz ne kaldı askerlikle acaba kaydirigubbakcemile3
b tertip gidenlere öyle diyorlaşmış şekerim
incim süperr yaa geçmiş gitmiş onca günn.. darısı başımıza inşallah
kızlar yaa ne güzel konusuyoduk ben yine gitmek zorund akaldım işlerden, şimdi de mesai bitiyo yine gidiyorum, yrn görüşürüüüüzzz.. hepinize iyi akşamlaaar :gitme:
Gitçek bitanemm gidicek..Bitmeye mahkum bu askerlik.. Gelip geçmeyen hangi zman varki.. Yavaş ta olsa acı da çektirse biticek bu hüzün bu ayrılık
evet begümüm ya bende sana bakınıyodummm neyse yarın devam ederiz artıkk iyi akşamlar cnmm:gitme:
Şair incimmm hastayım senin tesellilerine kızz... askına kavuşunca unutma biziiii
amaaaan fosil mosil boşver biz şafağımızı çürütmeye bakalım şekerim.
bu askeriye terimleri bitmek bilmiyor comolokko felan :hulya:
aaa o ne ya ben hiç bilmiyorummm..bilmiyorumkismile
siz izin kullanıcaznızmı cnm?
comolokko; askerliklerinin son günlerinde olduklarını belirtmek için kullandıkları laflardan birisidir. "şafak demiş comolokko, sen bana hala iş veriyon" kaydirigubbakcemile3
cnm Mart ayında izin kullanmayı düşünüyor ama eğer askerliğin kısalma durumu olursa kullanmıyacak. ramazan bayramında 8 gün izin kullandık zaten biz.
kızlar yaa ne güzel konusuyoduk ben yine gitmek zorund akaldım işlerden, şimdi de mesai bitiyo yine gidiyorum, yrn görüşürüüüüzzz.. hepinize iyi akşamlaaar :gitme:
olsun cnm bak bigün daha bitti. yarın yeni bir gün ve hepimiz bir gün daha askerlerimize yaklaşıyoruz olumunekankayizsmile
Şeniz Kitap yazdırdı bu aşk bana durummm..Evde bekliyo orası ayrı bi konu tabiii sırnaşık şey Unuturmuyum hiççç cadıııBurda sizi depüklicemm dahaaa delikafadulden
comolokko; askerliklerinin son günlerinde olduklarını belirtmek için kullandıkları laflardan birisidir. "şafak demiş comolokko, sen bana hala iş veriyon" kaydirigubbakcemile3
cnm Mart ayında izin kullanmayı düşünüyor ama eğer askerliğin kısalma durumu olursa kullanmıyacak. ramazan bayramında 8 gün izin kullandık zaten biz.
kaydirigubbakcemile3 çok komikmiş onu hiç duymamıştım ben
dağıtım +8kullandınız ozaman cnm sizz..
biz dağıtım harici kullanmadık hiçç kısalırsada (inşallah ) kullanmak istemiyoruzz...:lepi:
kaydirigubbakcemile3 çok komikmiş onu hiç duymamıştım ben
dağıtım +8kullandınız ozaman cnm sizz..
biz dağıtım harici kullanmadık hiçç kısalırsada (inşallah ) kullanmak istemiyoruzz...:lepi:
ah ahhh bitsin gitsin artık şu askerlik ardımızda kalsın şafak sayar :Saruboceq:
evet begümüm ya bende sana bakınıyodummm neyse yarın devam ederiz artıkk iyi akşamlar cnmm:gitme:
Şair incimmm hastayım senin tesellilerine kızz... askına kavuşunca unutma biziiii
olsun cnm bak bigün daha bitti. yarın yeni bir gün ve hepimiz bir gün daha askerlerimize yaklaşıyoruz olumunekankayizsmile
ah be canlarım başıma bi üşüşüyo insanlar o toplantı senin bu görüşme benim deliriyorum bi anda paldır küldür kapatıp çıkıyorum kafamçokkarıştı yarın görüşmek üzere.. yepyeni bir günü, şafaklar atmış bi şekilde bekliyoruz :lepi:
Bugün biraz gerginim yine
Sesim değişik gelebilir biraz
Ama sen anlarsın
Bana katlanırsın
Tuhaf laflar edebilirim
Seni belki üzebilirim
Ama sen susarsın
Çünkü beni tanırsın
Öyle çabuk kızma derdin hep
Bu kadarda kolay alınma
O zaman beni sar hadi sarıl bana
Değişmez huylar bilirsin
Bir kerede sen dene alışmayı
Ben göğsüne yatarken öyle derin nefes alma
Bu ara ihtiyacım var sana
Ellerimi sakın bırakma
Bana huzur veren tek yer senin yanın unutma
Gün varıncaya kadar sabaha
Sakın hiçbir yere kalkma
Fazla bir şey istemem sadece dur burada
opuyorumnanaktan :asigim:
sırnaşık şey
en taş kalplisine bile nasıl değiştirio hasret. senide leylaya çevirmiş incim çokmu....kitapmııı arada yaz şiirlerinden burayada cnm...
depük müüüüdelikafadulden
daha çok uzak olsada kulağa çok hoş geliyor buu
değiştiriyo tabi durum.. benim mecnun da İzmir tepelerinde resim çekip çekip yolluo banaa sengözlerimebaksanab sırnaşık şey
Artık hatta uzun zmandır şiir yazmıyorum durum yaa benimkinden sonra hiç yazdımmı hatırlamıyorum bile... :uhm: Kitabımdan kupleler sunarım arada ama opuyorumnanaktan
kızlar sevdiçeğimi çok özledim burnum da tütüyor böyle bi boşluk var içimde dolmuyor hep huzursuz ve mutsuzum
değiştiriyo tabi durum.. benim mecnun da İzmir tepelerinde resim çekip çekip yolluo banaa sengözlerimebaksanab sırnaşık şey
Artık hatta uzun zmandır şiir yazmıyorum durum yaa benimkinden sonra hiç yazdımmı hatırlamıyorum bile... :uhm: Kitabımdan kupleler sunarım arada ama opuyorumnanaktan
kızlar sevdiçeğimi çok özledim burnum da tütüyor böyle bi boşluk var içimde dolmuyor hep huzursuz ve mutsuzum
kimsecikler kalmamışş..bilmiyorumkismile