• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar bugün topiğin efkar günü heralde toplayın bakıyım kendinizi salmak yok.siz böyle yaparsanız askerleriniz napıcak birde sizi teselli ederler yazık onlara.

bu laflara diyene bakın daha birkaç saat önce bayan hemşire eşime iğne vurmuş diye canına okuyan ben değildim sanki ne suçu varsa hasta kal ama o iğneleri vurdurmucaksın diye ne cazgırlık yaptım üzdüm garibimi şimdide neler söylüyorum

neyse şafak 42 konya aşkımın memleketindeyiz bugün

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar ben yatıyorum yağmur vardı ıslandım üşütmüşüm karnım ağrıyo ateşimde var zor durdum bu saate kadar artık duramıyorum.hepinizi öpüyorum .üzmeyin kendinizi canınızı sıkmayın .unutmayın onlar gidiyorlarsa geri dönebilmek için gidiyorlar ve bizden ayrı geçen hergün onları bize yaklaştırıyor.bunu bilin ve her biten gün için şükredin olurmu üzülmeyin.. geleceği gün yaklaşıyor die sevinin .başka türlü geçmez vede daha beter yorulup yıpranırsınız.nolur üzülmeyin olurmu ...şimdilik ii geceler öptüm herkesi

neden kimse şafağını yazmıyo yaaaa arkadaşlar bu başlığı bizim için açtım burda yazalım hergün ve şafaklarımızın nasıl düştüğünü azaldığını birlikte görelimmm eski sayfalara bakıp aaaaaaaaa şu gün şukadardı bugün bukadar oldu yaaa die seviniriz moral olurrr yazın hadi kaydirigubbakcemile5:nazar:

haı yazalım bakalım safak 50 az kaldı dımıa.s

safak 22 Edirne..
Allah askerlerimize ve bize sabir versin..
Askerini yeni gonderen arkadaslar Allah sabrinizi verir merak etmeyin Allah yardimcimiz olsun.
Insallah tez zamanda kavusuruz hepimiz sevdiklerimize..

kızlar bugün topiğin efkar günü heralde toplayın bakıyım kendinizi salmak yok.siz böyle yaparsanız askerleriniz napıcak birde sizi teselli ederler yazık onlara.

bu laflara diyene bakın daha birkaç saat önce bayan hemşire eşime iğne vurmuş diye canına okuyan ben değildim sanki ne suçu varsa hasta kal ama o iğneleri vurdurmucaksın diye ne cazgırlık yaptım üzdüm garibimi şimdide neler söylüyorum

neyse şafak 42 konya aşkımın memleketindeyiz bugün
günaydınnnnnnnnnn

sabah sabah güldürdün beniisırnaşık şey demek hasta kal iğne vurdurma haa:roflol: benden de kıskancları varmış oleyy:jeyyar:
şafak 414
mahtabım:35
aşkımm ömrümm gel seni severek öldürcemmm :))))))))))))))))ŞenizŞenizŞeniz
balparem neredesin bak mehtabımız 35 oldu canummm ve ayrıyetten bugün güzel bigün Allah herkesin içine huzur versin Cumanız mübarekk olsun

Son düzenleme:
topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.salihalil=22 EDİRNEYE SELAM :nazar::nazar::nazar::nazar::hooray::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif
:nazar:

2.avukat_adayı_aslı=32 ISPARTAYA SELAM :nazar:

3.magiclife=32 ISPARTAYA SELAM :nazar:

4.desert06rose=33 İÇELE SELAM :nazar:

5.p_nr=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

6.ruh=38 KAYSERİYE SELAM :nazar:

7.ZERRAY=41 KOCAELİYE SELAM :nazar:

8.GUNİCEN=41 KOCAELİYE SELAM :nazar:

9.deymezsin=42 KONYAYA SELAM :nazar:

10.güzeller güzeli=42 KONYAYA SELAM :nazar:

11.maviyeshill= 42 KONYAYA SELAM :nazar:

12.zeynepsude2007=42 KONYAYA SELAM :nazar:

13.elif06= 42 KONYAYA SELAM :nazar:

14.sarissa=42 KONYAYA SELAM :nazar:

15.tmyy= 43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

16.bengusu=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

17.SEA SEA=43KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

18.TATLİSKOM=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

19.cimcime2709=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

20.UZUNAL=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

21.cicikız=44 MALATYAYA SELAM :nazar:

22.sswweett=44 MALATYAYA SELAM :nazar:

23.nergis_20=44 MALATYAYA SELAM :nazar:

24.gizze=44 MALATYAYA SELAM :nazar:

25.KÜTAHYA=44 MALATYAYA SELAM :nazar:

26. GÜLABA=44 MALATYAYA SELAM :nazar:

27.aritmansi=45 MANİSAYA SELAM :nazar:

28.aydasu=45 MANİSAYA SELAM :nazar:

29.nacide48=47 MARDİNE SELAM :nazar:

30.yesilli=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

31.FİBULA=63 URFAYA SELAM :nazar:

32.KUJUMM=65 VANA SELAM :nazar:

33.MUKORO4=73 ŞIRNAKA SELAM :nazar:

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.30 EKİM 2008 NESLİ58:nazar:

2.12ocak2009 arsima:nazar:
3.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
4.17ocak2009 mannak:nazar:
5.17ocak2009 smoker:nazar:
6.17ocak2009 yurdaer:nazar:
7.18ocak2009 mirumo:nazar:
8.18ocak2009 nastasia:nazar:
9.20ocak2009 dilek_36:nazar:
10.23ocak2009 smile:nazar:
11.29 ocak2009 life city:nazar:
12.07şubat2009 sensebile:nazar:
13.10şubat2009 nilosss :nazar:
14.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
15.15şubat 2009istanblue:nazar:
16.17şubat 2009 gunicen:nazar:
17.17 şubat2009 solucan:nazar:
18. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
19.1 mart 2009 hayalci35:nazar:
20.28 mart 2009 bujimenekşe:nazar:
21.29 mart 2009 ggözen:nazar:
22.01 nisan 2009 bebix:nazar:
23.03 NİSAN 2009 JELBY10:nazar:

günaydın kızlar, aşkım uçakla gidiyo yolda şimdi kayboldu buluıtların arasında, ama bi gün yine o bulutların arasından çıkıp gelicek bana biliyorum gelicek bi gün bütün bu sancılar dinecek...:(

N€RGİS;6080458 .!.:
günaydınnnnnnnnnnsabah sabah güldürdün beniisırnaşık şey demek hasta kal iğne vurdurma haa:roflol: benden de kıskancları varmış oleyy:jeyyar:şafak 414mahtabım:35aşkımm ömrümm gel seni severek öldürcemmm :))))))))))))))))ŞenizŞenizŞenizbalparem neredesin bak mehtabımız 35 oldu canummm ve ayrıyetten bugün güzel bigün Allah herkesin içine huzur versin Cumanız mübarekk olsun

günaydınlar herkesea.s.
mehtap..........35:nazar:
aminnn canım bugün güzel bi gün de ben sarhoş gibiyim ya sanki:bbo:
maviyeshill ben de olsam kıskanırdım canım ya hasta kalsın daha ii:kızgın:
nergis severek öldürcen demekkaydirigubbakcemile3
gamzecim geçmiş olsun dikkat et kendinee

Günaydın hanımlar...
Ne o hayrola ya millet dağılmış iyice bu şekildemi moral vericeksiniz sevdiklerinize yasakkelime
Kolay değil tabi ama biz güçlü olalımki onlarda bizden destek alsınlar, orda en büyük desteleri bizleriz unutmayınyerimseniben
Dün bende ruhumla telefonda konuştum görüşmenin sonlarında tutamadım çeşmeleri bırakıverdim ama çaktırmadım kapadık sonra ztnkaydirigubbakcemile3 ay çok sulugözüm ben ama çaktırmıyom ona üzülür die Şeniz hep gülüorum neşeli konuşuyom aşkuma:asigim:
Bu arada " Şafak_114_ Burada Zaman Sensin Bebeğim.....":asigim:

günaydın kızlar, aşkım uçakla gidiyo yolda şimdi kayboldu buluıtların arasında, ama bi gün yine o bulutların arasından çıkıp gelicek bana biliyorum gelicek bi gün bütün bu sancılar dinecek...:(

Allah tez zamanda gidip dönmeyi nasip etsin inş su gibi akıp geçer anlamazsınız bişey:teselli:

gelicek tabi canım hepimiz bu umutla bekliyoruz.onları karşımıza çıkaran rabbim sağ salim bitirp yanımıza gelmelerini de nasip etsin:Saruboceq:

Back
X