- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
evet tlflar bozuksa onan da arayamıyo olabilir.bazen oluyomuş öle ozmn da arayamaz tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bukadar uzatmazdı napar eder arardı bazen yemeğe gitmez beni arardı kötü bişi var kesin allhım korusun inşş
topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:
1.cankiiz5o=DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞ:hooray:
2.gunicen=1
3.istanblue=2
4.solucan=2
5.seahorse=13
6.bujimenekşe=42
7.GGÖZEN=43
8.bebix=47![]()
safakkkk 42 üffff bee say say bıtıremedık yaaaaaaa senağlama
ayyy canım yaaa pazartesı gelıyo heee askerın ohhh ne güzel yaa allah aayırmasın bırdaha sızı ve tüm sevenlerı işallahh :teselli:
muhammedim aramadı günlerdir bugün bir hafta oldu çok merak ediyorum korkuyorum çok ağladım stres yaptım dün bayılmışım gözümü açtığımda hastanedeydim dr. stresten dedi damar sıkışması olmuş dedi offfffffffffffffffff ama hala aramadı ölüyorum meraktan....
gunıcen canım yediniz bitirdiniz valla askerliği bizde görücez o günleri şu anda hayal gibi ama gelicek allahın iznizle.allah bidaba ömür boyu ayırmasın canım
şafak 288- Tunceli
Allah kavuştursun kızlar.. Çok özledim, 5 aydır görmüyorum internet cafelerinde kamera da yok, iznini ancak haziranda alabilecek![]()
gamzecim aklına kötü şeyler getirme.merak etme kötü haber tez duyulurdu zaten.ama sen askeriyeyi aramaya devam et ulaşamıyorsanda zaten telefonlar bozuktur.arar sen sıkma canını tamam çok zor bozuksa onun yapabileceği bişey yok. bu hafta çarşı izni yokmu.