• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

arkadaşımız gerçekten kötü kelimeler kullanmış..
bizim kısa dönemlerle hiç bir alıp veremediğimiz yok tabiki olurmu öyle şey..onlar askerlik yapmıyo diye birşeyde yok 15ay yapan ne yapıyorsa onlarda onu yapıyordur eminim
ancak ortada gerçekten dağlar kadar fark var 15 ay ve 5 ay büyük bir uçurum..
resmen hayattan soyutlanıyolar..
sevgilim şuan ızınde ve bana dediği şu öyle kötüyümki(beni 9 ay boyunca göremedi)mafoldumben
resmen sana nasıl davranıcamı unutmuşum..içim cız etti bana bunu söyleyince..
büyük bir adaletsizlik var ve bu bir sonuca bağlanmalı mutlakaturkbayragi

yazılanlar gercekten cırkın ama artık su son nokta konsada herkes bı rahatlasa uzuluceksekte uzulelım yeter yanıı artıkk

susum kıyamam sana ya :teselli:

nişanlımda aynı şeyi bana söyledi..tuhaf tuhaf bakıodu beni görünce dediğin gibi normal hayattan o kadar soyutlanıyorlar ki..

canım bugun tatsız seyler yasanmıs sanırım kısa donem topıgyle bızım topıkte bende anlamdım ama hem onlardan hemde bızden bı arkadas ban yemıss

anladım canım..en iyisi kısa dönemler bizim topice bakmasın bizde kısa dönemlerin..

tamam sonucta hepsi bizim askerimiz ama birbirimizin derdinden tam anlamadıgımız için kırıcı olabiliyoruz ve ters anlaşılıyor hersey..

ben kac senedır bu sitedeyim daha hıc kısa donemlerın topicine bakmadım..

inşallah bir daha böyle tatsız seyler yasanmaz diyelim napalım..

:hooray::nazar::nazar:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):nazar::hooray:

popoo.gif
popoo.gif
popoo.gif

:nazar::lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi::nazar:

:teytey: :nazar: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=02 ADIYAMAN SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=10 BALIKESİR SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....03/11/2010....SAMETSEVGİ=11 BİLECİK SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....05/11/2010....GAMİŞ=13 BİTLİS SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....05/11/2010......PAPATYAA88=13 BİTLİS SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....06/11/2010.....MEHABBET=14 BOLU SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....11/11/2010.....SARILALE0308=19 ÇORUM SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:.....14/11/2010.....ESMERİMM=22 EDİRNE SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=28 GİRESUN SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....21/11/2010.....OZLEMBBC=29 GÜMÜŞHANE SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....28/11/2010.....SİYAH_İNCİ=36 KARS SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....11/12/2010.....SEHT=49 MUŞ SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/12/2010.....YORGUN SEWDA=57 SİNOP SELAM.....:nazar: :teytey:

:nazar::nazar: :lepi::lepi::lepi: :nazar::nazar:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

selam kzılaaarr, ben de geldim ama kaçıcam çok uykum var bi bakayım dedim :) naber nasılsınız? uzun zamandır konuşamadığım herkes burdaymış yazılarınızı gördüm :)

hoşgeldın canımm ne kacıyosun hemencik kal azcık dahaopuyorumnanaktan

azcık kalırım canım benim sizle muhabbet edeyim konuşamıoruz ne zamandır:) sabah 6da kalkıp işe gidiorum da ondan kaçayım dedim canım yaa ayakta uyuyorum :( çok da yoğun geçio bu ara işler bi girip adam gibi muhabbet edemiorum kaç gündür :S
naber nasıl gidiyo tatlım?

azcık kalırım canım benim sizle muhabbet edeyim konuşamıoruz ne zamandır:) sabah 6da kalkıp işe gidiorum da ondan kaçayım dedim canım yaa ayakta uyuyorum :( çok da yoğun geçio bu ara işler bi girip adam gibi muhabbet edemiorum kaç gündür :S
naber nasıl gidiyo tatlım?

off 6damı çok zor yataktan kalkıp gitmek vallaa :gitme:
ozaman yatabilirsin ızın verdım flowerimkaydirigubbakcemile3
iyi gidiyo canımm askerim burda hala güzel geçiyo günlerimiz çok şükür..
sen neler yapıyosunn

Erdoan'dan tek tip askerlik aklamas - GAZETEVATAN.COM
alın size açıklama kızlar o kadar umutlar boşa çıktı ne diyim

allah razı olsun açıklama yapmış :roflol: "Güzel bir çalışma, devam edecek"
yorum yok güzelim, yok devrelerim, saymaya devam şafak atarsa 100 :nazar: kimseden hayır yok bize, ancak oyalama var, o da bize gelmez, zaten 15 ay diye çıktık bu yola boşverelim kapatalım bu askerlik düşerse ihtimalini en güzeli kaydirigubbakcemile5

off 6damı çok zor yataktan kalkıp gitmek vallaa :gitme:
ozaman yatabilirsin ızın verdım flowerimkaydirigubbakcemile3
iyi gidiyo canımm askerim burda hala güzel geçiyo günlerimiz çok şükür..
sen neler yapıyosunn

sadece çalışıyorum tatlım valla işe git eve gel başka bişey yaptıgım yok artık iyice monotona bağladım, birileri bi yere çağırsa da gidemiyorum artık çok fena alıştım ev kuşluğuna napıcam bilmiorum delikafadulden
işler de çok yoğun yoruluyorum halim kalmıyo zaten hiç bişeye.. bi yandan da şafak sayıyoruz işte bildiğin gibi opuyorumnanaktan askerim çavuş oldu geçen hafta ondan beri iletişimimiz de azaldı sıyırıcam yakında, zaten birbirimizi görmemiz imkansız bi telefoda konusuoduk ondan da oldu bu ara, hayır olsun sonumuz kafamçokkarıştı
ne zaman bitiyo izni seninkinin canım, bitsin de gelsinler artık yaa yeter valla :1no2:

Back
X