• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahhhhh hadi bakalim insallahhh :lepi:

ahh ahha:))

inşallah zehracım yine deinsan mutlu oluyorr

yazıyorum

işyerinde herkesin senden beklentisi var şunu yap bunu yap diye sende bu durumdan sıkılmışsın dedi ama yükselme var,rahatlıcaksın önün açık dedi
kaan için ;çok sseviyor kıskanç,sinirli ailesinen ve işden dolayı çk sıkıntıda sınrasında sana patlıyor ama sölediklerinden pişman oluyor dedi
ailesi pek sıcak bakmıyor dedionlar size zorla gelicekler sizinkiler onlara zorla vericekler sorunlar yaşanıcak ama çk güzel günler sizi bekliyor nisan-mayıs gibi nişan var size çok mutlu olucaksınız evlenip dedi.ne sen onda ne de o senden vazgeçemiyorsunuz birbirinizden dedi aileler girince ayrılıp bırakmandan çok korkucak dedi ama evleniceksiniz dedi

ayy inşallah diyorum yani:)

Günaydınnnn canım hoş geldinnnn opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım benim bayanssulusmile

Sanada günaydin canim... Nasilsin bakimmm...
Seninki acemide demi daha?
Ustasi nezaman belli olacak cnm?

yok cnm acemi değiliz çok şükür bitti acemilik :Saruboceq: Ustada benim askerim. 6 Temmuz silüs tarihimizdi, 28 gün yaptık acemiliği.

galatasarayda monami cafe sema diye kadına baktırıyorum ben canım
nerde kalıoo bu monami cafe kuzum ya.. fisfisfis tam bilmiom istikalin her köşesinii..hihoyyyt
Bende bi gidim bakimmm.sengözlerimebaksanab Seviyorum fal baktırmayııı:lepi:
bende gidicemmm yanımda benmki varkenn gidicem hemde hadi hayırlısı eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
hepinize kocaaaamaaaaan kocaman günaydınlar gönderiyorum a.s.

günaydınnn pissymm hoşgeldinn

kız 3 gün önce belli oldu zaten geleceği 3 gündür bakıom h,çerken saatte yok yhaaa delii olcammm ısrarla o da sabahtan çıkmak istio bende en erken 1:15e bulabildim öğlen :sinifsinif:
hayirlisi artik... gelcek ya sonunda.. en onemlisi o

sanada günaydın şafağı güzel arkadaşım :1hug:

ah artık nasıl iyi bilmiyorum ama atlattık ya çok şükür :lepi:
Allah kavustursun canimmm

herkese günaydınnnnnnnnn opuyorumnanaktan şafak 100 zemuszemus:nazar: delikafadulden
Abowwwwwwwwwwwwwdelikafadulden $afagin guzelligine bakkkk :lepi:

Back