• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hiç bukadar uzatmazdı napar eder arardı bazen yemeğe gitmez beni arardı kötü bişi var kesin allhım korusun inşş

cnm bnm sıkma canını arar seninki nerde yapıodu askerliğini.ama sen üzme kendini eminim onunda şimdi içi içini yiyodur arayamadım die.daha sakin olmaya çalış.hadi aradı çok mutluyum die haberlerini beklioruz.:teselli:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.cankiiz5o=DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞ:nazar::hooray:
2.gunicen=1:nazar:
3.istanblue=2:nazar:
4.solucan=2:nazar:
5.seahorse=13:nazar:
6.bujimenekşe=42:nazar:
7.GGÖZEN=43:nazar:
8.bebix=47:nazar:

Bidenem bizimde 2 günümüz kaldı.. ptesi sabah geliyo metin :utangac:

safakkkk 42 üffff bee say say bıtıremedık yaaaaaaa senağlama

ayyy canım yaaa pazartesı gelıyo heee askerın ohhh ne güzel yaa allah aayırmasın bırdaha sızı ve tüm sevenlerı işallahh :teselli:

gamzecim aklına kötü şeyler getirme.merak etme kötü haber tez duyulurdu zaten.ama sen askeriyeyi aramaya devam et ulaşamıyorsanda zaten telefonlar bozuktur.arar sen sıkma canını tamam çok zor bozuksa onun yapabileceği bişey yok. bu hafta çarşı izni yokmu.

muhammedim aramadı günlerdir bugün bir hafta oldu çok merak ediyorum korkuyorum çok ağladım stres yaptım dün bayılmışım gözümü açtığımda hastanedeydim dr. stresten dedi damar sıkışması olmuş dedi offfffffffffffffffff ama hala aramadı ölüyorum meraktan....

Gamzecimmmm sakin ol canım benimmm bak zaten dertlerin çok biliyorum sakin ol ya eşin senin bu durumda olduğunu öğrense üzülmezmi ? Arayamamıştır belki parası bitti kart alamadı belki çok yoğun bilmiyorum sizinkilerde varmıda eşim şuanda denetlemeye hazırlanıyor belki o da böyledir yoruluyodur sen yüreğini ferah tut ama :teselli:

gunıcen canım yediniz bitirdiniz valla askerliği bizde görücez o günleri şu anda hayal gibi ama gelicek allahın iznizle.allah bidaba ömür boyu ayırmasın canım

Canım benim Çok tşk ederim :1hug:
İnşallah sağsalim döner senin eşinde.. Allah Biran önce göstersin o günleri sana..
Benim sevgilim geliyo ama daha 92 gün sabretmem lazım kardeşimde asker :çok üzgünüm:

gamzecim aklına kötü şeyler getirme.merak etme kötü haber tez duyulurdu zaten.ama sen askeriyeyi aramaya devam et ulaşamıyorsanda zaten telefonlar bozuktur.arar sen sıkma canını tamam çok zor bozuksa onun yapabileceği bişey yok. bu hafta çarşı izni yokmu.

en son aradığında haftaya çarşı yok kilitlendi demişti karstaki şerefsizler eylem yapacakmış turuncu alarm verilmşş hiç bi asker çıkmayacakmış dışarı

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.cankiiz5o=DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞ:nazar::hooray:
1.gunicen=1:nazar:
2.istanblue=1:nazar:
3.solucan=1:nazar:
4.seahorse=12:nazar:
5.bujimenekşe=41:nazar:
6.GGÖZEN=42:nazar:
7.bebix=46:nazar:

Son düzenleme:
Allah tez zamanda kavustursun bizi sevdiklerimize arkadaslar :1hug:

Benim sevdigim asker degil ama bizde bir sekilde safak sayiyor gibiyiz ayri ülkelerde oldugumuz icin :asigim:

Safak 8 hihoyyyt

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima:nazar:
2.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
3.17ocak2009 mannak:nazar:
4.17ocak2009 smoker:nazar:
5.17ocak2009 yurdaer:nazar:
6.18ocak2009 mirumo:nazar:
7.18ocak2009 nastasia:nazar:
8.20ocak2009 dilek_36:nazar:
9.23ocak2009 smile:nazar:
10.29 ocak2009 life city:nazar:
11.07şubat2009 sensebile:nazar:
12.10şubat2009 nilosss :nazar: