- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #2.641
tamam gamzecim yaptııımmm çok sağolll kaydirigubbakcemile5
BENDE RESİM KOYUYODUM SEN YAPMIŞSIN ZATEN kaydirigubbakcemile5RESİMDEKİ SEN MİSİN CADIARZU

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam gamzecim yaptııımmm çok sağolll kaydirigubbakcemile5
BENDE RESİM KOYUYODUM SEN YAPMIŞSIN ZATEN kaydirigubbakcemile5RESİMDEKİ SEN MİSİN CADIARZU![]()
neden kimse şafağını yazmıyo yaaaa arkadaşlar bu başlığı bizim için açtım burda yazalım hergün ve şafaklarımızın nasıl düştüğünü azaldığını birlikte görelimmm eski sayfalara bakıp aaaaaaaaa şu gün şukadardı bugün bukadar oldu yaaa die seviniriz moral olurrr yazın hadi kaydirigubbakcemile5![]()
günaydınnnnnnnnnnkızlar bugün topiğin efkar günü heralde toplayın bakıyım kendinizi salmak yok.siz böyle yaparsanız askerleriniz napıcak birde sizi teselli ederler yazık onlara.
bu laflara diyene bakın daha birkaç saat önce bayan hemşire eşime iğne vurmuş diye canına okuyan ben değildim sanki ne suçu varsa hasta kal ama o iğneleri vurdurmucaksın diye ne cazgırlık yaptım üzdüm garibimi şimdide neler söylüyorum
neyse şafak 42 konya aşkımın memleketindeyiz bugün
N€RGİS;6080458 .!.:günaydınnnnnnnnnnsabah sabah güldürdün beniisırnaşık şey demek hasta kal iğne vurdurma haa:roflol: benden de kıskancları varmış oleyy:jeyyar:şafak 414mahtabım:35aşkımm ömrümm gel seni severek öldürcemmm :))))))))))))))))ŞenizŞenizŞenizbalparem neredesin bak mehtabımız 35 oldu canummm ve ayrıyetten bugün güzel bigün Allah herkesin içine huzur versin Cumanız mübarekk olsun
günaydın kızlar, aşkım uçakla gidiyo yolda şimdi kayboldu buluıtların arasında, ama bi gün yine o bulutların arasından çıkıp gelicek bana biliyorum gelicek bi gün bütün bu sancılar dinecek...![]()
günaydın kızlar, aşkım uçakla gidiyo yolda şimdi kayboldu buluıtların arasında, ama bi gün yine o bulutların arasından çıkıp gelicek bana biliyorum gelicek bi gün bütün bu sancılar dinecek...![]()