- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.561
günaydın cnm hoşgeldin.
şafağın için şunu dimek istiyorum.
harada yüüüüüzzz
kavada yüüüüüüzzzzz :dance:
denizde yüüüz :dance:
gunaydın kızlar bnm moralım cook bozuk askerım amelıyat olcak kasıgından suan hastanede ooof yaa
Abowwwwwwwwwwwwwdelikafadulden $afagin guzelligine bakkkk :lepi:
hoşbuldum canım kaydirigubbakcemile üşümüosun hala dimi olumunekankayizsmile
Gecmis olsun canim..gunaydın kızlar bnm moralım cook bozuk askerım amelıyat olcak kasıgından suan hastanede ooof yaa
Hehee.. İki mesaj öncesii ellerim uyuşmaya başladı yazcaktımmm biliomusun şuan sağ elimin yüzük ve serçe parmağı uyuştu soğuktann :roflol:
gunaydın kızlar bnm moralım cook bozuk askerım amelıyat olcak kasıgından suan hastanede ooof yaa
hoohhh hooohhh diim ısınsın :roflol: tekirdağı biliorum çok soğuk oluo nişanlımın memleketi orasııııııııı hihoyyyt
Hahah delüüüü lülülülülülü
Ben geldimmm sayfa açık kalmışşş püffff
hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile
Kızlarrrrrrr günaydın.16 saattır yoldayım smdı geldım memleketıme.Of offffffff aynı acı dewam bı gecmıyor bu veda acıları.mafoldumben
Hoşgeldin cnm askerinin yanınamı gitmiştinn?
Hb.evet cnmmafoldumben
Ben geldimmm sayfa açık kalmışşş püffff
Kızlarrrrrrr günaydın.16 saattır yoldayım smdı geldım memleketıme.Of offffffff aynı acı dewam bı gecmıyor bu veda acıları.mafoldumben
hoşgeldin cnm olumunekankayizsmile
cnm sende hoşgeldin amaa öyle kötüyüm felan demek yoklmaz:
iyisin iki hafta üstüste askerini gördün çok şükür toparlan bakalım :1hug:
Haklısıın pissym çift çarşı verdıler saolsunlar..Orda vedalaşrken aglamadm otbstede 16 saat boıyunca aglamadm ama memelketme gelnce yoklunu bır kez daha anladım cok güçsüzleştım ben.Dua edıyorum ALLAHIM bıraz güç versn bana sabır versn bende istemıorum bukadar aglamak uzulmek..hoşgeldin cnm olumunekankayizsmile
cnm sende hoşgeldin amaa öyle kötüyüm felan demek yoklmaz:
iyisin iki hafta üstüste askerini gördün çok şükür toparlan bakalım :1hug:
Üzülme tatlım bak ne güzel görmüş hasret giderip gelmişsin ... aylardır hiç göremeyenler var sen yine şanslısın :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?