Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar bızım şu usta bırlıgı bı acklnsa artık stresten yzuumn halini görmelsnz yamafoldumben bı alt bölük acıklanmş ama nereler oldunu yasmayayım sz tahmn edersnz.Inanın tek uzuntum ileişim ulaşım..Merkeze cıksa en azndan bı sekılde gunu bırlk ble olsa gderım.

Hoşbuldummm şekerim nasılsın?

iyilik cnm çok şükür, bugün biraz üşüyorum sen nasılsın?

ya kasıgı sısmıs dun gece hastaneye gturmusler bugunde amelıyat dıolarmısmafoldumben

alla alla ne hastalığı varmış ne çıkmış sonuçlarda hemen ameliyat demişler bilmiyorumkismile

niye hepsinin ki bir anda açıklanmamış cnm bilmiyorumkismile

[

alla alla ne hastalığı varmış ne çıkmış sonuçlarda hemen ameliyat demişler bilmiyorumkismile

kasıgı sısmıs ya bılmıorrum bnde tam olarak ama yanına gtmek ıstıoorum ablasına soledım ıns bu hafta yanına gdıcem ama cook kotuyum mafoldumben

Aaaa hava çok güzel canım nasıl üşüyosunCADIARZU

ay ne bileyim cnm ya rahatsızım biraz o yüzden sanırım üşümek geliyor.

[

kasıgı sısmıs ya bılmıorrum bnde tam olarak ama yanına gtmek ıstıoorum ablasına soledım ıns bu hafta yanına gdıcem ama cook kotuyum mafoldumben

gelmiş geçmiş olsun tekrardan.bi öğren bakalım durumu ayrıntılı bi şekilde.

Dün gece otbsteyken tam 20 mj atdı cok mutlu oldum kızlarrrrrrr ıns buugnde atabılır..

mesajlaşmak çok güzel oluyor gerçekten. bi anda aklıma gelan bişeyi msj atıyorum. okuduğunda oda mutlu oluyor.

geçmiş olsun cnm.... ewet mesajlaşmak süperrrrrropuyorumnanaktan ben çok duygu dolu mesajlar yazarım aşkımda çok etkilenir oda baya romantik mesajlar yazıyorr... bende havalara uçuyorummmm:asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…