Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benim doğum günün kutlu olsun gerçekten seviyomuş seni kız bu deli çocuk aşk ,şte herşeye değer diyo insan her riski göze alıyo sevdiği için inşallah bi daha böyle ayrı gayrı doğum günleri geçirmezsiniz canım bu ilk ve son olur inşallah...:1rolleyes:

kızlar günaydın hepinizeyerimseniben gamzem nooldu sana yaa çok geçmiş olsun bebeğem:1hug: bugün bomboş bi güne uyandım yine aşkımsız herşey boş geliyo napıyodur acaba şimdi meleğim benimfisfisfis oooooooof of şafak=393

sakın konuşmamazlık yapma canım onların tek tesellisi bu zaten onuda alırsak ellerinden naparlar bi düşünsene sakın ağlama telefonda bak onlar orda ağlamak istiyolar ama yapamıyolar biz onlara ağlarsak hepten kötü oluyolar tut kendini sakın ağlama telefonda kapatınca istediğin kadar ağlarsın ok canım...:teselli:

teşekkler kızlar.acemi ya daha 42 günlük asker o bulur delüm o:):)tlf götürmüştü belki onu sakladı belkide arkdaşlarında buldu vala ama beni çok mutlu etti

canım benim ya.ne mutlu olmuşsundur.kardeşimde asker benim ,sevgilimde.kardeşim uzun dönemdi.gittiği günden beri hep tl yanıbaşındaydı.bu askerler nasıl edip bir yolunu buluyorlar hep.herakşam arar kardeşim bizi:)

şfk:42 :) konyaaaa aşkımınnn askerlık yaptıgı yere selamlar olsunnnnn KONYAAAAA askımı alıcam senden azz kaldıııı ulennnnnnnnn ::) :) :):) maşallah bitti mi ne :) konyadan sonrası rahat yaşasınnnnnnnnnnn :) :) :)

dışardaydım.aşkıma mesaj attım.artık rüyalarıma gelmiyosun bile die.oda çok meşgulümya ondan diye cvp yazdı.bende en büyük meşguliyetin beno lmak istiyorum dedim.oda herşeyin yeri var deyince bozuldum.canım sıkıldı.kalbimdeki yeirni beğenmiyormusun,bilmiyormusun 4 senedir dedi.iyi boşver ozaman diye msj attım.başka bişi yazmadı bunun üzerine.canım sıkkın bu aralar

askerligin bitmesine yakın isten gucten elini ayagını ceken tertibin can sıkıntısından ona buna saldırması abuk sabuk hareketler yapması, bunalım takılması olayına şafak sıkıştırması denir.
yaşıyoruz artık bu olayı

460 gün uzunluğunda.
15 ay genişliğinde,
66 hafta çapında..
pilav ile beslenen, traş ile süslenen, onbaşının ileri itmesi çavuşun geri tepmesiyle çalışan 1988/1 model.
Ay başını 12 YTL maaşle getiren,
Ana, baba, sevgilihasreti çeken.
Gerektiğinde arazi olma özelliğine sahip pardon kamuflaş olan aksi halde yakalandığında 100 metre sürünüp 80 şınav 60 mekik 10 barfiks çekebilen.
Bot, kep ve palaska ile sıkıştırılmış muharebe ve mıntıka(temizlik) yaratığıdır.....
:1no2:

heralde bizimkisi de ondan:)askerle geçinmekde zormuş baya.senağlama

başlığı da koyalım canım
GARİPLER nasıll:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…