• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

devremmm:1hug: ne güzel ya bizimde şafağımız atarsa 11turkbayragiturkbayragi
nasılsın devremmmmolumunekankayizsmile...yaaa yedeik bitirdikk ama bu aralar çok sıkıştırıo sanki hiç geçmio gibi yahuuu

:roflol:çizelgeldeki kara kızın kara oğlana yaklaştığını görmek ne gözelll
:nazar:
Şafağımız 130 :nazar:

canım allah kavustursun yaa o gunler bızede nasıp olsun ınsallahturkbayragi:Saruboceq:turkbayragiturkbayragi
saol tatlım darısı başınıza inşallah bu arada zonguldaklımısın sen ben de zonguldaka gelin gidicem inşallah askerim zonguldaklıkaydirigubbakcemile4

nasılsın devremmmmolumunekankayizsmile...yaaa yedeik bitirdikk ama bu aralar çok sıkıştırıo sanki hiç geçmio gibi yahuuu

saol tatlım darısı başınıza inşallah bu arada zonguldaklımısın sen ben de zonguldaka gelin gidicem inşallah askerim zonguldaklıkaydirigubbakcemile4

cıdımısın canım hangı ılcesıne gelın gelıoysun bakalımm

bir haftadır hastayım devrem ya üşüttük hala geçmedi sempatiksalakcinni
gerçi askerilik kafamızı da üşüttü ya hadi neysezemuszemus
evt ya 20li rakamlar sonrası falan biraz sıkıştırıyo ama ben artık sıkışmakdan ziyade çok heycanlanıyorum anlatamam takvime bi baktım iki hafta yok amaninnnakannehir
hergün kavuşacağımız anı konuşur olduk aklinialirimsmile
bi yandan da vizelerim geliyo napicimmm ben yaaaakannehir

ama olsun şerepsizimmm özledim böcüğümüsempatiksalakcinni

cıdımısın canım hangı ılcesıne gelın gelıoysun bakalımm
canımm nişanlımın ailesii kilimlidee oturuolarr işten dolayıı kömür ocakları var..biz çarşıda oturcaz inşallah canım sen nerdensinn çok iyi bilirim oraları:1:

bir haftadır hastayım devrem ya üşüttük hala geçmedi sempatiksalakcinni
gerçi askerilik kafamızı da üşüttü ya hadi neysezemuszemus
evt ya 20li rakamlar sonrası falan biraz sıkıştırıyo ama ben artık sıkışmakdan ziyade çok heycanlanıyorum anlatamam takvime bi baktım iki hafta yok amaninnnakannehir
hergün kavuşacağımız anı konuşur olduk aklinialirimsmile
bi yandan da vizelerim geliyo napicimmm ben yaaaakannehir

ama olsun şerepsizimmm özledim böcüğümüsempatiksalakcinni
geçmiş olsun devrem salgın var heraldee bende çok hastayım bgn biraz attım kırıklığı dikkat et kendinee canım benim askerin gelioookaydirigubbakcemile4..ayy aynen beni düşüncesi çıldırtıoo resmennn...aşkım da bana dediki 10unda çıkıoo geliyim seni alıyım önceee sonra bize gidelim kalırsın bizde dedi ama bana pek cazip gelmediii öncee gitcekse gitsin ailesinin yanına sonra gelsin benim yanımaaa sencee napim devremm ne bilim hemen meraklı gibi gitmek istemedim açıkcası peşindennaklinialirimsmile

canımm nişanlımın ailesii kilimlidee oturuolarr işten dolayıı kömür ocakları var..biz çarşıda oturcaz inşallah canım sen nerdensinn çok iyi bilirim oraları:1:

geçmiş olsun devrem salgın var heraldee bende çok hastayım bgn biraz attım kırıklığı dikkat et kendinee canım benim askerin gelioookaydirigubbakcemile4..ayy aynen beni düşüncesi çıldırtıoo resmennn...aşkım da bana dediki 10unda çıkıoo geliyim seni alıyım önceee sonra bize gidelim kalırsın bizde dedi ama bana pek cazip gelmediii öncee gitcekse gitsin ailesinin yanına sonra gelsin benim yanımaaa sencee napim devremm ne bilim hemen meraklı gibi gitmek istemedim açıkcası peşindennaklinialirimsmile

kozludayım canım bende ama kılımlıyı falan bılıyorum

kozludayım canım bende ama kılımlıyı falan bılıyorum
10 kasımddan sonra bi ayağım da zonguldaktaa olucaakk inşallahh...kaydirigubbakcemile4..kozluya gelirizz gezmeye artıkk:1:

Son ayımız artık devremmm kral devreee :lepi:
hemde en kral devreeee:lepi:
biz bi aydan da düştük devrem artık heyecan doruklarda iyice tavan yaptııııkafamçokkarıştı

10 kasımddan sonra bi ayağım da zonguldaktaa olucaakk inşallahh...kaydirigubbakcemile4..kozluya gelirizz gezmeye artıkk:1:

biz bi aydan da düştük devrem artık heyecan doruklarda iyice tavan yaptııııkafamçokkarıştı

ben sureklı merkezde oluoyrum kılımlıde guzel ama zong sevmıyorum karanın komurun ıcınde ama hayırlısı tabı canımm

Devremm siz artık günlerdesinizz.. Valla son 34 le bilee ne haldeyimm devamında leyla olurum herhaldee :1:

Back