Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yüreğinin Sesini dinle bir gün gelipte acaba o gün mesaj atsaydım şöyle mi olurdu böyle mi olurdu keşke atsaydım da diyebilirsin.

Herkese iyi Geceler

Son düzenleyen: Moderatör:
topige uzun süredir ugramadigimdan karsilasmadik hic canim , nasilsin saglik durumun nasil a.s.
teşekkür ederim tatlım bende bayadır uğramıordumm...daha iyiyim canım iyi olmaya çalışıorum..yukarıdaa okudum seninle ilgili gelişmelerii bu konularda çok tecrübem olmadığı için cevap yazmamıştım canımopuyorumnanaktanbencee içinden geleni yap canımolumunekankayizsmile

canım içinden ne geliyorsa onu yap fakat çokta umursar davranma yerimseniben
yani gayet normal iki arkadaş gibi davran. duygusallığa sakın bağlama.

Evet canım uzun dönem acemiliği İzmir/Narlıdere
Usta Birliği : Malatya

89/3 oluyor sanırım :)
İnşallah size de görmek nasip olur...

evet 89/3 inşallah Allah bizlerede gösterir o günleri :Saruboceq:

canım benimmm sizin şafakların da maşallahı var yaniinasılsın canım nasıl gidio..

canımmm, iyilik ne olsun can sıkıntısı işte.
ya bugün yine muhteşem nevresimler buldum kafayı yiycem ben bu nevresim olayıyla sanırım sarılalem sempatiksalakcinni
annemin korkusundan almadım sempatiksalakcinni

ben senin yerinde olsam içimdeki herşeyi söylerdimbilmiyorumkismile
seni seviyorum..seni beklicem diye
yada hiç???

Gittiii...mafoldumben
Canımın Canı ,Mutluluğum Gitti :gitme:
Napıcam şimdi ben?Dolu Dolu Geçirdiğimiz 22 Günden Sonra Tekrar Gitmesi O Kadar Koyduki..:çok üzgünüm:
Birbirmize 9Ay Hasret kalmıştık..İlk defa Birgün Görmeyince Özlerken 9ay Nasıl dayandıkbilmiyorumkismile
Şaun Kendimi Teselli etmeye çalışıyorumsenağlama
Çoğu Gitti Azı Kaldı Diye..bilmiyorumkismile 9 ay Sabrettim..5ay daha Geçmezmi diye:1no2:Aama Olmuyo İşte Onsuz Geçen Hiçbirşeyin Anlamı yok Gerçekten:sinifsinif:İyiki Hayatımda Sevgilim:asigim:
Herşeyim O benim ..
Veda anı Çok Zordu Bu seferkisenağlama
Hangi Vedalar Kolay Olurki:a015:
Ayrılamazsın,İçinin Acıdığını Hissedersin, Gözler Ne Olur Gitme Diye bakar Ama Sonuç Hiç değişmez..
Mecburiyetler...mafoldumben
$uan Öyle Kötüyümki..Beni kimse Anlamıyo :gitme:Gülerek Allah Kavuştursun Demekten Başka Ne yapabilirlerkibenneyaptımki
Sokağın Ortasında Omzuna Sarılıp Gözyaşları döktüm..Gözlerine baktım
İçimden a$kım Beni Bırakma NE Olur dedim..senağlama
Doyamadım..Ellerimi Tuttu Ağlama Dedi:gitme:
Öptüm,:2: Ayrılma Vakti Gelmişti Artık...Nasıl Bırakırdım Bile bilebilmiyorumkismile
Ama Lanet olsunki Bırakmak Zorundaydım:1no2:
Bir daha Sarıldım Sımsıkı,Öptüm, Kokusunu İçime çektim Söyle şimdi O koku 5.5 Ay Daha Yetermimafoldumbenmafoldumben
Seni Seviyorum Aşkım:asigim:
Seni Çook Seviyorum
Sen gittikten sonra yalnız kalacağım.Yalnız kalmaktan korkmuyorum da,ya canım ellerini tutmak isterse...:gitme::gitme:

O Benim Dünyam

Yüreğinin Sesini dinle bir gün gelipte acaba o gün mesaj atsaydım şöyle mi olurdu böyle mi olurdu keşke atsaydım da diyebilirsin.

Herkese iyi Geceler
haklisin canim evet yüreginin sesini dinlemeli insan , sonradan pisman olmamak icin
ben 3 hafta önce öyle yaptim yüregimin sesini dinledim , yani elimden ne geliyosa yaptim :)
düsündümde simdi cvp vermemek en güzeli

kendine dikkat et canim göz önemli sonucta guclubacismile
olsun canim sagol opuyorumnanaktan düsünmen bile yeterli

canım içinden ne geliyorsa onu yap fakat çokta umursar davranma yerimseniben
yani gayet normal iki arkadaş gibi davran. duygusallığa sakın bağlama.
sagol pissy'm opuyorumnanaktan cevap vermicem , en güzeli bu olcaktir , pesinde kosmadigimi anlasin

hepinize cok tesekkür ederim kizlar cevaplariniz icin opuyorumnanaktan cay'a gitmem gerekiyo gece yine gelicem öpüyorum

canımmm netten mi buldunnn yoksaa dışarıda mı gördünn...fazla nevresim göz çıkarmazzz canoo:lepi:bendee bgn 1 aydan sonra ilk defa alışverişe gittimmm kazaklar aldım kendimeeeŞeniz
canım benimm izinler zor olurrr allah kavuştursunnn...çok duygulandım inan yaşamayan anlayamazz çok zor...su gibi akıp geçsin inşallahhopuyorumnanaktan

ben senin yerinde olsam içimdeki herşeyi söylerdimbilmiyorumkismile
seni seviyorum..seni beklicem diye
yada hiç???

sagol susu'm opuyorumnanaktan bunlari yaptim zaten canim 3 hafta önce ama olumlu bi cevap alamadim , 3 hafta nete gelmedi yani hic bi sekilde haberlesmedik simdi msj atmis iste ama cvp vermicem , isteyen bidaha atar zaten

canim ALLAH kavustursun sizide tekrardan ama bak dedigin gibi cogu gitti azi kaldi canim :1hug:

:çok üzgünüm:sağol canım benim..biran önce geçsin zaman:Saruboceq:

:çok üzgünüm:sağol canım benim..biran önce geçsin zaman:Saruboceq:
insan geçirdiği güzel günleri hemencecik unutuverioo hüzünlenioo sanki o günleri hiç yaşamamışsın gibi oluo..güzel günlerinizi hatırlaa susum..bak kaç gün izindeydii ne güzel birlikteydinizz geldiğindeee daha da güzel olucak inşallah her şeyy sadece sabırr..olumunekankayizsmile

Canım benim gözlerim doldu yazdıklarını okurken, Allah tez zamanda sağsalim kavuştursun bi dahada hiç ayrımasın :Saruboceq:

netten değil canım mağazadan beğendim. bir tanesi Sarev saten pamuk diğeride %100 penye pamuk irya marka. İrya markayı pek duymamıştım ama çok sağlam ürünleri var. Denizli'de üretimi oluyormuş. Jua ve İrya beraber firmalar.Bu markaların bornoz takımlarıda şahane.

sanki bundan sonra zaman hiç geçmicekmiş,gibi 5.5 ay daha göremiceni bilmek ne kdar kötü bir duygu:gitme:
geriye sadece anılarımız,resimlerimiz videolarımız kaldımafoldumben

anladım canımm haftasonu tabi geziosunuzzzz hanfenddiii ohhhhkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…