- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #96.581
geçmiş olsun cnm yaa bilmiyorumkismile
hayırdır nesi var?
ya kasıgı sısmıs dun gece hastaneye gturmusler bugunde amelıyat dıolarmısmafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun cnm yaa bilmiyorumkismile
hayırdır nesi var?
ya kasıgı sısmıs dun gece hastaneye gturmusler bugunde amelıyat dıolarmısmafoldumben
geçmş olsn ALLAH şifa versn cnm
Hoşbuldummm şekerim nasılsın?
Haklısıın pissym çift çarşı verdıler saolsunlar..Orda vedalaşrken aglamadm otbstede 16 saat boıyunca aglamadm ama memelketme gelnce yoklunu bır kez daha anladım cok güçsüzleştım ben.Dua edıyorum ALLAHIM bıraz güç versn bana sabır versn bende istemıorum bukadar aglamak uzulmek..
haklısın cnm yolda anlaşılmaz ama onunla olduğun yerlerde tek başına olmak oldukça zor oluyor. ama geçicek hepsi biticek :Saruboceq:
Evet cnm ya ALLAHIM bana güç versin..
Kızlar bızım şu usta bırlıgı bı acklnsa artık stresten yzuumn halini görmelsnz yamafoldumben bı alt bölük acıklanmş ama nereler oldunu yasmayayım sz tahmn edersnz.Inanın tek uzuntum ileişim ulaşım..Merkeze cıksa en azndan bı sekılde gunu bırlk ble olsa gderım.
blmıorumkı pissym :S İnş çokiyilik cnm çok şükür, bugün biraz üşüyorum sen nasılsın?
alla alla ne hastalığı varmış ne çıkmış sonuçlarda hemen ameliyat demişler bilmiyorumkismile
niye hepsinin ki bir anda açıklanmamış cnm bilmiyorumkismile
blmıorumkı pissym :S İnş çok
üst bölglre cıkmaz ya
iyilik cnm çok şükür, bugün biraz üşüyorum sen nasılsın?
alla alla ne hastalığı varmış ne çıkmış sonuçlarda hemen ameliyat demişler bilmiyorumkismile
niye hepsinin ki bir anda açıklanmamış cnm bilmiyorumkismile
hayırlısı bakalım, sen gönlünü ferah tut yeter ki cnm :1hug:
Dün gece otbsteyken tam 20 mj atdı cok mutlu oldum kızlarrrrrrr ıns buugnde atabılır..
Cep kullanabiliomu askerin ?
Riske grmeddk cnm ama koğşta var rca eddı aldı geece
Evet cnm acemideyken kullanmak çok riskli...75günmü sizin acemilik 45mi?
Cnm 75 gun ama bayrama bırakıolr yanı 60 gun flan oluo
Aaaa hava çok güzel canım nasıl üşüyosunCADIARZU
[
kasıgı sısmıs ya bılmıorrum bnde tam olarak ama yanına gtmek ıstıoorum ablasına soledım ıns bu hafta yanına gdıcem ama cook kotuyum mafoldumben
Dün gece otbsteyken tam 20 mj atdı cok mutlu oldum kızlarrrrrrr ıns buugnde atabılır..
Ne güzel bayramdada yanında olucakmış. üzme kendini ustada alışıcaksın yavaş yavaş
ay ne bileyim cnm ya rahatsızım biraz o yüzden sanırım üşümek geliyor.
gelmiş geçmiş olsun tekrardan.bi öğren bakalım durumu ayrıntılı bi şekilde.
mesajlaşmak çok güzel oluyor gerçekten. bi anda aklıma gelan bişeyi msj atıyorum. okuduğunda oda mutlu oluyor.
İnşallah tatlım ustada ılk zmanlar cok zorlncam 6 ay gelemıorms ya