Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kimse yok sanırım bi selam atayım kaçayım o zaman herkese huzurlu mutlu sağlıklı pazarlar opuyorumnanaktan

şafağımız 98 çok şükür allahım 3 basamaklı sayılar bitti darısı 2 basamaklıların bitişine, az kaldı aşkım biraz daha sabır:asigim:

Son düzenleme:
hepinize iyi pazarlar kızlar.
en çok şu pazar günleri sıkıcı geçiyor.
aşkımın yokluğu en çok pazar günü derinden derinden vuruyor :gitme:

Pazar günleri çok sıkıcı geçiyor gerçekten... Oldum olası sevmem pazarları... benneyaptımki

Son düzenleme:
Pazar günleri çok sıkıcı geçiyor gerçekten... Oldum olası sevmem pazarları... benneyaptımki

aynen cnm yaa bende oldum olası sevmezdim taaa ki nişanlımla tanışana kadar.
onunla her pazar bişeyler yapardık gezerdik bi yerlerde otururduk ama şimdi kendimi çok boşlukta hissediyorum. bu yüzden pazar günleri acayip agrasif oluyorum :1ninca:

selam kızlar aşkımla konuştum msnden biraz önce cam açtı bebeğim benim ya nasıl özlemişim ya şimdi çıktı ama ağlıyorum resmen çok özledim ben onu ya

selam kızlar aşkımla konuştum msnden biraz önce cam açtı bebeğim benim ya nasıl özlemişim ya şimdi çıktı ama ağlıyorum resmen çok özledim ben onu ya

çok zor camdan görünce çıkıp gitmesibilmiyorumkismile
çok özlüyoruz gerçekten canım katlanılır gibi değil ama üstesinden gelıcez hep bırlıkteopuyorumnanaktan

coook özledim tombi$imi yaaa :sinifsinif: olmuyo onsuz yapamiyorum ben
Rabbim öncelikle tabi hakkimizda hayirlisini versin , ama in$allah O'nu hakkimda hayirlisi eder
coook özledim ya :asigim: 22 gün oluyo o olaydan bu yana hic bi sekilde konusmadik , bi dün aksam iste msj atti ama cvp vermemistim

yirim ben seni cicim canımin içi üzülme bebeğimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…