- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.681
askerim şanlıurfada canım suriye sınırında...yaptıkları hiç bi iş yok zaten çok sıkıcı küçük biyermiş tüm askerler nöbet ağacı...
nöbet tutmaktan başaka bi işleri yok malesef...
Canım benim üzülme ben sevdiğimi 230 gündür öpüp koklayamıyorum bu nedemek biliomusunözlemek kelimesi yetersiz anlamsız kalıyo :1no2: daha yolunuz uzun ama sevgi ve aşkınız gün geçtikce dahada büyücek ve sağlamlaşıcak ben öyle olduğuna inanıyorum kendimizden biliyorumkaydirigubbakcemile5 öpüldün şekera.s.
canım çok teşekkürler desteğin için..
geldiğinde kocaman bi aşkım olcak diyorum hep ona:asigim:
inşallah siz kavuştuğunuzda biz de yolu yarılamış olacağız,herşeye razıyım da o ii olsun yeter ki ben beklerim sonuna kadar
2gün aramadı aklm çıktı artık deli gibi ağlıyodum yaa
çok şükür ki aradı az önce iyiyim aşkm dedi yaradanına kurban olduğum...
rahatladım şimdi
arkadaşlar sevgilimin bugün yemin töreni vardı.dışarıda çıkacaktı.ailesi gidecekti yanına ben gidemedim.arıyorum arıyorum açmıyoçok canım sıkıldı.o arayınca da ben açmayacağım sanırım.uff ya.
canım geçen ayın 26sında benim askerimin de yemin töreni vardı
ben de gidemedim ailesi gitti.hatta o gün görüşemedim aramadı istese arardı diye kızdım.
ertesi gün teslim olduğunda ilk işi beni aramak olmuştu kızamadım hatta en güzel konuşmamızdı diyebilirim:asigim:
önceki gün ağlayıp kızan ben diildim sanki
komutanda misafir olarak kalmışlar o yüzden müsait olamamıştı
sonra arayınca ben çok pişman oldum düşündüklerime
sen de kızma canım önce dinle olur mu
arkadaşlar sevgilimin bugün yemin töreni vardı.dışarıda çıkacaktı.ailesi gidecekti yanına ben gidemedim.arıyorum arıyorum açmıyoçok canım sıkıldı.o arayınca da ben açmayacağım sanırım.uff ya.
canımm senin askerin hiç izin kullanmadanmı usta birliğine geçti...
kız çatlak ne diyon sen tama kıskanılır tabi ama öyle hasta hasta gezmesindense iğne yapsınlarda geçsin ne olursa olsun ama bende çok fena kıskanırdım düşünür düşünür deli olurdumda onada böle bişi demezdim çatlakmısın kızım sen yaa sdeli amma güldürdün beni aaaaaaaaaaahhhhhh aşk sen nelere kadirsin yaa..:roflol:
ve mühürlükaderim teşekkürler desteğiniz için.sonunda açabildi beyefendi.ama kızamadım tabi zeytinime.ya iyiki de bişey diyemedim.sizin de dediğiniz gib birsürü aksilik olmuş.öyle yorulmuşki bitanem izine çıktığı evde uyuyup kalmış koltukta.konuştuk konuştuk.lisedeki arkadaşımın nikahı vardı.ortak arkadaşımız.onu anlattım.orda bir arkadaşım daha yazın evleneceğini söyleyince ben iyice kötü oldum. bizde yapalım nikah filan die konuşurken başladım ağlamaya.sanırım üzdüm onu.o bana geleceğim sabret diyo.ben ağlayıp duruyorum.çocuğun elinden birşey gelmiyor bense kendimi tutamıyorum istemesemde ağlıyorum.komnuşmasammı biraz acaba.canım geçen ayın 26sında benim askerimin de yemin töreni vardı
ben de gidemedim ailesi gitti.hatta o gün görüşemedim aramadı istese arardı diye kızdım.
ertesi gün teslim olduğunda ilk işi beni aramak olmuştu kızamadım hatta en güzel konuşmamızdı diyebilirim:asigim:
önceki gün ağlayıp kızan ben diildim sanki
komutanda misafir olarak kalmışlar o yüzden müsait olamamıştı
sonra arayınca ben çok pişman oldum düşündüklerime
sen de kızma canım önce dinle olur mu
ve mühürlükaderim teşekkürler desteğiniz için.sonunda açabildi beyefendi.ama kızamadım tabi zeytinime.ya iyiki de bişey diyemedim.sizin de dediğiniz gib birsürü aksilik olmuş.öyle yorulmuşki bitanem izine çıktığı evde uyuyup kalmış koltukta.konuştuk konuştuk.lisedeki arkadaşımın nikahı vardı.ortak arkadaşımız.onu anlattım.orda bir arkadaşım daha yazın evleneceğini söyleyince ben iyice kötü oldum. bizde yapalım nikah filan die konuşurken başladım ağlamaya.sanırım üzdüm onu.o bana geleceğim sabret diyo.ben ağlayıp duruyorum.çocuğun elinden birşey gelmiyor bense kendimi tutamıyorum istemesemde ağlıyorum.komnuşmasammı biraz acaba.
ayyyayyy listede birinci siradayimmmm sengözlerimebaksanabibenim :lepi: lülülülülülü hihoyyyt delikafadulden
cok mutluyummmmmmmmm
safak 21 Diyarbakirrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?