• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sercanım uçakta şimdi.Gidiyor VAN'a doğru...Evet belki tutamıyorum kendimi,gözyaşlarıma hakim olamıyorum belki ama başım daima dimdik. Çünkü benim yarim asker,benim sevdiğim vatann bekçisi ve ben bi asker nişanlısıyım ve ben gün saya saya kahraman bi Türk askerini bekliyorum... ASKERİM ALLAH'IMA EMANETSİN... seni seviyorum...:a015::a015::a015::a015:senağlama

ayy durunnn bizimkide hasta olmuştu dedi igne yedim::(ama erkek dedi haa iyi dedim kızsa gitme zaten uyu geçer dedim hehe:)
ay bizde çok fenayız ya onu bile kıskanıoz ama napalım orda hep erkek bi kız oldumu.....neyse düşününce şimdi sinirlencez boşver kızlaar.

muhurlukaderim allah kavuştursun canım benim:((:
bizimkinede 422 gün daha var ahh ahhh zordu ama alışıo insan

saol canım yaa benimki izne gekmişti bi ay acemi birliği yaptı bitti geldi tekrar gitti. tam alıştım derken tekrar geldi tekrar alıştım ve tekrar gitti altüst oldum o yüzden ii ce ama şimdi daha ii yim canım saol seninde var baya yaa Allah yardımcımız olsun inş...

kızlar bugün topiğin efkar günü heralde toplayın bakıyım kendinizi salmak yok.siz böyle yaparsanız askerleriniz napıcak birde sizi teselli ederler yazık onlara.

bu laflara diyene bakın daha birkaç saat önce bayan hemşire eşime iğne vurmuş diye canına okuyan ben değildim sanki ne suçu varsa hasta kal ama o iğneleri vurdurmucaksın diye ne cazgırlık yaptım üzdüm garibimi şimdide neler söylüyorum

neyse şafak 42 konya aşkımın memleketindeyiz bugün

kız çatlak ne diyon sen tama kıskanılır tabi ama öyle hasta hasta gezmesindense iğne yapsınlarda geçsin ne olursa olsun ama bende çok fena kıskanırdım düşünür düşünür deli olurdumda onada böle bişi demezdim çatlakmısın kızım sen yaa sdeli amma güldürdün beni aaaaaaaaaaahhhhhh aşk sen nelere kadirsin yaa..:roflol:

günaydın conconlarrr
muhurlukaderim Allah kavuştursunnn sayılı gün geçer derlerrr...
ben de ölcem sanıyodm ama geçiyo bakkk
şafakkk 44 Malatyaaa :asigim:

:(
hala aramadıı:(
rabbimmm sabır ver...

canım benim yaa benimkşide arayamıyodu bazen üç gün geçiyo dördüncü gün arıyodu onlar şuan acemi yaa pek fırsatları olmuyo bazen hemen çağarıyolar bide çok sıra oluyomş canım sıra gelmiyomuş kötü bişey yoktur merak etme o senden çokistiyodur aramayı emin ol aklına kötü bişi gelmesin...

bugün 40.günümüz nurum
şafağımız.........414
söz verdin ya bana ilk ve son ayrılığımız olcak bu diye
bekliyorum bitanem hiç bıkmadan,yorulmadan...
her gün daha da çok özlüyorum:çok üzgünüm:

bugün 40.günümüz nurum
şafağımız.........414
söz verdin ya bana ilk ve son ayrılığımız olcak bu diye
bekliyorum bitanem hiç bıkmadan,yorulmadan...
her gün daha da çok özlüyorum:çok üzgünüm:

Canım benim üzülme ben sevdiğimi 230 gündür öpüp koklayamıyorum bu nedemek biliomusun:( özlemek kelimesi yetersiz anlamsız kalıyo :1no2: daha yolunuz uzun ama sevgi ve aşkınız gün geçtikce dahada büyücek ve sağlamlaşıcak ben öyle olduğuna inanıyorum kendimizden biliyorumkaydirigubbakcemile5 öpüldün şekera.s.

zuzu askerin nerdeydi canım ya arar merak etme
sana diyorum da ben de 3 gün aramasa deliriyorum alıştım biraz biraz mecbur

askerim şanlıurfada canım suriye sınırında...yaptıkları hiç bi iş yok zaten çok sıkıcı küçük biyermiş tüm askerler nöbet ağacı...
nöbet tutmaktan başaka bi işleri yok malesef...

canım benim yaa benimkşide arayamıyodu bazen üç gün geçiyo dördüncü gün arıyodu onlar şuan acemi yaa pek fırsatları olmuyo bazen hemen çağarıyolar bide çok sıra oluyomş canım sıra gelmiyomuş kötü bişey yoktur merak etme o senden çokistiyodur aramayı emin ol aklına kötü bişi gelmesin...

2gün aramadı aklm çıktı artık deli gibi ağlıyodum yaa:(
çok şükür ki aradı az önce iyiyim aşkm dedi yaradanına kurban olduğum...
rahatladım şimdi:nazar:

Back
X