- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.701
çok sevindim canım
niye konuşmayasın canım ya askerlik bu süresi belli gelsin her şey daha güzel olacaktır
kısa dönemdi di mi seninki
bak bana daha gelicek de seneye mayısta oooo:sm_confused:
[ı]kimse kusura bakmasın nolur ben çıkıyorum hala hastayım atamadım üzerimden dün çok üşütmüşüm yaa ...o yüzden yatıyorum şimdi..herkese iyi geceler öpüldünüz [/ı]
acemide diil mi canım ya nerden bulmuş telefonu:uhm:amaaaa çok güzelmiş gerçekten de ne mutlu olmuşsundur:asigim::asigim:doğum günün kutlu olsunn canıma.s.şafak 420kızlar bugun dogum günüm aşkım dün gece 1e kadar beklemiş askerde ve gizli gizli tlf bulup yatagın içinde msjlar çekti şok oldum bebegim benim orda bile riske atıo kendini seni seviorum.Allah hepimizinkini bizlere bagışlasın
şafak : 3 9 6.....
günaydın kısçeler...
bugün sınavım var...öpüyorum hepinizi dua edin bana.
şafak 420
kızlar bugun dogum günüm aşkım dün gece 1e kadar beklemiş askerde ve gizli gizli tlf bulup yatagın içinde msjlar çekti şok oldum bebegim benim orda bile riske atıo kendiniseni seviorum.
Allah hepimizinkini bizlere bagışlasın
[ı]kimse kusura bakmasın nolur ben çıkıyorum hala hastayım atamadım üzerimden dün çok üşütmüşüm yaa ...o yüzden yatıyorum şimdi..herkese iyi geceler öpüldünüz [/ı]
offfffffffffffffff uleeennnnnnnnnnnnnn offffffffffffffffffffffffffffffffff
teşekkler kızlar.acemi ya daha 42 günlük asker o bulur delüm o:):)tlf götürmüştü belki onu sakladı belkide arkdaşlarında buldu vala ama beni çok mutlu etti
çok güzel düşünmüş canım en güzel hediye olmuştur sanahihoyyyt
sesini duysam ben de bii amaaan ders mers çalışamıyorum yaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?