• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hayır bacım ben bugünüde hesapladım 395 canım yarın şafağın ..yarın gün bitince yani cuma günü 394 olacak umarım anlatabilmişimdir senin kafa heeeççç yerinde deeelll çömezimmm ......o yazıyı kullanıcı panelinden giriyon profil ayarlarından giriyon hani özel mesaj ayarlarını yaptığımız yer varya ordan orda rütbe falan yazıyo papatya yazıyo seninkinde onu sil istediğini yaz takıldığın olursa anlatayım

Hayır bacım ben bugünüde hesapladım 395 canım yarın şafağın ..yarın gün bitince yani cuma günü 394 olacak umarım anlatabilmişimdir senin kafa heeeççç yerinde deeelll çömezimmm ......o yazıyı kullanıcı panelinden giriyon profil ayarlarından giriyon hani özel mesaj ayarlarını yaptığımız yer varya ordan orda rütbe falan yazıyo papatya yazıyo seninkinde onu sil istediğini yaz takıldığın olursa anlatayım

tamam işte bende diomki perşembe günü yani bugün 395 inci gün deilmi bende içinde bulunduğum günü saymıyorm öle yani...

bacım yukardan kullanıcı paneline bas sonra sayfa açılıyo yaa sol tarafta alt alta sıralı şelide bişiler çıkıyo pofil düzenle avatarı düzenle gibi şeyler aşşağı doğru sıralanıyor ordan profil düzenleyi seç işte

catscst.jpg
bak canım resmini koydum şimdi kullanıcı paneline bastıktan sonra burası açılıyo yanda profilim diyoya onun altında profil düzenle die bişi var oraya basıyosun canım bi sayfa açılıyo sonra biraz aşşağı inince rütbeler diyo ordaki boşluğa istediğini yazabilirsin en alta inip değişiklilleri kaydet e bas tamamdır

ohhh beee ettin nihayet çömezz ne gözelmişsin sen gızz allah nazarlardan saklasın yawww.. yatıyom artık ben sende hallettin işini nasılsa görüşürüz şimdilik allaha emanet ol.ii geceler öptüm goccaman

slm kızlar.benim askımın safagına 4 ay 12 gün kaldı.öyle gün sayıyorumki bende teskere almayı hakettim vallakaydirigubbakcemile3

slm canım aynı zamandada ii geceler diyorum çünkü çıkıyorum canım ama herzaman yaz buraya biz hep burdayız şimdilik uykuya kocişi bekletmiyim yawwww bana yatta artık rüyana gireyim diyorrr:mymeka::oklava:.rüyalarda buluşuruk zatii biz ancak :delphin:senağlamagörüşmek üzere canım :a015:

slm canım aynı zamandada ii geceler diyorum çünkü çıkıyorum canım ama herzaman yaz buraya biz hep burdayız şimdilik uykuya kocişi bekletmiyim yawwww bana yatta artık rüyana gireyim diyorrr:mymeka::oklava:.rüyalarda buluşuruk zatii biz ancak :delphin:senağlamagörüşmek üzere canım :a015:

iyi geceler cnm.dün üye oldumda yeni gördüm burdayı.yazarım bundan sonra cnm.ayy kıyamam ya gececek cnm bu günler kovusacaksın kocişine:teselli: görüsürüz hayatım üzülme kıyamam:teselli:

günaydınnnnnnnn
şafak ve mehtap 46 kahramanmarasssssss
Allah ım geçiyor galiba
dizilere göre endeksledim kendımı o kadar cocuksu yanı dusunun durum vahim:))
cocuklara derler ya yatcaz kakcaz bayram olcak dıye benım de ole ıste canım ılem dızısını pek severım dıyom kı bak su kadar bolum sonra gelcek
hey yarabbımmmmmmmmmm

günaydınnnnnnnn
şafak ve mehtap 46 kahramanmarasssssss
Allah ım geçiyor galiba
dizilere göre endeksledim kendımı o kadar cocuksu yanı dusunun durum vahim:))
cocuklara derler ya yatcaz kakcaz bayram olcak dıye benım de ole ıste canım ılem dızısını pek severım dıyom kı bak su kadar bolum sonra gelcek
hey yarabbımmmmmmmmmm

:) canım benim yaa oh sen de bitiriyosun ne güzel ben daha yeni başlıyorum sayılır şafak=395senağlama bu arada günaydın canım...

ohhh beee ettin nihayet çömezz ne gözelmişsin sen gızz allah nazarlardan saklasın yawww.. yatıyom artık ben sende hallettin işini nasılsa görüşürüz şimdilik allaha emanet ol.ii geceler öptüm goccaman

saol canım ya açok uğraştırdım seni ama ben onu yamıştım zaten sen o resimleri koymadan önce tüh yaa uğraştırdım seni bu arada hakkımdaki yorumun için teşekkür ederim canım...

slm kızlar.benim askımın safagına 4 ay 12 gün kaldı.öyle gün sayıyorumki bende teskere almayı hakettim vallakaydirigubbakcemile3

selam canm hoşgeldin oh oh senin şafak da az kalmış sayılır darusı bizlerin başına inşallah ben ne zaman görcem o günleri yaa ooofff offf....:delphin:

Günaydın kızLar....NasıLsınız BakaLım...şafak ***** 45 Manisaa *****

aLLah'ıma bin şükür geçio GaLibaaa yaa ..Geç bit artık...
özLedim mis kokuLumu....

kızlar günaydın hepinize, bugün aşkımın nişan bohçasını götürcez sonkez onunla vakit geçircem yarında sabah erkenden uçakla vana gitcek ve benim sancılı gnlerim yeniden başlıcak of Allahım yaa sen büyüksün yardım et bize ve askerlerimize öyle bişi yap ki zaman su gibi akıp geçsin nası geçti anlamayalım bi de bakalım ki bizde plakalara düşmüşüz ooooooooof of nerde o günleeerr...:1no2:

günayyyydın kızlarkaydirigubbakcemile2mehtap....36
şafak.....415
dün konuştuk aşkımla 2400 m koşmuşlar gün boyukaydirigubbakcemile
bugün de manisanın o meşhur dağına çıkabilirler intikal için
bu gece uyku yok bana :1no2:
nergis biz sabahlayalım şekerim bu gece sevdiklerimiz Allahın bi dağında
30 kiloluk çanta sırtlarında:1shok:
Allahım yardım et koru hepsini:Saruboceq:

Back
X