• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

askerim şanlıurfada canım suriye sınırında...yaptıkları hiç bi iş yok zaten çok sıkıcı küçük biyermiş tüm askerler nöbet ağacı...
nöbet tutmaktan başaka bi işleri yok malesef...

askerde mantık aranmaz diyolar ya canım boşuna değil
ne denilirse onu yapıyolar işte sorgulamadan

ben de 2 gün oldu konuşamadım içim buruk ama napım beklemekten başka:1no2:

Canım benim üzülme ben sevdiğimi 230 gündür öpüp koklayamıyorum bu nedemek biliomusun:( özlemek kelimesi yetersiz anlamsız kalıyo :1no2: daha yolunuz uzun ama sevgi ve aşkınız gün geçtikce dahada büyücek ve sağlamlaşıcak ben öyle olduğuna inanıyorum kendimizden biliyorumkaydirigubbakcemile5 öpüldün şekera.s.

canım çok teşekkürler desteğin için..
geldiğinde kocaman bi aşkım olcak diyorum hep ona:asigim:
inşallah siz kavuştuğunuzda biz de yolu yarılamış olacağız,herşeye razıyım da o ii olsun yeter ki ben beklerim sonuna kadar

canım çok teşekkürler desteğin için..
geldiğinde kocaman bi aşkım olcak diyorum hep ona:asigim:
inşallah siz kavuştuğunuzda biz de yolu yarılamış olacağız,herşeye razıyım da o ii olsun yeter ki ben beklerim sonuna kadar

canm benim bende aynı senin gibi düşünüyorum ii olduğunu rahat olduğunu biliyin beklerim sonuna kadar hiç yılmadan...:1hug:

arkadaşlar sevgilimin bugün yemin töreni vardı.dışarıda çıkacaktı.ailesi gidecekti yanına ben gidemedim.arıyorum arıyorum açmıyo:(çok canım sıkıldı.o arayınca da ben açmayacağım sanırım.uff ya.

arkadaşlar sevgilimin bugün yemin töreni vardı.dışarıda çıkacaktı.ailesi gidecekti yanına ben gidemedim.arıyorum arıyorum açmıyo:(çok canım sıkıldı.o arayınca da ben açmayacağım sanırım.uff ya.

canım geçen ayın 26sında benim askerimin de yemin töreni vardı
ben de gidemedim ailesi gitti.hatta o gün görüşemedim aramadı istese arardı diye kızdım.
ertesi gün teslim olduğunda ilk işi beni aramak olmuştu kızamadım hatta en güzel konuşmamızdı diyebilirim:asigim:
önceki gün ağlayıp kızan ben diildim sanki:utangac:
komutanda misafir olarak kalmışlar o yüzden müsait olamamıştı
sonra arayınca ben çok pişman oldum düşündüklerime
sen de kızma canım önce dinle olur mu

ben de gidemedim ailesi gitti.hatta o gün görüşemedim aramadı istese arardı diye kızdım.
ertesi gün teslim olduğunda ilk işi beni aramak olmuştu kızamadım hatta en güzel konuşmamızdı diyebilirim:asigim:

canımm senin askerin hiç izin kullanmadanmı usta birliğine geçti...

bitanem sakın açmamazlık yapma balparemin dediği gibi önce bi dinle illaki geçerli bi sebebi vardır bak o asker bizden daha kötü onların durumları böle yaparak hjerşeyi dahada zorlaştırırız eğer nedeni aklına yatmazsa o zaman bi iki şey söylersin fazla sert çıkışmadan ama açmamazlık yapma olurmu...yerimseniben

kız çatlak ne diyon sen tama kıskanılır tabi ama öyle hasta hasta gezmesindense iğne yapsınlarda geçsin ne olursa olsun ama bende çok fena kıskanırdım düşünür düşünür deli olurdumda onada böle bişi demezdim çatlakmısın kızım sen yaa sdeli amma güldürdün beni aaaaaaaaaaahhhhhh aşk sen nelere kadirsin yaa..:roflol:

canım ALLAH kavuştursun geçicek biticek bu günler sonra düğün için şafak sayıcaksın inşallah

canım delirdim remen sinirden bugün aradı tansiyonu düşmüş yine serum takmışlar gerçekten kötü durumu ama engel olamıyorum kendime.düşündükçe deli oluyorum.kal orda gelme dedim hatta bacakların tutulsun bile dedim düşünün ne kadar delirdiğimi çok soğuk konuşuyorum durmadan arıyor

ve mühürlükaderim teşekkürler desteğiniz için.sonunda açabildi beyefendi.ama kızamadım tabi zeytinime.ya iyiki de bişey diyemedim.sizin de dediğiniz gib birsürü aksilik olmuş.öyle yorulmuşki bitanem izine çıktığı evde uyuyup kalmış koltukta.konuştuk konuştuk.lisedeki arkadaşımın nikahı vardı.ortak arkadaşımız.onu anlattım.orda bir arkadaşım daha yazın evleneceğini söyleyince ben iyice kötü oldum. bizde yapalım nikah filan die konuşurken başladım ağlamaya.sanırım üzdüm onu.o bana geleceğim sabret diyo.ben ağlayıp duruyorum.çocuğun elinden birşey gelmiyor bense kendimi tutamıyorum istemesemde ağlıyorum.komnuşmasammı biraz acaba.

ve mühürlükaderim teşekkürler desteğiniz için.sonunda açabildi beyefendi.ama kızamadım tabi zeytinime.ya iyiki de bişey diyemedim.sizin de dediğiniz gib birsürü aksilik olmuş.öyle yorulmuşki bitanem izine çıktığı evde uyuyup kalmış koltukta.konuştuk konuştuk.lisedeki arkadaşımın nikahı vardı.ortak arkadaşımız.onu anlattım.orda bir arkadaşım daha yazın evleneceğini söyleyince ben iyice kötü oldum. bizde yapalım nikah filan die konuşurken başladım ağlamaya.sanırım üzdüm onu.o bana geleceğim sabret diyo.ben ağlayıp duruyorum.çocuğun elinden birşey gelmiyor bense kendimi tutamıyorum istemesemde ağlıyorum.komnuşmasammı biraz acaba.

çok sevindim canım
niye konuşmayasın canım ya askerlik bu süresi belli gelsin her şey daha güzel olacaktır
kısa dönemdi di mi seninki
bak bana daha gelicek de seneye mayısta oooo:sm_confused:

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.30 EKİM 2008 NESLİ58:nazar:
2.12ocak2009 arsima:nazar:

3.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
4.17ocak2009 mannak:nazar:
5.17ocak2009 smoker:nazar:
6.17ocak2009 yurdaer:nazar:
7.18ocak2009 mirumo:nazar:
8.18ocak2009 nastasia:nazar:
9.20ocak2009 dilek_36:nazar:
10.23ocak2009 smile:nazar:
11.29 ocak2009 life city:nazar:
12.07şubat2009 sensebile:nazar:
13.10şubat2009 nilosss :nazar:
14.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
15.15şubat 2009istanblue:nazar:
16.17şubat 2009 gunicen:nazar:
17.17 şubat2009 solucan:nazar:
18. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
19.1 mart 2009 hayalci35:nazar:
20.28 mart 2009 bujimenekşe:nazar:
21.29 mart 2009 ggözen:nazar:
22.01 nisan 2009 bebix:nazar:
23.03 NİSAN 2009 JELBY10:nazar:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.salihalil=21 DıYARBAKIRA SELAM :nazar::nazar::nazar::nazar::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif
:nazar:

2.avukat_adayı_aslı=31 HATAYA SELAM :nazar:

3.magiclife=31 HATAYA SELAM :nazar:

4.desert06rose=32 ISPARTAYA SELAM :nazar:

5.p_nr=36 KARSA SELAM :nazar:

6.ruh=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

7.ZERRAY=40 KIRŞEHıRE SELAM :nazar:

8.GUNıCEN=40 KIRŞEHıRE SELAM :nazar:

9.deymezsin=41 KOCAELıYE SELAM :nazar:

10.güzeller güzeli=41 KOCAELıYE SELAM :nazar:

11.maviyeshill= 41 KOCAELıYE SELAM :nazar:

12.zeynepsude2007=41 KOCAELıYE SELAM :nazar:

13.elif06= 41 KOCAELıYE SELAM :nazar:

14.sarissa=41 KOCAELıYE SELAM :nazar:

15.tmyy= 42 KONYAYA SELAM :nazar:

16.bengusu=42 KONYAYA SELAM :nazar:

17.SEA SEA=42 KONYAYA SELAM :nazar:

18.TATLıSKOM=42 KONYAYA SELAM :nazar:

19.cimcime2709=42 KONYAYA SELAM :nazar:

20.UZUNAL=42 KONYAYA SELAM :nazar:

21.cicikız=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

22.sswweett=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

23.nergis_20=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

24.gizze=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

25.KÜTAHYA=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

26. GÜLABA=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

27.aritmansi=44 MALATYAYA SELAM :nazar:

28.aydasu=44 MALATYAYA SELAM :nazar:

29.nacide48=46 MARAŞA SELAM :nazar:

30.yesilli=49 MUŞA SELAM :nazar:

31.FıBULA=62 TUNCELıYE SELAM :nazar:

32.KUJUMM=64 UŞAKA SELAM :nazar:

33.MUKORO4=72 BATMANA SELAM :nazar:

34.SU KURBAĞASI=74 BARTINA SELAM :nazar:

ayyyayyy listede birinci siradayimmmm sengözlerimebaksanabibenim :lepi: lülülülülülü hihoyyyt delikafadulden

cok mutluyummmmmmmmm
safak 21 Diyarbakirrrrrrr

BİTEN=222
ŞAFAK=231:nazar:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE

ÖYLE ÇOK ÖZLEDİMKİ SENİ
HER AKLIMA GELDİĞİNDE YOKLUĞUNU HER HİSSETTİĞİMDE
KANIM DAMARLARIMDAN ÇEKİLİYO
NEFESİM KESİLİYO
SENSİZ YAŞANMIYOR BE GÜLÜM
ALLAHIMA EMANETİMSİN
:nazar:MUHAMMEDİM :nazar:

catsmkt.jpg

ayyyayyy listede birinci siradayimmmm sengözlerimebaksanabibenim :lepi: lülülülülülü hihoyyyt delikafadulden

cok mutluyummmmmmmmm
safak 21 Diyarbakirrrrrrr

EVET İNŞALLAH 21 GÜN :nazar:SONRA SENİN POPOYADA VURCAM TEPÜĞÜ kötükedihüso:teytey:SIRA BANA GELECEK delikafaduldenkötükedihüso

Back
X